on

Case green, cu arhitecturi speciale sau dotari tehnologice deosebite - cele mai inovatoare tipuri de locuinte de la Imobiliarium

16 mai, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

A cincea editie a IMOBILIARIUM, care va avea loc intre 17-19 mai, in incinta parcarii BricoDepot Baneasa, pune la dispozitia vizitatorilor o varietate de ansambluri inovatoare, care se diferentiaza prin caracteristici precum certificari green, arhitecturi speciale, dotari tehnologice deosebite, dar si o gama variata de beneficii precum locuri de joaca pentru copii, si spatii verzi.

Spre exemplu, AFI City – Bucurestii noi, situat in sectorul 1, langa statia de metrou Laminorului, reuneste 190 de apartamente si 228 de locuri de parcare supraterane, dispuse in doua cladiri de pre-certificare energetica „Green Homes”. Aceasta certificare ofera, in timp, siguranta obtinerii de economii la incalzire si apa, precum si conditii mai bune ale mediului interior. Un alt ansamblu neconventional este LOFT Green Apartments, care promoveaza un model de green living, respectiv costuri aproape zero la apa calda, incalzirea si racirea locuintelor datorita sistemelor de pompe geotermale, precum si 0% emisii de CO2 la producerea energiei termice, 100% reciclare selectiva a deseurilor, 100% ventilare inteligenta a locuintei cu aer proaspat tot timpul anului, 5 prize pentru masini electrice, 7.500 mp spatii verzi etc..

Pe de alta parte, proiectul Parcului20, dezvoltat de Cordia Romania in zona Expozitiei, este unul dintre primele ansambluri rezidentiale inteligente din Romania, toate apartamentele fiind echipate cu sisteme smart-home de ultima generatie. Din perspectiva izolarii termice, fatadele sunt placate partial cu Alucobond si in totalitate cu vata minerala. Proiectul rezidential va avea o gradina privata de peste 3.000 de mp, parcare pentru biciclete, gradina yoga si echipamente outdoor pentru exercitii calestenice. Marmura Residence propune, de asemenea, o  arhitectura moderna, jocul de inaltimi al celor 5 cladiri fiind completat de suprafete vitrate mari, ce garanteaza un aport de lumina naturala pe tot parcursul zilei. In plus, complexul ofera spatii verzi generoase in curtea interioara, un parc urban pe treptele ansamblului, precum si acoperisuri verzi si un lounge generos, totul completat de o galerie ce include cafenele, restaurante, sala de fitness, farmacie, un spatiu de co-working si alte servicii complementare.

Un alt exemplu in acest sens este viitorul complex rezidential Eden Lake, cu 388 de unitati si parcare subterana, ce pregateste cea mai larga selectie de facilitati oferita de un ansamblu imobiliar, facilitati de lifestyle, de socializare, de agrement, sportive si de shopping. Locul ales pentru Eden Lake, e unul special - cartierul Pipera, malul lacului Saulei, vecin cu padurile Andronache si Boldu - Cretuleasca.

In portofoliul Imobiliarium de anul acesta se regaseste o oferta de peste 22.000 de locuinte, incadrate in aproximativ 90 de ansambluri rezidentiale si cumuland peste 1.200.000 de mp utili de vanzare intr-un singur loc. In total, isi vor prezenta oferta circa 65 de dezvoltatori. 

Vrei sa participi gratuit la a cincea editie a IMOBILIARIUM, care va avea loc intre 17-19 mai, in incinta parcarii BricoDepot Baneasa, Bucuresti? Trimite-ne un un e-mail cu datele tale de contact (nume, prenume si adresa de e-mail) pe contact@misiuneacasa.ro si noi iti spunem cum poti intra in posesia invitatiei gratuite, nu uita sa dai like paginii noastre de Facebook

Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events, Partener principal Storia.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Scapa de gandacii de bucatarie Scapa de gandacii de bucatarie
MisiuneaCasa.ro va ureaza Craciun fericit! MisiuneaCasa.ro va ureaza Craciun fericit!
Tinerii la domiciliu | Carantina Tinerii la domiciliu | Carantina
Exista racoare fara aer conditionat? Exista racoare fara aer conditionat?
Depozitarea ergonomica a bicicletei Depozitarea ergonomica a bicicletei
Idei pentru casa cu buget redus Idei pentru casa cu buget redus

Vezi mai multe articole