on

Ce poti vizita in acest weekend la Romexpo?

15 martie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Astazi iti scriem dintr-un mediu nonconformist, iar daca vrei afli care sunt noutatile in materie de amenajari interioare si exterioare, ce se mai intampla in industria instalatiilor, a echipamentelor de incalzire, racire si de conditionare a aerului, care sunt trendurile in materie de mobilier sau pur si simplu esti pasionat de antichitati sau de gradinarit si vrei sa vezi ce se mai intampla in domeniul amenajarilor peisagistice, hoticulturii si gradinaritului, atunci trebuie sa dai o fuga pana la Romexpo, unde poti vizita in perioada 14-17 martie 2019 urmatoarele targuri:

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozitionala care aduce in prim plan proiecte inovatoare pentru industria constructiilor si cea a amenajarilor interioare.

Targul international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale pentru constructii, amenajari interioare si exterioare, decoratiuni si piscine reuneste firme de top in  constructii si amenajari interioare care prezinta cele mai noi produse si tehnologii aparute in domeniu si are un grad de internationalizare de 47%.

EXPO FLOWERS & GARDEN - Expozitie Internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit – ce se desfasoara in perioada 14 – 17 martie, in Pavilionul B2 al Centrului Expozitional ROMEXPO.
Manifestarea ofera vizitatorilor solutii practice de design si amenajare a spatiilor verzi, fie ca e vorba de o gradina sau doar de o mica zona dedicata plantelor.

Producatori, comercianti, horticultori, arhitecti peisagisti si specialisti in unelte si ornamente de gradina, vin la EXPO FLOWERS & GARDEN cu sfaturi utile privind ingrijirea gradinilor, pomilor, arbustilor si florilor.

Mai mult decat atat, expozitia ofera vizitatorilor care doresc sa deprinda abilitati practice si posibilitatea de a invata sa-si faca propriile aranjamente decorative de la specialisti in design floral.

Plante exotice, arbori si arbusti ornamentali, pomi fructiferi, aranjamente speciale, plante aclimatizate, dar si ghivece, jardiniere si accesorii pentru gradina sunt expuse in cadrul EXPO FLOWERS & GARDEN.

MOBILA EXPO – Targul de mobila cu vanzare - este locul ideal de unde vizitatorii pot alege dintre sute de oferte de mobila, in functie de buget si stilul preferat. Manifestarea are loc in Pavilionul B1 al Centrului Expozitional ROMEXPO, in perioada 14 – 17 martie.

Companii de renume participa la cea de-a 5-a editie MOBILA EXPO si expun ultimele tendinte din aceasta industrie care se reinventeaza de la an la an.

ROMTHERM - Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului - reuneste expozanti cunoscuti pentru diversitatea si calitatea produselor si reprezinta cadrul profesionist pentru stabilirea de relatii de afaceri intre specialisti si firmele care produc, importa si comercializeaza produsele din acest sector.

Producatori si importatori de instalatii de ventilare, incalzire, alimentare cu apa, instalatii tehnologice si termice, produse si echipamente cu rol in securitatea la incendiu si-au anuntat prezenta la expozitie.

Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati este un targ intr-o continua crestere in ultimii ani. De asemenea, in conditiile in care aproape 5% dintre romani sunt posesorii unor colectii de obiecte valoroase mai vechi sau mai noi – de la timbre sau ilustrate la tablouri de patrimoniu – se poate spune ca, in afara investitorilor importanti, se poate conta si pe interesul unui numeros public avizat.

CONSTRUCT - AMBIENT este organizat de ROMEXPO impreuna cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si se desfasoara concomitent cu: ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I, precum si cu MODEXPO I.

In perioada 14 – 17 martie, incepand cu ora 10, ne gasiti la targul Construct – Ambient- Expo, stand 133 – 134, Pavilion B1, Romexpo.

PROGRAM DE VIZITARE:

- 14 - 16 martie 2019 (joi - sambata): intre 10:00 – 18:00;
- 17 martie 2019 (duminica): intre 10:00 - 16:00.

Bilet intrare: 20 de lei.

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

Acces:

- Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;
- Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.
- Tarif parcare: 5 lei/ora

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Creditarea, din ce in ce mai permisiva cu limitele de varsta Creditarea, din ce in ce mai permisiva cu limitele de varsta
VEM Proiect Lightining: “iluminatul comercial devine principalul driver de business in 2017” VEM Proiect Lightining: “iluminatul comercial devine principalul driver de business in 2017”
Constructiile ridica economia, dar si deficitele Constructiile ridica economia, dar si deficitele
Brico Depôt Romania incepe procesul de rebranding al portofoliului de magazine Praktiker Brico Depôt Romania incepe procesul de rebranding al portofoliului de magazine Praktiker
Preturi de lux pentru cocioabe Preturi de lux pentru cocioabe
Creditul ipotecar - cel mai solicitat imprumut in Romania Creditul ipotecar - cel mai solicitat imprumut in Romania

Vezi mai multe articole