on

Cadouri de poveste la ROMEXPO - Incep TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN si ANTIQUE MARKET IV!

03 decembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ROMEXPO a pregatit vizitatorilor doua manifestari expozitionale care ii vor ajuta sa gaseasca cadouri inspirate si potrivite pentru toti cei dragi: TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN si ANTIQUE MARKET IV. Evenimentele se vor desfasura intre 6 si 8 decembrie 2019.

TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN reprezinta un preambul al sarbatorilor de iarna, locul in care, timp de trei zile, sute de cadouri prind viata sub forma de: dulciuri si delicatese traditionale de sezon, produse vestimentare si accesorii (bijuterii, genti, incaltaminte), cosmetice, obiecte de arta decorativa, decoratiuni specifice sarbatorilor, antichitati, brazi, etc.

Peste 70 de expozanti promit oferte de neratat la TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN. Printre vedetele editiei din acest an se numara tablouri pictate prin metoda numerologica, globuri din fetru, diverse sortimente de bere artizanala, jucarii crosetate, articole vestimentare pictate manual cu tematica de Craciun si sapunuri artizanale.

Organizatorii targului si asociatiile partenere au pregatit ateliere si momente artistice care ii vor incanta atat pe cei mici, cat si pe cei mari.

Reprezentantii Atelier Maria ofera micilor vizitatori posibilitatea de a participa la activitati de realizare de masti traditionale, sorcove, coronite si decoratiuni pentru sarbatorile de iarna si ii vor ajuta sa scrie cele mai frumoase scrisori pentru Mos Craciun. Ch’artist ii va invata pe copii sa confectioneze obiecte de lut in cadrul atelierului „Amintiri din copilarie” si Asociatia Youg Goldfish va descoperi tinere talente in cadrul atelierelor de desen.

Desigur, cei mici vor avea sansa sa fie artisti pe scena Targului Cadourilor de Craciun. Momentele pregatite de Muntenasii Prahovei, Trupa Sobis, Band Music School, Dance Prestige, Ava Music Kids, Scoala Speciala pentru Deficienti de Vedere, Asociatia Young Goldfish, Dia Dance Studio si First Step Dance Studio vor intregi atmosfera de poveste a evenimentului.

In completarea ofertelor de cadouri pentru sarbatorile de iarna vine si ANTIQUE MARKET IV, locul de intalnire al artistilor, iubitorilor de arta si colectionarilor. Cei peste 110 expozanti din Romania, Marea Britanie, Suedia si Ungaria ii vor ajuta pe cei care vor vizita targul sa descopere cele mai interesante cadouri pentru prietenii cu gusturi rafinate. Anticari de renume au pregatit surprize vintage dintre cele mai variate, precum:

  • diverse obiecte de mobilier si decoratiuni interioare,
  • tiparituri vechi – publicatii si carti, scrisori, filatelie, ilustratii si fotografii,
  • obiecte de colectie – numismatica, bijuterii si ceasuri, arme de colectie, jucarii de epoca si miniaturi,
  • obiecte de arta plastica – tablouri, gravuri, desene, arta decorativa, sculpturi, etc.

 

Antique Market IV este ideal pentru a alege un cadou incarcat de istorie si de povesti din trecut.

Programul de vizitare al targurilor:

6 – 7.12.2019, in intervalul orar 10:00 – 18:00

8.12.2019, in intervalul orar 10:00 – 16:00

Intrarea este libera.

Loc de desfasurare:

TARGUL CADOURILOR DE CRACIUN - Pavilionul C1

ANTIQUE MARKET IV - Pavilionul C2

Alte informatii despre evenimente pot fi obtinute prin accesarea:

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO S.A., societate comerciala cu capital privat, are ca actionar majoritar Camera de Comert si Industrie a Romaniei, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri romani.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Aproape nicio sansa pentru cei tineri Aproape nicio sansa pentru cei tineri
Case in Alaska - intre 270.000 si 700.000 dolari Case in Alaska - intre 270.000 si 700.000 dolari
Blackpearl: Construim mai multe apartamente dupa ce bancile reiau creditarea populatiei - 16 februarie 2010 Blackpearl: Construim mai multe apartamente dupa ce bancile reiau creditarea populatiei - 16 februarie 2010
RE/MAX anunță extinderea rețelei din România cu încă trei birouri! RE/MAX anunță extinderea rețelei din România cu încă trei birouri!
Proprietarii care refuza consolidarea locuintelor pot fi evacuati fortat pe durata lucrarilor Proprietarii care refuza consolidarea locuintelor pot fi evacuati fortat pe durata lucrarilor
Apartamentele vechi se vor ieftini peste trei ani Apartamentele vechi se vor ieftini peste trei ani

Vezi mai multe articole