on

Catalogul 2015 - Constructii si amenajari de la Praktiker

24 iulie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Praktiker deschide sezonul renovarilor de succes cu NOUL Catalog online de constructii si amenajari, care gazduieste zeci de produse si oferte pentru acasa.

Mai multe oferte eficiente intr-un singur loc

Putand fi gasit doar pe site-ul oficial al magazinului la accesarea urmatorului link www.praktiker.ro/catalog-special, catalogul ofera o paleta larga de produse, de la sisteme de gard si modele de usi, pana la gresie, faianta si numeroase tipuri de vopsea.

Mai mult, noul Catalog online de la Praktiker vine in intampinarea planurilor tale cu preturi practic de nerefuzat la polistiren, placi de gips-carton, centrale termice si multe alte produse.
           
Consulta Catalogul online de constructii si amenajari  2015 si lasa-te condus de la casa la acasa doar de alegeri practice!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ce este poliuretanul si unde il putem folosi Ce este poliuretanul si unde il putem folosi
Adeziv Ceresit pentru placari profesioniste Adeziv Ceresit pentru placari profesioniste
Betonul da tonul amenajarilor moderne Betonul da tonul amenajarilor moderne
Amorsa – sfaturi de preparare si aplicare Amorsa – sfaturi de preparare si aplicare
Placi ceramice de dimensiuni mari - o alta definitie a spatiului Placi ceramice de dimensiuni mari - o alta definitie a spatiului
Un jucator puternic pe piata structurilor metalice din Romania: King Steel Un jucator puternic pe piata structurilor metalice din Romania: King Steel

Vezi mai multe articole