Chirias in propria casa - 09 Noiembrie 2009

09 noiembrie, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Criza economica si lipsa banilor i-a facut atat pe romani sa accepte statul cu chirie in propria casa. Desi nu este o inventie financiara recenta, lease-back-ul a inceput sa fie practicat din ce in ce mai des si in Romania si se aplica in special in cazul proprietatilor imobiliare.
 
Fie ca este vorba de antreprenori care vor sa isi acopere datoriile, sa isi dezvolte afacerea sau romani, persoane fizice, care au nevoie de bani, lease-back-ul presupune vanzarea unei proprietati catre o societate financiara, in baza unui contract de leasing, urmand, ca ulterior, pentru a o recupera, fostul proprietar sa plateasca rate. 
 
Potrivit companiilor de leasing, pentru un imobil evaluat la 100.000 de euro, la o rata dobanzii de 9,9%, pe o periaoda de finantare de 10 ani, cu avans 0, rata lunara este de aproximativ 1.570 de lei, iar suma finala, inapoiata, se va ridica la peste...

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Oferiti vanzatorilor de apartamente cu 15% mai putin - 30 Septembrie 2009 Oferiti vanzatorilor de apartamente cu 15% mai putin - 30 Septembrie 2009
Complex rezidential de 30 de milioane de euro in Brasov Complex rezidential de 30 de milioane de euro in Brasov
Agentii imobiliari cer incurajarea creditelor Agentii imobiliari cer incurajarea creditelor
Saint-Gobain lanseaza noua campanie de comunicare: “MISSION TO EARTH” Saint-Gobain lanseaza noua campanie de comunicare: “MISSION TO EARTH”
Programul Programul "Prima Casa" este blocat de la 1 ianuarie! Bancile returneaza dosarele
Centralele se verifica din doi in doi ani Centralele se verifica din doi in doi ani

Vezi mai multe articole