on

Brico Depot lanseaza Catalogul 2017, dedicat mesterilor si profesionistilor in bricolaj

24 aprilie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Brico Dépôt lansează cea de-a doua ediție a celui mai amplu catalog de pe piața de bricolaj din România, dedicat profesioniștilor și amatorilor DYI.

#Catalogul 2017 este o premieră la nivel național, reunind în paginile sale întreaga gamă de produse aflate pe rafturile din depozite. 12.500 de produse esențiale – grădină, materiale de construcții, instalații, renovare și amenajare.

Noul Catalog 2017 are un design atractiv, este realizat în format A4 atipic, și cuprinde 336 de pagini pentru care a fost utilizată hârtie reciclabilă. 
Catalogul este structurat în 12 capitole, respectând principalele departamente din depozite: materiale de construcții, tâmplărie, electrice, instalații sanitare și încălzire/răcire, baie, bucătării, acoperire sol și pereți, vopsea, depozitare, feronerie, unelte, și oferă detalii complete clienților, alături de secțiunile Brico sfat și Alege bine – ce îi ajută în procesul selecției și deciziei a produselor necesare.

Pentru prima dată în România, Brico Dépôt introduce secțiunea de grădină, ce cuprinde soluții inovatoare outdoor, produse concepute pentru design-ul practic al spațiului exterior. Cele 30 de pagini dedicate reunesc piese de mobilier terasă, grătare, mașini de tuns gazonul, sisteme de irigații, unelte de grădinărit, panouri gard și porți.
 
Și în acest an endorserii Brico Dépôt sunt cei mai iubiți actori de stand-up comedy din România: Adrian Văncică și Mihai Bobonete.
Campania #Catalogul2017 se derulează în media tradițională - pe TV, radio și outdoor, cât și în new media -  Facebook, Linkedin și Youtube.
Realizarea catalogului a implicat un efort coroborat al echipelor de marketing, comercial si operațional, precum și monitorizarea continuă a pieței, pentru a putea oferi anticipativ clienților cele mai bune prețuri. Lansarea Catalogului 2017 coincide cu introducerea departamentului de grădină în organigrama comercială a Brico Dépôt. 

Catalogul 2017 va fi disponibil începând cu 22 aprilie în cele 15 magazine din țară. În plus, în perioada 22 aprilie - 1 iunie, în magazinele Brico Dépôt vor avea loc demonstrații și o serie de concursuri unde participanții au șansa să câștige vacanțe în România sau premii surpriză.

De asemenea, Catalogul 2017 poate fi consultat în format online pe site-ul www.bricodepot.ro, dar și pe aplicația Brico Dépôt disponibilă pe Android și IOS

Adauga un comentariu


1 Comentariu

lucian

10 mai, 21:56

nu aveti tot ce scrie in catalog. am cautat la ARAD kit irigare prin picurare si mi s/a spus ca nu este. cum pot sa cumpar un pachet si de unde ?

Alte articole

Ariston Thermo: Romanii pot economisi pana la 1.900 lei anual la facturi, prin instalarea unei centrale termice Ariston Thermo: Romanii pot economisi pana la 1.900 lei anual la facturi, prin instalarea unei centrale termice
A revenit presiunea la gaze A revenit presiunea la gaze
Vrei casa ieftina? Fiscul scoate din nou la vanzare locuintele lui Negoita. Vezi cand are loc licitatia Vrei casa ieftina? Fiscul scoate din nou la vanzare locuintele lui Negoita. Vezi cand are loc licitatia
Brico Depôt te ajuta sa-ti pregatesti casa de Paste Brico Depôt te ajuta sa-ti pregatesti casa de Paste
Locuintele vechi, mai scumpe cu 10% pana in 2008 Locuintele vechi, mai scumpe cu 10% pana in 2008
Studiu: Doar 2 din 10 angajati din companiile romanesti folosesc imprimante eco-friendly Studiu: Doar 2 din 10 angajati din companiile romanesti folosesc imprimante eco-friendly

Vezi mai multe articole