on

Ce cadouri puteti oferi in vizitele din ziua de Pasti

11 aprilie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Obiceiurile spun ca, atunci cand vine Pastele, trebuie sa primiti si sa faceti vizite care implica primirea si oferirea de daruri.

Vizitele facute rudelor sunt intotdeauna speciale, insa daca pentru a doua zi de Paste aveti o invitatie de la prieteni, se cuvine sa o acceptati. Dar cu ce va puteti duce la ei acasa? O sticla de vin si un cosulet cu oua poate fi un cadou prea mic. Dar daca ar fi vorba de unul util si placut totodata

Puteti oferi un obiect decorativ

Este o idee buna sa va intrebati ce credeti ca le-ar mai trebui gazdelor voastre prin casa. Va puteti aminti de orice lucru pe care l-au mentionat in treacat: fie ca se simt obositi, ca nu au timp pentru hobby-uri, fie ca le-ar trebui un anumit obiect sau ca nu se simt in largul lor in intimitatea propriului camin. Orice detaliu este important.

Nu este nevoie de eforturi financiare deosebite doar pentru a va permite un cadou de Pasti pentru prieteni, ci este suficient sa achizitionati un cadou de impact.

Acesta poate fi un obiect artistic din sticla sau ceramica decorativa sau chiar perne decorative ori cosuri din nuiele de rachita. Un astfel de obiect, confectionat din materiale de calitate si cu un design deosebit, va fi primit cu placere de gazde si, cel mai probabil, va fi asezat la loc de cinste in casa.

Pastele, o sarbatoare plina de bucurie pentru toti

Un alt cadou potrivit pentru gazdele voastre poate fi chiar un obiect destinat dormitorului, mai ales daca le-ati auzit recent vorbind despre absenta unei odihne corespunzatoare. O lenjerie de pat, o patura pufoasa sau chiar o perna cu memorie pot fi, de asemenea, cadouri apreciate de catre cei carora le veti fi musafiri la masa de Pasti.

Daca va ganditi la un obiect de mobilier, este indicat ca acesta sa fie mic si de bun gust. Sa faca un upgrade dormitorului, insa fara a incurca traficul din camera. Un scaun din lemn sau un bean-bag pot reprezenta alte doua cadouri care vor fi apreciate de prietenii vostri!

Cu astfel de surprize, masa de Pasti va deveni intr-adevar una speciala si plina de bucurie atat pentru gazde, cat si pentru voi.

Sursa foto

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

5 lucruri mai putin esentiale la prima vedere care nu trebuie sa-ti lipseasca din bagajul de vacanta 5 lucruri mai putin esentiale la prima vedere care nu trebuie sa-ti lipseasca din bagajul de vacanta
Cum sa pastrezi fructele si legumele proaspete mai mult timp Cum sa pastrezi fructele si legumele proaspete mai mult timp
Pericolul care te pandeste din frigider si congelator Pericolul care te pandeste din frigider si congelator
Redecoreaza-ti locuinta pentru Paste Redecoreaza-ti locuinta pentru Paste
Locuinta cumparata prin credit sau locuinta inchiriata – argumente pro si contra Locuinta cumparata prin credit sau locuinta inchiriata – argumente pro si contra
Generatorul atmosferic de apa potabila Generatorul atmosferic de apa potabila

Vezi mai multe articole