Bucuresti Mall Vitan prezinta brandul romanesc Alessandro Biaggio

07 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

București Mall, primul centru comercial din România, prezintă din luna septembrie un nou magazin: Alessandro Biaggio, producător de încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați.

Brandul cu accente italienești situat la etajul 1 introduce oferă soluții pentru toate tipurile de ținute, de la cele de business, la cele sport sau casual. Clienții vor putea descoperi aici frumusețea unui stil minimalist prin noua colecție toamnă-iarnă 2017 propusă de Alessandro Biaggio. Combinațiile cromatice, precum și materialele de înaltă calitate utilizate în realizarea pantofilor fac din aceștia niște piese versatile, clasice și de durată atât pentru ea cât și pentru el.

Alessandro Biaggio este un brand 100% românesc care produce de peste cinci ani încălțăminte, fiind prezent în magazine din peste 10 orașe din țară. În București un număr de aproximativ 7 magazine comercializează produsele Alessandro Biaggio.

Noua locație vine în completarea mixului de branduri ce pot fi găsite în incinta București Mall. Alessandro Biagio se alătură unei varietăți de magazine de modă pentru ea și el, pentru toate gusturile. La acestea se adaugă bradurile de cosmetice și îngrijire personală, telefonie mobilă, electrocasnice, decorațiuni, birotică, precum și un supermarket.

Despre București Mall:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.

Recent, București Mall a trecut printr-un amplu proces de renovare și modernizare, prin care și-a reconfigurat spațiile și a implementat un design atractiv și modern atât în interior, cât și la exterior, pentru a rămâne una dintre destinațiile de shopping preferate ale bucureștenilor. Centrul își surprinde în continuare clientele fashioniste printr-un mix de branduri: unele consacrate, altele, în ton cu ultimele tendințe, la care se adaugă cele care pot fi găsite în mod exclusiv în acest centru comercial.

În prezent, mall-ul găzduiește cafenele moderne, magazine elegante, o zona de food court pentru toate gusturile si cinematograf. Holloywood Multiplex continuă să ofere clienților experiențe în premieră, așa cum a făcut-o de la înființarea sa, în 2000, în 10 săli moderne ți echipate cu cea mai nouă tehnologie.

De asemenea, evenimentele organizate periodic în mall atrag de la fashionistas până la cinefili și familii cu copii, cu promisiunea că toți vor trăi experiența completă de shopping, distracție și socializare.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Wienerberger Brick Award 2018: un arhitect roman, in juriu! Wienerberger Brick Award 2018: un arhitect roman, in juriu!
Philips Lighting colaboreaza cu Renault pentru SYMBIOZ, automobilul interconectat cu locuinta ta Philips Lighting colaboreaza cu Renault pentru SYMBIOZ, automobilul interconectat cu locuinta ta
Boc: 390 de locuinte vandute prin Prima Casa sunt proiecte noi - 09 Noiembrie 2009 Boc: 390 de locuinte vandute prin Prima Casa sunt proiecte noi - 09 Noiembrie 2009
Creste presiunea pentru scumpirea gazelor Creste presiunea pentru scumpirea gazelor
Toamna a adus dezghetarea constructiior - 28 Octombrie 2009 Toamna a adus dezghetarea constructiior - 28 Octombrie 2009
PC Garage anunta o campanie fulger pentru pasionatii de jocuri PC Garage anunta o campanie fulger pentru pasionatii de jocuri

Vezi mai multe articole