on

Brico Dépôt lanseaza serviciul Click & Delivery pentru comenzi online cu livrare la domiciliu

05 februarie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Incepand de luna aceasta, Brico Dépôt lanseaza serviciul Click & Delivery pentru comenzi online, cu livrare la domiciliu.
 
 
Fie ca doresc sa inceapa un proiect nou de amenajare sau sa isi redecoreze casa, clientii Brico Dépôt isi pot comanda si plati produsele de bricolaj preferate direct pe site-ul www.bricodepot.ro, alegand livrarea la domiciliu, simplu si rapid. 
 
 
Dupa plasarea comenzii online, acestia au la dispozitie doua modalitati de plata pentru a achita produsele: prin intermediul cardului bancar (debit sau credit, integral sau in rate cu 0% dobanda, emis de bancile partenere), respectiv prin transfer bancar sau ordin de plata.
 
 
Lansarea acestei noi functionalitati vine in completarea altor servicii dezvoltate in ultima perioada de Brico Dépôt pentru a accelera digitalizarea. De exemplu, prin serviciul Click & Collect, Brico Dépôt ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda online produsele de care au nevoie, avand optiunea de a le ridica din magazinul dorit, in maximum 4 ore de la plasarea comenzii.
 
 
In aceasta perioada, in care digitalul castiga tot mai mult teren, ne-am adaptat si am cautat cele mai potrivite solutii pentru a ramane cat mai aproape de clientii nostri. Toate aceste noi facilitati, inclusiv cea pe care o lansam astazi, au fost dezvoltate de echipa noastra intr-un ritm foarte rapid, pentru a raspunde in mod eficient noilor obiceiuri de consum si nevoi ale clientilor. Serviciul Click & Delivery reprezinta, astfel, o etapa fireasca in consolidarea strategiei noastre digitale si in dezvoltarea noastra ca business”, a mentionat Adela Smeu, CEO, Brico Dépôt Romania.
 
 
De asemenea, pentru a veni in sprijinul clientilor sai, Brico Dépôt a extins si perioada de retur a produselor achizitionate la 365 de zile pentru cei care au card de fidelitate, respectiv 90 de zile pentru cei fara card. Mai multe detalii despre serviciul Click & Delivery si conditiile de livrare aici. 
 
 
Despre Brico Depôt
 
Brico Depôt Romania, parte din grupul Kingfisher, a intrat pe piata din Romania in 2013, dupa achizitia lantului de magazine Bricostore. In urma achizitiei Praktiker din 2017, Brico Depôt devine al doilea jucator de pe piata DIY din Romania, cu 35 de magazine si 2500 de angajati. Credem ca fiecare dintre noi trebuie sa aiba o casa in care sa se simta bine, iar obiectivul nostru este ca reamenajarea locuintei sa fie accesibila tuturor. Astfel, oferim clientilor nostri produsele si accesoriile de care au nevoie pentru constructia sau reamenajarea casei.
 
Despre Kingfisher plc
 
 
Kingfisher este o companie internationala de imbunatatire a locuintelor, cu aproximativ 1.380 de magazine, sustinuta de o echipa de 79.000 de colegi. Operam in opt tari din Europa, sub marcile: B&Q, Castorama, Brico Dépôt, Screwfix, TradePoint si Koçtas. Oferim produse si servicii pentru imbunatatirea locuintelor consumatorilor si profesionistilor care fac cumparaturi in magazinele noastre si prin intermediul canalelor noastre de comert electronic. In Kingfisher, scopul nostru este sa facem locuintele bune accesibile tuturor. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

\ \"Inchiriez locuinta. Termen minim, 5 ani\"
CERESIT a primit, din nou, votul de incredere din partea consumatorilor romani ! - 13 mai 2010 CERESIT a primit, din nou, votul de incredere din partea consumatorilor romani ! - 13 mai 2010
Cum strangea Irina Jianu bani de la constructori Cum strangea Irina Jianu bani de la constructori
Anul acesta, Rowenta este Secret Santa-ul perfect Anul acesta, Rowenta este Secret Santa-ul perfect
Aniversarea celor 15 ani de activitate Praktiker in Romania le aduce cumparatorilor mii de premii garantate si reduceri la mii de produse Aniversarea celor 15 ani de activitate Praktiker in Romania le aduce cumparatorilor mii de premii garantate si reduceri la mii de produse
REHAU sprijina TRIADA MTB 2014 REHAU sprijina TRIADA MTB 2014

Vezi mai multe articole