BIFE

NOUTATI LA BIFE-SIM 2013

25 iunie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Se fac pregatiri pentru cel mai mare targ de mobila, echipamente si accesorii care va avea loc in Romania! Pana in prezent, peste 200 de expozanti din Romania, Italia, Grecia, Polonia, Turcia, Republica Moldova si Taiwan s-au inscris la BIFE-SIM 2013, dar numarul lor creste de la o saptamana la alta. Organizatorii estimeaza o cifra record de producatori si distribuitori din tara si din strainatate, de aceea au pregatit nu mai putin de 30 000 metri patrati spatiu expozitional.

BIFE-SIM 2013 isi va astepta vizitatorii cu sase saloane tematice: 
► Clasic;
► Design;
► Confort;
► Bucatarii;
► Accesorii si materiale;
► Echipamente – masini si utilaje.

Targul va fi “un spectacol de forme si idei” fara precedent, spun organizatorul – Romexpo si co-organizatorii – Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România, Camerele de Comerț si Industrie din România şi Euroexpo. Romanii vor descoperi articole de mobilier in mii de modele si stiluri surprinzatoare, dar si tehnologii care revolutioneaza spatiul de locuit. Targul reprezint locul in care designerii si producatorii de mobila isi vor surprinde privitorii cu idei ingenioase, dar si functionale, ce respecta tendintele in mobila prezentate la nivel mondial.
BIFE-SIM 2013 va fi, de asemenea, cea mai potrivita ocazie pe care distribuitorii, importatorii si furnizorii de echipamente, masini si utilaje pentru prelucrarea lemnului o au pentru a cuceri noi clienti si de a-si consolida relatiile cu acestia.
In plus, sub conceptul Hosted Buyers, pe durata targului vor fi organizate, pentru vizitatorii specialisti din strainatate, evenimente B2B, astfel ca vizitarea targului sa devina o experienta inedita si completa. Asadar, intre 17-21 septembrie 2013, profesionistii in domeniu din strainatate sunt invitati sa participe la calatorii de afaceri in Romania. Acestia vor putea opta pentru doua excursii, in Delta Dunarii sau Poiana Brasov.
EVENIMENTE SI PROIECTE DE AMPLOARE
Targul va gazdui o serie de evenimente organizate atat cu participarea specialistilor din industrie, cat si a vizitatorilor. Astfel, pe durata BIFE-SIM 2013 va avea loc Furniture Forum –  conferinta internationala pe teme de interes pentru industria de profil, vor fi puse in practica  Innovation Tour – un concept care pune in lumina reflectoarelor produsele zilei “de maine” si Designers say – un loc special unde tinerii designeri vor oferi vizitatorilor sfaturi de amenajare a locuintei. De asemenea, se vor desfasura Atelierele (Re)Creative si Concursul National de Design de Mobilier.
BIFE-SIM 2013 va avea loc intre 19 si 23 septembrie, in Centrul Expozitional Romexpo.

Pentru mai multe detalii, accesati www.bife-sim.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Costurile energiei termice din Capitala, verificate de Guvern Costurile energiei termice din Capitala, verificate de Guvern
Bancile pentru locuinte aduc stabilitate in sistem Bancile pentru locuinte aduc stabilitate in sistem
Salonul International de Mobila 2011 la Bucuresti Salonul International de Mobila 2011 la Bucuresti
Schneider Electric lansează un nou serviciu digital pentru centrele de date – StruxureOn Schneider Electric lansează un nou serviciu digital pentru centrele de date – StruxureOn
Cum au evoluat preturile terenurilor din sudul Bucurestiului in 2008 Cum au evoluat preturile terenurilor din sudul Bucurestiului in 2008
Etapele obtinerii actelor de cadastru Etapele obtinerii actelor de cadastru

Vezi mai multe articole