on

Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker

24 iulie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker deschide sezonul renovarilor de succes cu NOUL Catalog online de constructii si amenajari, care gazduieste zeci de produse si oferte pentru acasa.

Mai multe oferte eficiente intr-un singur loc

Putand fi gasit doar pe site-ul oficial al magazinului la accesarea urmatorului link www.praktiker.ro/catalog-special, catalogul ofera o paleta larga de produse, de la sisteme de gard si modele de usi, pana la gresie, faianta si numeroase tipuri de vopsea.

Mai mult, noul Catalog online de la Praktiker vine in intampinarea planurilor tale cu preturi practic de nerefuzat la polistiren, placi de gips-carton, centrale termice si multe alte produse.
           
Consulta Catalogul online de constructii si amenajari  2015 si lasa-te condus de la casa la acasa doar de alegeri practice!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Termobetonul – Ce este si la ce se foloseste Termobetonul – Ce este si la ce se foloseste
Cimentul Romcim: Formula 3R pentru un ciment beton Cimentul Romcim: Formula 3R pentru un ciment beton
Construieste fara concesii, cu BCA Construieste fara concesii, cu BCA
Caracteristicile betonului intarit - rezistenta si durabilitate Caracteristicile betonului intarit - rezistenta si durabilitate
Adezivi pentru gresie si faianta Adezivi pentru gresie si faianta
Caramida: de ce acest material ramane unul dintre cele mai recomandate in constructii Caramida: de ce acest material ramane unul dintre cele mai recomandate in constructii

Vezi mai multe articole