on

Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker

24 iulie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker deschide sezonul renovarilor de succes cu NOUL Catalog online de constructii si amenajari, care gazduieste zeci de produse si oferte pentru acasa.

Mai multe oferte eficiente intr-un singur loc

Putand fi gasit doar pe site-ul oficial al magazinului la accesarea urmatorului link www.praktiker.ro/catalog-special, catalogul ofera o paleta larga de produse, de la sisteme de gard si modele de usi, pana la gresie, faianta si numeroase tipuri de vopsea.

Mai mult, noul Catalog online de la Praktiker vine in intampinarea planurilor tale cu preturi practic de nerefuzat la polistiren, placi de gips-carton, centrale termice si multe alte produse.
           
Consulta Catalogul online de constructii si amenajari  2015 si lasa-te condus de la casa la acasa doar de alegeri practice!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Sticla fara reflexie | Claritate si Durabilitate Sticla fara reflexie | Claritate si Durabilitate
Traieste-ti viata sub acoperisul de incredere RUFSTER! Traieste-ti viata sub acoperisul de incredere RUFSTER!
Hidroizolatie subsol: Descopera secretele pentru un subsol uscat! Hidroizolatie subsol: Descopera secretele pentru un subsol uscat!
Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie I Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie I
Pentru casa care te tine o viata, alege BCA Pentru casa care te tine o viata, alege BCA
Placari ceramice la exterior – aspect si durabilitate Placari ceramice la exterior – aspect si durabilitate

Vezi mai multe articole