Birouri in Nordul Capitalei - 2004-12-02

02 decembrie, 2004

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Zona preferata a investitorilor pe segmentul cladirilor de birouri ramane zona de nord a Bucurestiului, in ciuda faptului ca va continua sa duca lipsa de centre comerciale moderne, potrivit unui studiu al firmei de cercetare DTZ Research citat de Mediafax. "Centrele comerciale existente si cele aflate in stadiu de proiect sunt amplasate in zonele de centru-sud, centru-vest si sud din Bucuresti. Desi concentreaza cele mai mari venituri din oras, partea de nord duce lipsa de centre comerciale moderne", se arata in studiu.

In ultimii zece ani au fost construite in partea de centru-nord a orasului importante imobile de birouri (World Trade Center, Neocity Tower sau Baneasa Business Center), iar proiectele mari care se vor finaliza in cursul anului 2005 se regasesc in aceeasi zona nordica (Floreasca Tower, Bucharest Business Park, Nord Office Building, Dorobantilor 239) sau in apropiere - America House din Piata Victoriei. (Ziua)

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Krups Barista New Age, experienta unui coffee shop la tine acasa Krups Barista New Age, experienta unui coffee shop la tine acasa
TELUS International achizitioneaza compania Voxpro TELUS International achizitioneaza compania Voxpro
ARAI: ARAI: "Zi de zi moare cate o agentie imobiliara"
Guvernul da bani pentru 55 de buline rosii Guvernul da bani pentru 55 de buline rosii
Praktiker a premiat creativitatea în cadrul concursului “DIY Practic” Praktiker a premiat creativitatea în cadrul concursului “DIY Practic”
Pulsul pietei imobiliare din tara: Cele mai importante stiri Pulsul pietei imobiliare din tara: Cele mai importante stiri

Vezi mai multe articole