Bosch a luat 4 distinctii pentru trei solutii inteligente la CES® 2017

13 decembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

La CES® 2017, Bosch prezintă tehnologii conectate, care își propun să facă viața de zi cu zi mai ușoară, mai comodă și mai sigură. În perioada 5-8 ianuarie 2017, furnizorul global de tehnologie și servicii propune soluții inovatoare pentru casele inteligente, orașele inteligente, mobilitatea conectată, Industria 4.0 și tehnologia senzorilor. Înainte de târgul expozițional, compania Bosch a fost premiată la ediția anuală a “Premiilor pentru Inovație CES® 2017”, primind patru premii pentru trei produse inteligente: un încălzitor conectat cu flux și două soluții inovatoare pentru motociclete.

Încălzitorul de apă inteligent

La categoria Electrocasnice a fost premiată noua generație de încălzitoare de apă Bosch. Cu ajutorul unei aplicații, utilizatorii pot porni şi opri încălzitoarele de apă inovatoare și pot chiar regla temperatura apei sau pot controla starea centralelor termice. Greentherm 9000iSE, activat prin internet, face posibil ca proprietarii de case și locuitorii acestora să opereze în mod convenabil dispozitivul, cu ajutorul unui telefon inteligent sau al unei tablete.

Conectivitatea oferă un plus de siguranță și confort pentru drumurile cu motocicleta

Sistemelor Bosch pentru motociclete li s-au decernat în total trei premii. Un sistem de informare a șoferului, care înlocuiește tradiționalul tablou de bord cu un display a câștigat premiul la categoria Sisteme Audio/Video integrate în interiorul autovehiculelor și a fost, de asemenea, onorat la categoria Inteligența Vehiculelor. Mai mult, soluția pentru o siguranță conectată pentru micile motociclete și scutere a fost apreciată la categoria Inteligența Vehiculelor. Clusterul de conectivitate integrată combină toate instrumentele motocicletei pe un singur afișaj și face posibilă utilizarea telefoanelor inteligente de către motocicliști. Avantajul acestui lucru constă în faptul că sistemul adaptează automat afișajul la utilizarea curentă.

Acest lucru înseamnă că motociclistului i se afișează doar informația necesară la momentul respectiv. Iar astfel se reduce distragerea atenției și creşte gradul de siguranță. Spre exemplu, la viteze mari, toate elementele de informare de pe afișaj sunt treptat ascunse, cu excepția indicatorului de viteză și a notificărilor de avertizare. Afișajul poate fi citit cu ușurință, indiferent de condițiile meteorologice. Chiar și în lumina directă a soarelui, culorile sunt distincte, iar contrastul este foarte mare. Pe întuneric, afișajul nu îl orbește pe motociclist. În plus, este rezistent la ploaie. Indiferent dacă utilizatorul dorește să selecteze muzică sau să răspundă la un apel telefonic, toate funcțiile principale ale telefonului inteligent pot fi operate în timpul cursei cu ajutorul unei mici telecomenzi de pe ghidon: nu este nevoie ca dispozitivul să fie manipulat în mod direct. După crearea inițială a asocierii, care nu este necesară decât o dată, sistemul se conectează imediat la telefonul inteligent și la setul de căști audio din casca de protecție, prin Bluetooth.

Soluția de siguranță conectată pentru micile motociclete și scutere a fost premiată la categoria Inteligența Vehiculelor. Eficienta unitate de conectivitate conectează telefonul inteligent la micile motociclete sau scutere prin Bluetooth. Principalele sale componente sunt telecomanda de pe ghidon, o cutie pentru a stabili conexiunea cu telefonul inteligent și o aplicație. Dacă șoferul a căzut de pe motocicletă sau scuter, aplicația trimite automat un mesaj text, care conţine coordonatele accidentului către persoana de contact în situații de urgență, care a fost stabilită anterior. În situațiile în care motociclistul nu se simte în siguranță, telecomanda de pe ghidon poate fi folosită pentru a efectua un apel telefonic de urgență. Și în acest caz, o persoană de contact pentru situații de urgență, stabilită anterior, este alertată prin mesaj text. În cazul unui apel de urgență, informațiile privind poziția vehiculului sunt transmise la intervale regulate. Unitatea de conectivitate eficientă le permite, de asemenea, utilizatorilor, deblocarea vehiculului cu ajutorul telefoanelor lor mobile. Folosind aplicația corespunzătoare, proprietarul mașinii poate distribui, de asemenea, o „cheie” pe telefonul inteligent. Acest lucru, de exemplu, le permite și altor membri ai familiei să folosească mașina. Funcțiile telefonice reprezintă o altă opțiune. Printre altele, acestea îi permit utilizatorului să seteze unitatea eficientă de conectivitate să respingă automat apelurile atunci când vehiculul este în mișcare.

Despre Premiile CES pentru Inovație

Premiile CES pentru Inovație sunt sponsorizate de Consumer Technology Association (CTA)™. Premiile CES pentru Inovație se acordă pentru 28 de categorii, iar compania Bosch a fost premiată și în trecut: în 2016, furnizorul global de tehnologie și de servicii a câștigat un Premiu pentru Inovație CES pentru produsul său neoSense, un ecran tactil cu feedback haptic.

EXPERIMENTAȚI BOSCH LA CES 2017

În Las Vegas, Nevada, SUA: La CES 2017, Bosch prezintă cum Internetul Lucrurilor devine personal - cum lucrurile pot fi transformate în parteneri. Tehnologiile conectate facilitează asistența personală în toate domeniile vieții: îmbunătățesc mobilitatea, modelează orașele viitorului, fac casa inteligentă, tehnologiile pentru îngrijirea sănătății mai eficiente și lucrul mai ușor.  Pentru a cincilea an la CES, Bosch prezintă un portofoliu extins de soluții de rețea „Pur și simplu. Conectate”.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Peste 3.600 de locuinte pentru tineri trecute in proprietatea privata a statului pentru vanzare Peste 3.600 de locuinte pentru tineri trecute in proprietatea privata a statului pentru vanzare
Campania "Intampina iarna cu Fiskars si Gerber" continua Campania "Intampina iarna cu Fiskars si Gerber" continua
Miele Romania, al saptelea an de crestere: +20% si o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro in 2019 Miele Romania, al saptelea an de crestere: +20% si o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro in 2019
Sa traiti bine! Energia si intretinerea se vor scumpi o data cu intrarea in UE Sa traiti bine! Energia si intretinerea se vor scumpi o data cu intrarea in UE
Produse bancare pentru asociatiile de proprietari - 24 Februarie 2009 Produse bancare pentru asociatiile de proprietari - 24 Februarie 2009
Evaluatorii triaza milioane de euro Evaluatorii triaza milioane de euro

Vezi mai multe articole