Bucsaru a iesit din insolventa. Vinde case cu aproape 100.000 de euro

28 martie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Compania Green City Construct, dezvoltatorul celui mai mare ansamblu de vile construit in zona metropolitana a Bucurestiului, iese din reorganizare judiciara in urma acordului semnat cu CEC Bank, finantatorul primei faze a proiectului imobiliar Green City.
 
Instanta a aprobat la sedinta din 23 martie 2011 inchiderea procedurii de reorganizare judiciara dupa ce in urma colaborarii dintre banca finatatoare CEC Bank SA si Green City Construct SRL au fost identificate solutiile financiare optime, iar planul de afaceri a fost regandit si adaptat la noile realitati ale pietei de profil. Decizia instantei s-a bazat pe faptul ca dezvoltatorul nu are obligatii de plata neonorate.
 
’’CEC Bank a identificat impreuna cu partenerul dezvoltator solutii financiare viabile pentru populatie, solutii care se vor lansa intr-un pachet financiar avantajos de ambele parti’’ a declarat Radu Ghetea, Presedintele CEC Bank.
 
’’Decizia instantei si deschiderea manifestata de banca finantatoare in adaptarea planului de afaceri la noile conditii ale pietii ne bucura si demonstreaza inca o data ca ansamblul rezidential Green City este un proiect viabil. Este una din putinele situatii in care debitorul si creditorul gasesc atat de rapid solutii de iesire dintr-o situatie de acest gen’’ a declarat la randul sau Carmen Dragnea, administrator dezvoltator Green City Construct.
 
In plus, Green City si CEC Bank au stabilit de comun acord sa vina in intampinarea populatiei cu un sistem nou de rate la dezvoltator pentru o perioada de 4 ani de zile.
 
Pentru o casa Neva, preturile vor incepe de la 96.000 Euro( plus TVA), cu o rata lunara de 600 EURO, si elementul de noutate in pachet, avansul va fi asemanator cu cel din avansul pentru programul ’’Prima Casa’’ si anume minim 5%.
 
Structura: P+1 etaj
 
Suprafete:
153,44 mp construiti
(suprafata desfasurata)
118,71 mp (suprafata utila)
110 mp curte
 
Complexul de case Green City este realizat in trei etape, dintre care doar prima etapa a investitiei a fost realizata prin accesarea unui credit bancar de la CEC Bank. Celelalte doua etape de dezvoltare sunt finantate din surse proprii si insumeaza inca 300 de case dintre care jumatate sunt deja finalizate, iar restul vor fi finalizate pana la finele anului in curs. In acest moment, mai mult de jumatate din case sunt vandute si peste 400 de locatari s-au mutat deja in Green City.
 
Locuintele pot fi achizitionate atat prin rate la dezvoltator cat si prin credit in lei sau valuta de la CEC Bank, aceasta avand un produs special de finantare.
 
Initierea procedurii reorganizarii judiciare nu a afectat in nici un fel locuintele construite, nici modul de functionare al complexului rezidential.
 
Sursa: Capital

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Knauf Insulation anunta achizitia fabricii de vata minerala de sticla Gecsat S.A pentru a raspunde cererii regionale in crestere Knauf Insulation anunta achizitia fabricii de vata minerala de sticla Gecsat S.A pentru a raspunde cererii regionale in crestere
Creditele ipotecare vor avansa mai rapid decat imprumuturile de consum Creditele ipotecare vor avansa mai rapid decat imprumuturile de consum
Preturile locuintelor merg inainte, dar cu frana trasa Preturile locuintelor merg inainte, dar cu frana trasa
Castiga noua ta locuinta mergand la shopping in Bucuresti Mall Vitan! Castiga noua ta locuinta mergand la shopping in Bucuresti Mall Vitan!
Guvernul subventioneaza 50% din valoarea proiectelor de reabilitare termica a locuintelor - 05 Martie 2009 Guvernul subventioneaza 50% din valoarea proiectelor de reabilitare termica a locuintelor - 05 Martie 2009
Gazele se vor scumpi cu 50% Gazele se vor scumpi cu 50%

Vezi mai multe articole