on

Cinema la tine acasa

26 octombrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Tuturor ne lipsesc cinematografele, ne e dor de sentimentul de a ne bucura de o premiera alaturi de prieteni si familie, poate chiar si de trailerele si reclamele dinaintea productiei. In aceasta perioada, oamenii au nevoie de o alternativa la experienta relaxanta si distractiva pe care o ofera salile de cinema. Iar pentru cei care vor sa se bucure de o aventura cinematica spectaculoasa in confortul propriei locuinte, Sonos ofera sunet imersiv impresionat, potrivit pentru filmele si emisiunile preferate. 
 
Pentru productiile care sunt incluse in portofoliul serviciilor de streaming online, dar si pentru emisiunile din grila de toamna care ruleaza pe micile ecrane, Sonos este partenerul ideal pentru o toamna relaxanta, oferind experienta sunetului extraordinar in serile confortabile petrecute acasa. 
 
 
Cu lumini ambientale, cu un bol de popcorn proaspat si alaturi de cei dragi, cu totii asezati confortabil sub o patura, experienta vizionarii unui film din confortul propriei canapele este una perfecta pentru toamna. Dar pentru a obtine acea experienta autentica de cinema la tine acasa, sunetul trebuie sa fie extraordinar.
 
 
Nu este niciun secret ca o experienta excelenta de vizionare a unui film are mai multe componente, iar sunetul si muzica reprezinta un element definitoriu. Compania Sonos este recunoscuta ca fiind inventatoarea sistemelor audio multi-room, oferind o experienta extraordinara de sunet, o platforma deschisa, un design elegant pentru produsele sale si o instalare facila, toate acestea fiind dovada ca Sonos este un partener grozav pentru a te bucura de filme si seriale in perioada care urmeaza si in sezonul sarbatorilor de iarna.
 
 
Si daca nu stii care este cel mai bun setup pentru a experimenta sunet inegalabil, Sonos are cateva recomandari care vor imbogati si vor pune in valoare fiecare productie, oferind o experienta home theatre spectaculoasa, asa cum a fost gandita de profesionistii din industria cinematografica. In primul rand, este necesar un soundbar, un produs care livreaza sunet pe mai multe canale, oferindu-va impresia ca acesta se misca in jurul vostru.
 
 
Pentru o astfel de experienta, Sonos recomanda Sonos Arc, soundbarul inteligent premium pentru TV cu suport pentru standardul Dolby Atmos, muzica si multe altele, sau Sonos Beam.
 
 
Dar daca nu sunteti siguri care soundbar este cel mai potrivit pentru voi, consultati recomandarile noastre. Pentru o experienta de divertisment si mai captivanta puteti adauga un Sonos Sub si o pereche de One SL, de exemplu. Toate produsele Sonos pot fi controlate cu usurinta prin intermediul aplicatiei Sonos, Apple AirPlay 2 sau direct din aplicatii de muzica precum Spotify. Sonos ofera acces la peste 100 de servicii de streaming la nivel global, iar Sonos Radio aduce la distanta unei apasari de buton mii de posturi de radio din intreaga lume, dar si statii locale.
 
 
Transformati-va serile de film de acasa 
 
 
Cand cautati dupa un soundbar este important sa stiti ca, dintre toate beneficiile pe care le poate aduce - inclusiv basul profund si nivelul de volum - niciunul nu este mai important decat capacitatea de a auzi clar ceea ce se spune pe ecran. Inginerul de sunet premiat cu Oscar, Chris Jenkins, care este si consilier de sunet pentru Sonos, descrie dialogul drept „coloana vertebrala, scheletul intregii piese sau a filmului”. Atat Arc cat si Beam au fost fin reglate pentru a reda claritatea dialogului, iar daca aveti nevoie de si mai multa precizie, puteti folosi functia „Speech Enhancement” din aplicatia Sonos.
 
 
Toate produsele Sonos dispun de tehnologia Trueplay, astfel incat puteti calibra rapid sunetul sunetul produsului vostru direct de pe telefon, in functie de camera in care acesta este amplasat si de setup-ul propriu. Pozitionarea este un aspect cheie pentru o experienta cinematica placuta acasa si, deoarece majoritatea camerelor sunt realizate pentru mai mult decat simpla vizionare TV, iata cum puteti sa profitati la maximum de functionalitatile home theatre oferite de Sonos:
 
  • Amplasati soundbarul pe perete sau pe o comoda sub televizor, cat mai centrat. 
  • Daca adaugati boxe, asigurati-va ca sunt in spatele canapelei si cu fata spre centrul camerei.
  • Atunci cand vreti sa gasiti cel mai bun loc pentru un subwoofer, incercati sa-l amplasati la mijlocul peretelui pentru cel mai  cel mai neted si mai echilibrat bass; pentru si mai mult volum, asezati-l intr-un colt.
  • Adaugati materiale si obiecte care mai pot absori din sunet – covoare, perdele sau mobilier. 
 
 
Alegerea formatului audio potrivit este, de asemenea, un lucru de luat in considerare atunci cand va creati experienta de home theatre. Serviciile de streaming ofera filme cu noi formate audio, astfel incat sa puteti profita la maximum de vizionarea de acasa, inclusiv Dolby Atmos, care determina propagarea sunetului atat pe verticala, cat si pe orizontala pentru a crea o experienta cu adevarat imersiva. Noul Sonos Arc este compatibil Dolby Atmos, deci verificati soundbar-ul, televizorul si contintul de streaming pentru a vedea daca este compatibil cu Dolby Atmos.
 
 
De ce mai aveti nevoie? De filmele si serialele favorite, de prieteni si de cateva gustari. Sa inceapa vizionarea premierelor!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Smart Home – Smart Phone | Cum sporesti confortul prin automatizari Smart Home – Smart Phone | Cum sporesti confortul prin automatizari
MR70X – primul router Mercusys® cu tehnologia Wi-Fi 6 MR70X – primul router Mercusys® cu tehnologia Wi-Fi 6
Transforma serile de film de acasa in experiente de cinema Transforma serile de film de acasa in experiente de cinema
Iluminat 100% natural cu zero consum de electricitate Iluminat 100% natural cu zero consum de electricitate
TP-Link a anuntat la CES 2021 primul sistem mesh Wi-Fi 6 din lume cu asistentul vocal Alexa integrat TP-Link a anuntat la CES 2021 primul sistem mesh Wi-Fi 6 din lume cu asistentul vocal Alexa integrat
Componentele unui sistem de supraveghere. Ce trebuie sa ai in vedere cand faci o astfel de achizitie? Componentele unui sistem de supraveghere. Ce trebuie sa ai in vedere cand faci o astfel de achizitie?

Vezi mai multe articole