on

BIFE-SIM 2018, spectacol de forme, tendinte si idei!

19 septembrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

La inchiderea unei alte editii de exceptie BIFE SIM, targul reuseste sa isi pastreze statutul de lider al evenimentelor de nisa organizate in tara noastra, dar sa si reflecte tendintele actuale in materie de design interior, fiind, pentru cei care ii trec pragul, un veritabil spectacol de forme, tendinte si idei!

Produsele si serviciile ofertate, precum si activitatile conexe in care au fost implicati vizitatorii, fie la standuri, fie in spatiile dedicate conferintelor si seminariilor, au contribuit la cresterea notorietatii editiei din acest an a BIFE-SIM.

Plusul de valoare adaugat targului, prin profesionalismul tuturor celor implicati in acest proiect, a contribuit la o participare numeroasa a publicului la editia recent incheiata. Astfel, intre 12 si 16 septembrie, BIFE-SIM a primit peste 14.000 de vizitatori, atat specialisti care s-au informat si au stabilit relatii de afaceri cu producatorii, importatorii si distribuitorii din industria mobilei, cat si public larg interesat de tendintele „home & deco”.

BIFE-SIM 2018 a insemnat:

 • 27.221 mp si 270 de companii participante
 • 19 % grad de internationalizare
 • Expozanti din 13 tari: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Germania, Grecia,   Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Elvetia si Turcia.
 • Lansari de produse noi pentru majoritatea companiilor expozante
 • BIFE-SIM 2018 a insemnat un dialog permanent intre producatori, importatori si distribuitori, o platforma de expunere organizata la standarde internationale, un spatiu unde timp de cinci zile s-au prezentat si achizitionat piese de mobilier destinate oricaror spatii, dar si tehnologii si echipamente pentru industria prelucrarii lemnului.

 

BIFE-SIM 2018 a fost organizat in sase saloane tematice, fiecare grupand mobilier pe anumite stiluri sau pentru anumite spatii:

 • Clasic - mobilier clasic, din lemn masiv, realizat  prin adaugarea unor elemente care imprima pieselor o eleganta impunatoare;
 • Design - mobila moderna si versatila, adaptata unui stil de viata in tendinte si care raspunde nevoilor de amenajare a spatiilor mici in care solutiile de depozitare fac diferenta;
 • Confort - piese de mobilier pentru confortul caminului sau al biroului, canapele si fotolii;
 • Bucatarii - mobila in diferite stiluri: contemporan, modern, eclectic sau rustic, cu piese menite sa faca din bucatarii spatii versatile, indiferent de marimea lor;
 • Decoratiuni si corpuri de iluminat - obiecte decorative, lustre si candelabre potrivite oricarui spatiu si buget;
 • Echipamente, Masini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii salonul in care vizitatorii specialisti au avut ocazia sa discute cu producatorii si importatorii si sa consulte ofertele acestora, in scopul dezvoltarii de afaceri menite sa aduca un plus de valoare productiei de mobila.
 • Pe tot parcursul BIFE-SIM au avut loc demonstratii practice in scopul informarii celor interesati despre caracteristicile, tehnica si functionalitatea echipamentelor si accesoriilor pentru industria mobilei, dar si ale mobilierului.

 

BIFE-SIM 2018 nu a fost doar un eveniment unde calitatea, varietatea si ingeniozitatea mobilierului si-au dat intalnire, ci si locul de desfasurare a multor evenimente conexe de succes: Conferinta de design, cu tema Smart Industries for a Smart City, Concursul National de Design, numeroase workshopuri de design interior, precum si tombola vizitatorului, cu premii oferite de catre firmele participante.

Va lansam inca de pe acum invitatia de a ne onora cu prezenta si la editia  BIFE-SIM 2019, ce se va desfasura in perioada 18 – 22 septembrie!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Credite cu dobanzi de numai 4,5% Credite cu dobanzi de numai 4,5%
Pana la aprobarea normelor BNR Pana la aprobarea normelor BNR
Internetul lucrurilor devine personal – Bosch se axeaza pe asistenti inteligenti Internetul lucrurilor devine personal – Bosch se axeaza pe asistenti inteligenti
Lumina spot: efecte speciale Lumina spot: efecte speciale
Casele de clasa medie, cele mai profitabile Casele de clasa medie, cele mai profitabile
Afacerile imobiliare, tot mai riscante Afacerile imobiliare, tot mai riscante

Vezi mai multe articole