on

Distantare sociala | Panouri de protectie anti-virus si anti-bacterii

12 iunie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu toate ca urmeaza a fi implementate noi masuri de relaxare, nu putem considera ca am scapat complet de amenintarea COVID 19 si trebuie sa continuam sa ne protejam si sa respectam masurile de distantare sociala recomandate de autoritati. Saint-Gobain ofera o solutie inovatoare adaptata noului context, care este aceasta? Te invitam sa citesti in continuare.

In aceasta perioada complet noua, in care regulile de distantare sociala si masurile de protectie impun o serie de schimbari semnificative in viata tuturor, Saint-Gobain ofera o solutie inovatoare adaptata noului context: panourile cu protectie anti-virus si anti-bacterii PrimeView Protect.

PrimeView Protect este un perete despartitor din sticla ce poate fi fixat pe blaturi, birouri, mese, asigurand astfel distantarea sociala recomandata intre persoane. Mai mult decat atat, peretele despartitor din sticla este neobstructiv, iar utilizarea acestuia diminueaza riscul de contagiune si permite respectarea masurilor de protectie impuse de autoritati.

De-a lungul timpului, am traversat perioade turbulente care au testat rezistenta companiilor si organizatiilor. Criza sanitara prin care trecem cu totii este una dintre acestea. De peste 350 de ani, depasim impreuna toate provocarile, fiind sustinuti de expertiza noastra, de pozitia noastra solida pe piete puternice, de spiritul nostru de inovatie si de valorile care ne unesc. Folosindu-ne de pasiunea pentru cercetare si inovatie, ne dorim sa dezvoltam intotdeauna produse sustenabile care sa asigure confortul, starea de bine, securitatea si durabilitatea. PrimeView Protect este unul dintre aceste produse, realizat pentru spatiile in care se aplica regulile de distantare sociala, fie ca vorbim despre spitale si farmacii, birouri, receptii, iar lista poate continua. PrimeView Protect este un produs sustenabil, ecologic, 100% reciclabil, fiind fabricat in Romania, in situl nostru industrial Pietta Glass Working din Valenii de Munte, cu sticla speciala produsa la fabrica noastra Saint-Gobain Glass din Calarasi”, declara Ovidiu Pascutiu, CEO al Grupului Saint-Gobain in Romania.

 

Printre beneficiile pe termen lung ale peretilor despartitori PrimeView Protect se numara:

 

  • Confort vizual: transparenta ridicata, reflexie redusa, rezistenta la zgarieturi, absenta ingalbenirii in timp.
  • Sustenabilitate: sticla este un material ecologic, 100% reciclabil
  • Confort termic: evita aparitia efectului de sera in spatiile exterioare
  • Costuri reduse de intretinere si proprietati sanitare desavarsite: sticla este usor de curatat si dezinfectat, este rezistenta la agentii de curatare obisnuiti, precum si la actiunea focului. Suprafata neteda permite eliminarea rapida a germenilor si microorganismelor prin curatare.

 

Acestor beneficii li se alatura si aspectul estetic potentat de suprafata perfect neteda, cu calitati optice deosebite, cum ar fi gradul foarte ridicat de transparenta, reflexia foarte scazuta si redarea nedistorsionata a culorilor.

 

Kit-ul PrimeView Protect contine un ecran din sticla, doua suporturi din sticla si un ghid de instalare. Pentru a corespunde perfect necesitatilor, produsul vine in doua variante: Standard Protect - caracterizat prin reducerea expunerii la germeni si Glass Pass - dedicat birourilor si ghiseelor, pentru ca transferul hartiilor si marfurilor sa aiba loc in siguranta. In plus, acesta poate fi montat cu usurinta pe orice suprafata neteda (lemn, sticla), datorita benzii adezive cu doua fete.

 

Despre Saint-Gobain

Cu o vasta experienta si capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial in domeniul habitatului si al materialelor de constructii, creeaza, produce si distribuie materiale si solutii care contribuie la bunastarea si viitorul fiecaruia dintre noi. Acestea pot fi gasite pretutindeni, in locurile in care traim si in viata de zi cu zi: in cladiri, transporturi, infrastructura si in multe aplicatii industriale. Ele ofera confort, performanta si siguranta, abordand provocarile legate de constructie durabila, de eficienta utilizarii resurselor si de schimbarile climatice. Cu vanzari de 42,6 miliarde de euro in 2019, Saint-Gobain opereaza in 68 de tari si are peste 170.000 de angajati. In Romania, Saint-Gobain furnizeaza produse si solutii din gamele Abrasives, Brodrene Dahl, Building Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips si Weber, cu aproximativ 1800 de angajati si opereaza 22 de linii de productie in 13 situri industriale situate in Branesti, Calarasi, Ploiesti, Satu-Mare, Tulcea, Turda, Suceava si Valenii de Munte.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Costul zugravirii scarii se imparte la toti proprietarii dupa cota-parte indiviza Costul zugravirii scarii se imparte la toti proprietarii dupa cota-parte indiviza
Cat va costa factura de curent Cat va costa factura de curent
Amenda imobiliara pentru spalare de bani Amenda imobiliara pentru spalare de bani
Preturile locuintelor de lux, mereu pe plus Preturile locuintelor de lux, mereu pe plus
HUF HAUS a obtinut premiul „Home of the Future” pentru sistemul de incalzire cu gheata HUF HAUS a obtinut premiul „Home of the Future” pentru sistemul de incalzire cu gheata
"Dedicatii" imobiliare de la Primaria Capitalei "Dedicatii" imobiliare de la Primaria Capitalei

Vezi mai multe articole