on

Brico Depot readuce bucuria proiectelor personale

27 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu pasi repezi ne indreptam spre finalul verii si desi gandul ne zboara inca spre vacanta, proiectele pentru amenajarile interioare nu trebuie sa intre “on hold”.

Redescopera placerea de a decora cu produsele din noul catalog Brico Depôt,  care aduc in prim-plan preturi mici si solutii inovatoare pentru planurile tale: materiale de constructii, echipamente de incalzire, mobilier de baie.

Meseriasii recomanda noul catalog Brico Depôt

Disponibil incepand cu 29 iulie, in noul catalog Brico Depôt descoperi centrala pe gaz cu condensare Ciao Green CSI 25 KW. Dotata cu display digital, protectie anti-inghet pentru iernile grele si mai ales, cu sistem autoreglare ambientala, centrala este perfecta pentru cei care isi doresc mai mult confort acasa.

Foloseste Placa Gips Carton NIDA 9.5 mm indiferent daca te pregatesti sa renovezi sau sa pornesti un proiect nou. Impreuna cu vata de roca GEO, placa gips carton poate izola complet fonic o camera sau poate face din spatiul amenajat un loc extrem de intim.

Finalizeaza proiectul in timp util si bucura-te de preturi avantajoase, pentru orice buget.

Creeaza cel mai bun mix cu betoniera de 155 L, cu o putere de 1000 W si coroana de fonta, in care ai adaugat un ciment de calitate: Cemron sau Multibat. Monteaza acoperisul cu tigla metalica Superco si foloseste cu incredere Polistirenul EPS 70 ignifugat, care are o conductivitate termica de 0,039 W/MK si caminul tau va beneficia de durabilitate, izolare perfecta si rezistenta in timp.

Totodata, pentru amenajari interioare care imprima o atmosfera calduroasa si primitoare gasesti in aceasta perioada in magazinele Brico Depôt o gama variata de parchet din diferite esente de lemn. Completeaza decorul cu faianta Larisa sau Troya si gresie coordonata si imbini armonios stilul vintage cu cel modern.

Recomandarea specialistilor pentru bai cu personalitate: mobilierul Imandra, solutia complet modulara, disponibil in culori si dimensiuni variate, care reorganizeaza optim configuratia chiar si a celor mai mici spatii. #IncepeCevaNou!

Aviz profesionistilor, dar si amatorilor, noul catalog Brico Depôt readuce bucuria proiectelor personale.

Si nu uita, descopera noul catalog Brico Depôt si in varianta online pe site-ul www.bricodepot.ro sau descarcand aplicatia BRICODEPOT.

Cumpara cu incredere produsele dorite alegand creditul Euroline si beneficiaza de promotia ”2 ani fara dobanda” pentru cumparaturile in valoare de maxim 3000 de lei.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

case case
carantina carantina
STABLES rescrie o poveste veche de 200 de ani STABLES rescrie o poveste veche de 200 de ani
Pretul apartamentelor Pretul apartamentelor
Responsabilitate sociala in actiune, noul proiect Yana (You Are Not Alone) Responsabilitate sociala in actiune, noul proiect Yana (You Are Not Alone)
Prin parteneriatele public-private, Prin parteneriatele public-private,

Vezi mai multe articole