Chic Ville lanseaza colectia de decoratiuni dedicata Craciunului si anunta noi servicii disponibile clientilor sai

06 decembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pentru pasionații de decorațiuni interioare, Chic Ville anunță tendințele anului pentru împodobirea bradului de Crăciun și lansează o nouă colecție, dedicată acestei perioade speciale. Dacă anul trecut tendințele internaționale în decorarea casei pentru Crăciun stăteau sub semnul ”auriului”, al prețiosului, anul acesta, specialiștii Chic Ville sfătuiesc pasionații de frumos să aleagă obiecte cu texturi inspirate din natură și cu multă vegetație specifică sezonului. În plus, bradul de Crăciun stă sub semnul conviețuirii dintre nou și vechi, astfel încât, alături de accesorii vintage precum globurile bunicii, anul acesta își fac loc în el globuri textile, din sticlă, rășini, ceramică sau lemn.

Colecția Chic Ville pentru Crăciun, inspirată din natură

Cu ocazia acestui Crăciun, Chic Ville a pregătit pentru admiratorii de frumos produse care aduc o adevărată odă naturii, cu texturi inspirate din exterior care folosesc multă vegetație specifică sezonului. Purtând numele de ”Forest Christmas”, colecția aduce ghirlande, coronițe, flori de Crăciun care completează decorul unei case cu adevărat festive.

Alături de aceasta, clienții Chic Ville pot descoperi alte trei colecții dedicate acestei perioade speciale din an. Gold Christmas este o colecție specială, cu tonuri de auriu și materiale nobile. Silver Christmas aduce în prim plan tonurile de argintiu și rafinamentul unor decoruri aparte iar Classic Christmas înseamnă decoruri cu mult roșu, pentru cei care consideră că niciodată nu poți da greș alegând clasicul.

Globurile pictate manual, sfeșnice cochete sau sticle împodobite în mod creativ- accesoriile vedetă ale acestui Crăciun

Vedete acestui Crăciun Chic Ville sunt micile decorațiuni de brad, realizate cu o deosebită îndemânare și imaginație. Alături de globurile bunicii, iubitorii de frumos pot atârna în brad accesorii noi precum spiriduși sau brăduți pictați manual, globuri textile, din sticlă, rășini, ceramică, lemn, toate realizate impecabil.

Și pentru că iubitorii de decorațiuni interioare știu că perioada Crăciunului nu este exclusiv dedicată bradului, Chic Ville completează lista accesoriilor vedetă cu seturi de pahare exclusiviste, tăvi, felinare și sfeșnice elegante ce vor ajuta la transformarea Crăciunului într-o adevărată sărbătoare.

Masa de Crăciun este, de asemenea, una dintre atracțiile acestei perioade. Pentru a-i da o notă festivă, specialiștii Chic Ville recomandă decorarea acesteia fie cu seturi de farfurii în culorile clasice (verde, roșu), fie cu nuanțe temperate, pastel, toate cu un design aparte. Unul dintre trucurile recomandate de specialiștii Chic Ville pentru decorarea mesei de Crăciun este împodobirea buchetului folosit pentru aceasta cu accesorii din brad, în ton cu nuanțele alese pentru decor.

Nu în ultimul rând, de pe lista celor care doresc să dăruiască amintiri memorabile nu trebuie să lipsească dozele de sticlă ce vin cu idei de decorare pe care oricine le poate realiza acasă și care se pot transforma în cadouri unice pentru toți iubitorii de frumos.

Noi servicii Chic Ville, lansate cu ocazia Crăciunului: corporate gifts pentru colegi și parteneri și serviciul de împachetări cadouri

Chic Ville este conștient că alegerea unui cadou potrivit, în special atunci când este vorba de un partener de afaceri sau un coleg, nu este întotdeauna o sarcină ușoară. De aceea, anul acesta, cu ocazia Crăciunului, Chic Ville lansează două noi servicii dedicate celor care caută idei inspirate: categoria de cadouri pentru parteneri și cadouri pentru colegi. În ceea ce privește primul serviciu, clienții Chic Ville vor putea alege cadouri din produsele speciale, de top, care ulterior vor fi împachetate elegant, pentru a reflecta rafinamentul cadoului. Pe de altă parte, serviciul de cadouri pentru angajați constă în realizarea unei selecții de obiecte ce pot fi achiziționate în cantități mari și care vor beneficia și de prețuri speciale.

În plus, Chic Ville lansează și rubrica “idei de cadouri” ce va conține idei chic pentru toate categoriile de cadorisit: cadouri pentru ea, cadouri pentru el, Secret Santa, cadouri romantice, cadouri pentru mama etc. Specialiștii Chic Ville vor selecționa produse pentru toate bugetele, împărțite în aceste categorii.

Nu în ultimul rând, Chic Ville anunță lansarea serviciului de împachetare a cadourilor pentru toți clienții care achiziționează produse atât online, cât și direct, din magazine. Special gândit pentru a ușura eforturile celor care au început deja goana pentru cadoul perfect de Crăciun, acesta va fi un instrument disponibil permanent clienților Chic Ville.

Despre Chic Ville

Chic Ville este reţeaua de magazine de decoraţiuni interioare ce pune la dispoziţia clienţilor o gamă variată de produse, de la decorațiuni cu un aer clasic, vintage, până la cele cu un aspect industrial contemporan, pentru toate interioarele Chic și pentru cei care apreciază cadourile Chic.

Printre cele 9.500 de tipuri de produse aflate în oferta Chic Ville se află piese de mic mobilier (mese, scaune, fotolii, comode, birouri, etajere, biblioteci), obiecte de sticlă, ceramică, cele mai interesante accesorii pentru arta mesei, obiecte de decor, textile, perne, plante decorative şi cadouri sau suveniruri.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Factura la intretinere s-a dublat in decembrie 2007 fata de noiembrie Factura la intretinere s-a dublat in decembrie 2007 fata de noiembrie
Ruukki Romania lanseaza cel mai avansat instrument de design dedicat acoperisurilor metalice Ruukki Romania lanseaza cel mai avansat instrument de design dedicat acoperisurilor metalice
Performantele IT slabe din cadrul companiilor romanesti duc la pierderi de 19 miliarde de Euro Performantele IT slabe din cadrul companiilor romanesti duc la pierderi de 19 miliarde de Euro
Explozie de garsoniere in Bucuresti Explozie de garsoniere in Bucuresti
Locul de odihna din gradina Locul de odihna din gradina
Printul Charles construieste un oras eco Printul Charles construieste un oras eco

Vezi mai multe articole