on

Brico Depôt te pregateste pentru sezonul rece cu o campanie cu super premii

26 august, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Super premii – 3 Dacia Duster la cumparaturi in valoare de minim 200 de lei, in toate cele 34 de magazine Brico Depôt. Mai multe vizite in magazine, mai multe sanse de castig! 
 
Brico Depôt Romania, parte a Kingfisher plc, companie internationala de imbunatatire a locuintei, te pregateste pentru sezonul rece cu produse pentru incalzirea locuintei si o campanie cu super premii. 
 
Noua campanie, valabila in perioada 26.08-30.09.2019, se desfasoara in toate cele 34 de magazine Brico Depôt din tara si este insotita de o tombola cu premii. La cumparaturi de minim 200 de lei din cadrul magazinelor Brico Depôt sau prin intermediul serviciului Click and Reserve, clientii care se inscriu pe site-ul www.bricodepot.ro/tombola-dacia-duster pot castiga una dintre cele 3 Dacia Duster oferite ca premiu. Mai multe vizite in magazine, mai multe sanse de castig! 
 
Incalzire si confort pentru casa ta
 
Credem ca toata lumea ar trebui sa aiba o locuinta in care sa se simta bine, iar obiectivul Brico  Depôt este ca imbunatatirea locuintei sa devina accesibila tuturor.
 
Casele in care locuim trebuie sa fie confortabile si primitoare, indiferent de temperaturile sau vremea de afara, de aceea alegerea solutiilor potrivite este esentiala. Mai ales in sezonul rece. 
 
Astfel, Brico Depôt vine mai aproape de clientii sai cu solutii complete de imbunatatire a sistemului de incalzire a locuintei, aflat in topul celor mai frecvente proiecte de imbunatatire a casei. 
 
Fie ca vrei sa pastrezi mereu vie amintirea serilor de povesti la gura sobei alaturi de bunici, fie ca vrei control total asupra confortului familiei tale, in magazinele Brico Depôt gasesti produsele de care ai nevoie: centrale pe gaz cu schimbator de caldura din aluminiu sau cu functie de protectie contra inghetului, radiatoare din otel sau portprosop, aeroterme, boilere electrice anticalcar, sobe din teracota. 
 
Achizitionate separat, solutiile de incalzire a locuintei ne ajuta sa trecem mai usor peste sezonul rece, cu toate acestea specialistii Brico Depôt recomanda o abordare de ansamblu in orice proiect de imbunatatire a locuintei. E important sa acordam atentie si altor zone din casele noastre, pentru a ne asigura ca rezultatul final va fi o locuinta cu adevarat confortabila si sustenabila, adaptata nevoilor membrilor intregii familii. Astfel, poate fi necesara inlocuirea parchetului vechi cu unul nou, rezistent la trafic intens si care pastreaza caldura mai bine sau schimbarea ferestrelor si usilor cu unele noi, din sticla termoizolatoare si cu garnituri de etansare. 
 
Si, pentru ca in sezonul rece izolatia casei nu ar trebui nici ea neglijata, la Brico Depôt gasiti produsele potrivite pentru o casa eficienta energetic: de la vata de sticla cu o foarte buna conductivitate termica, pana la polistiren extrudat, ideal pentru izolarea termica a acoperisurilor si peretilor. 
 
In functie de bugetul si de spatiul de care dispui, orice proiect de amenajare poate fi transformat in realitate cu ajutorul Brico Depôt. 
 
Pe langa aceste solutii, Brico Depôt le ofera clientilor diverse posibilitati de plata, printre care si achitarea produselor in rate, prin intermediul institutiilor financiare partenere. 
 
Noua campanie este insotita de un catalog exclusiv online, valabil in perioada 26.08 - 30.09.2019 si disponibil la adresa https://www.bricodepot.ro/catalog/incalzire-si-confort/ si in aplicatia Brico Depôt.
 
 
Despre Brico Depôt
 
Brico Depôt Romania este parte din grupul Kingfisher, companie internationala de imbunatatire a locuintei, care a intrat oficial pe piata locala in 2013, dupa achizitia lantului de magazine Bricostore. Compania a redenumit lantul de magazine nou preluat, care a devenit Brico Depôt. 
Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati: www.bricodepot.ro si pagina de Facebook Brico Depôt Romania. 
 
Despre Kingfisher
 
Kingfisher este o companie internationala de imbunatatire a locuintei, cu peste 1.300 de magazine in 10 tari din Europa, Rusia si Turcia si cu o echipa de 77.000 de colegi. Brandurile sale principale sunt B&Q, Castorama, Brico Depôt si Screwfix. Oferim produse si servicii pentru imbunatatirea locuintei pentru aproximativ sase milioane de clienti care fac cumparaturi in magazinele noastre si prin intermediul canalelor online, in fiecare saptamana. Clientii nostri sunt toti cei care doresc sa-si imbunatateasca locuinta, inclusiv profesionisti si experti. Credem ca toata lumea ar trebui sa aiba o locuinta in care sa se simta bine, iar obiectivul nostru este ca imbunatatirea locuintei sa devina accesibila tuturor. www.kingfisher.com/.  
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Preturile la bloc scad sau cresc? Preturile la bloc scad sau cresc?
Bancile nu rateaza Bancile nu rateaza "Prima Casa" - 26 Iunie 2009
Pretul apartamentelor din era comunista ar putea creste cu 20% in urmatorii doi ani Pretul apartamentelor din era comunista ar putea creste cu 20% in urmatorii doi ani
Sony isi extinde seria de televizoare cu patru noi modele 4K HDR Sony isi extinde seria de televizoare cu patru noi modele 4K HDR
Cum se poate infiinta o asociatie de proprietari? Cum se poate infiinta o asociatie de proprietari?
George Doholici, constructor de blocuri: In sase luni, pretul terenului a crescut cu 70% George Doholici, constructor de blocuri: In sase luni, pretul terenului a crescut cu 70%

Vezi mai multe articole