on

Noutati din industria imobiliara: cum influenteaza criza pandemica piata imobiliara?

28 aprilie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In  continuarea campaniei #solidaritateinimobiliare, RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, organizeaza Web Master Event, cel mai mare eveniment de training online dedicat industriei imobiliare, ce va avea loc miercuri, 29 aprilie 2020. Prin intermediul acestui webinar, RE/MAX isi propune sa contribuie cu informatii de valoare pentru intreaga breasla, asumandu-si in continuare misiunea de educare a comunitatii.

Fiind un eveniment de tip educational, Web Master Event by RE/MAX este dedicat atat agentilor imobiliari, proprietarilor de agentii, dezvoltatorilor, precum si tuturor persoanelor interesate de aprofundarea cunostintelor in domeniul imobiliar. Temele de discutii acopera diverse arii de interes, de la principalele provocari din domeniu, in contextul actual si nu numai, pana la secretele succesului in imobiliare, cu exemple si recomandari de bune practici de la specialisti din diverse colturi ale lumii.

Chiar daca situatia actuala nu ne permite sa ne desfasuram activitatea in mod obisnuit, respectiv sa facilitam discutiile si interactiunile directe dintre comunitatea imobiliara din Romania si specialistii internationali din domeniu, ne bucuram ca putem continua misiunea de educare a publicului prin intermediul tehnologiilor online. Astfel, cei interesati pot invata in continuare de la cei mai buni cum sa-si dezvolte o afacere prospera in domeniul imobiliar sau sa se puna la curent cu cele mai noi tendinte internationale ale industriei”, a declarat Razvan Cuc, Presedinte RE/MAX Romania.

Web Master Event by RE/MAX va reuni sase speakeri de renume national si international, specialisti in domeniul imobiliar, care  isi vor putea impartasi cunostintele si experientele cu publicul roman. Printre acestia se numara Walter Schneider - Fondator RE/MAX Europe si RE/MAX Canada, Joanna Koltan, Broker/Owner de top din Portugalia, Travis Robertson - CEO and Fondator Robertson Coaching International, Natasha Gluzman - Business Consultant & Trainer RE/MAX Israel, Michael Polzler – CEO RE/MAX Europe si George Buhnici, jurnalist cu o experienta de peste 20 de ani si fondator al platformei de succes casebune.ro, axat pe constructii, smart living si sustenabilitate.  

Evenimentul incepe la ora 9.30 si se incheie la ora 19.30, cu o pauza de aproximativ o ora la jumatatea programului, fiind urmat de o petrecere cu muzica live.

 

# # #

Despre RE/MAX

In Romania, RE/MAX este cea mai mare retea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare numar de  agenti imobiliari, avand, in prezent, peste 50 de francize si peste 500 de membri, recunoscut ca fiind cel mai puternic brand national in imobiliare. Planul de extindere la nivel national al RE/MAX Romania vizeaza, pana in 2023, 110 birouri francizate si peste 1.000 de agenti imobiliari.

La nivel mondial, RE/MAX este lider in real-estate, fiind franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, infiintata in 1973 in Denver, are astazi peste 125.000 de agenti afiliati, in 8.000 de birouri, aflate in cca. 110 de tari din intreaga lume. In Europa, RE/MAX este prezent in 38 de tari, cu peste 2.000 birouri si 25.000 de agenti, continuand sa se extinda.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Noutati de la Schneider Electric. Gama Sedna Design Elements! Noutati de la Schneider Electric. Gama Sedna Design Elements!
Prima Casa a adunat 753 de contracte, circa 400 pentru apartamente cu 2 camere - 03 Septembrie 2009 Prima Casa a adunat 753 de contracte, circa 400 pentru apartamente cu 2 camere - 03 Septembrie 2009
Leroy Merlin | Singura companie care organizeaza campanii de colectare si reutilizare a brazilor de Craciun Leroy Merlin | Singura companie care organizeaza campanii de colectare si reutilizare a brazilor de Craciun
Zona rezidentiala Pipera a intrat in declin Zona rezidentiala Pipera a intrat in declin
Cumparatorii \ Cumparatorii \"dicteaza\" scumpirea terenurilor
Urbanism, urbanism, da Urbanism, urbanism, da"™ sa stim si noi!

Vezi mai multe articole