on

Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker

24 iulie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker deschide sezonul renovarilor de succes cu NOUL Catalog online de constructii si amenajari, care gazduieste zeci de produse si oferte pentru acasa.

Mai multe oferte eficiente intr-un singur loc

Putand fi gasit doar pe site-ul oficial al magazinului la accesarea urmatorului link www.praktiker.ro/catalog-special, catalogul ofera o paleta larga de produse, de la sisteme de gard si modele de usi, pana la gresie, faianta si numeroase tipuri de vopsea.

Mai mult, noul Catalog online de la Praktiker vine in intampinarea planurilor tale cu preturi practic de nerefuzat la polistiren, placi de gips-carton, centrale termice si multe alte produse.
           
Consulta Catalogul online de constructii si amenajari  2015 si lasa-te condus de la casa la acasa doar de alegeri practice!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Curiozitati despre sticla Curiozitati despre sticla
Descopera noutatile Thomsit pentru pardoseli de calitate Descopera noutatile Thomsit pentru pardoseli de calitate
Eficienta energetica a casei tale incepe cu materialele de constructie alese Eficienta energetica a casei tale incepe cu materialele de constructie alese
MULTIBAT PREMIX, mortarul gata mixat, gata preparat MULTIBAT PREMIX, mortarul gata mixat, gata preparat
Ai un proiect de amenajare unde vei folosi piatra naturala? Theda Mar este partenerul potrivit Ai un proiect de amenajare unde vei folosi piatra naturala? Theda Mar este partenerul potrivit
Adeziv polistiren - baza unei termoizolatii de calitate (2) Adeziv polistiren - baza unei termoizolatii de calitate (2)

Vezi mai multe articole