on

TaHoma switch | O solutie smart home pentru o casa automatizata

03 mai, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

TaHoma switch | Primul control inteligent cu care poti gestiona echipamentele din locuinta cu o singura atingere sau de la distanta, din aplicatia dedicata

 

Casa inteligenta, in care regasim sisteme smart ce pot fi controlate chiar si de la distanta, nu mai este un concept, ci o realitate a vietii moderne. Posibilitatea de a instala solutii de automatizare a locuintei este la indemana oricui si nu tine doar de comoditate, ci si de optimizarea consumului de energie si protejarea mediului inconjurator. Iti doresti sa poti controla echipamentele din propria locuinta folosind telefonul, tableta sau laptopul chiar si atunci cand nu esti acasa? Iata in continuare o solutie care iti poate usura rutina zilnica de acasa.

 

Cu TaHoma switch poti avea o casa inteligenta si confortabila

 

TaHoma switch este primul control inteligent pentru centralizarea si conectarea echipamentelor pentru locuinta. Cu unitatea de comanda inteligenta TaHoma, esti mereu conectat la propria locuinta si poti controla toate dispozitivele inteligente din casa prin intermediul aplicatiei de oriunde te-ai afla, folosind telefonul sau tableta.

 

TaHoma switch este compatibil cu aproape 300 de game de produse Somfy si de la marci partenere. Astfel poti conecta si controla o gama variata de echipamente din interiorul si exteriorul locuintei, precum: rulouri, jaluzele si perdele, pergole si copertine, porti, usi de garaj si incuietori de usa, sisteme de iluminat si prize, camere si alarme, sisteme incalzire si termostat, senzori (climatizare si supraveghere), muzica si asistenti vocali etc..

 

 

TaHoma switch - Controlul echipamentelor

 

TaHoma switch iti ofera trei modalitati prin cate iti poti controla echipamentele din locuinta. Si anume:

 

 1. Unitatea inteligenta TaHoma switch

 

Prezenta celor trei butoane ale unitatii de control iti permite o utilizare practica si confortabila. Doua din cele trei butoane pot fi configurate din noua aplicatie TaHoma. Configurarea se poate realiza in orice mod doresti, astfel incat sa iti usureze sarcinile si sa se integreze perfect in rutina ta zilnica. Poti seta scenarii si le poti lansa printr-o simpla atingere.

 

Spre exemplu, poti crea un scenariu pentru Plecarea de acasa” – prin care TaHoma switch sa inchida rulourile, sa stinga luminile si sa activeze alarma, ori un scenariu pentru Intoarcerea acasa” – prin care TaHoma sa deschida rulourile, sa porneasca sistemul de incalzire, sa deschida luminile, sa puna muzica si asa mai departe. Poti crea un scenariu de Buna dimineata” sau Noapte Buna”, unul de Relaxare” si, de ce nu, unul de Petrecere”?! Posibilitatile sunt nelimitate si pot fi personalizate conform stilului tau de viata.

 

Pentru unitatea inteligenta vei avea nevoie doar de o priza si o conexiune Wi-Fi.

 

 

 1. Aplicatia TaHoma pentru smartphone

 

Aplicatia de automatizare a locuintei TaHoma este centrul de comanda” si se va asigura ca toate echipamentele conectate comunica intre ele. Acesta iti va permite sa programezi si sa trimiti toate solicitarile simplu si usor. De asemenea, aplicatia este optimizata celor mai inalte cerinte de securitate, astfel incat sa nu poata fi accesata de nimeni altcineva in afara de tine si cei carora le permiti tu accesul. Aplicatia poate fi instalata pe telefon sau tableta, este usor de instalat si utilizat si iti permite sa controlezi echipamentele de oriunde te-ai afla. 

 

Un alt avantaj al folosirii aplicatiei este faptul ca iti permite verificarea echipamentelor de acasa in timp real, de oriunde te-ai afla. Astfel, vei putea vizualiza starea acestuia ca fiind: activat” sau „dezactivat”, „deschis” sau inchis”.

 

Aplicatia poate fi folosita:

 

•  de acasa: de exemplu, poti lansa un anumit scenariu care sa execute sarcinile stabilite de tine;

•  din afara casei: de exemplu, atunci cand esti plecat cu treburi, poti deschide poarta unui curier.

•  automat: poti folosi „simularea prezentei”, facand sa para ca cineva este acasa chiar si atunci cand esti plecat, folosind un scenariu care aprinde si stinge luminile si care deschide si inchide rulourile si jaluzelele la anumite intervale de timp.

 

 

 1. Asistentul vocal

 

Daca ai mainile ocupate poti folosi un asistent vocal, precum: Amazon Alexa, Google Assistant sau Siri (compatibil cu Apple HomeKit).

 

De ce TaHoma switch?

 

 • Unitatea inteligenta este mica si discreta, astfel ca poate fi integrata cu usurinta in orice locuinta, indiferent de stilul de design interior, tipul locuintei sau camerei.
 • TaHoma Switch functioneaza cu WiFi si pentru ca nu este necesar un cablu o poti plasa in orice loc din casa.
 • TaHoma iti permite sa conectezi si sa controlezi toate echipamentele smart din locuinta, indiferent de locul in care te afli - de la utilizarea simpla a butoanelor, la aplicatie si control vocal.
 • Prin personalizarea scenariilor, TaHoma switch se adapteaza oricarui stil de viata.
 • TaHoma switch este simpla si intuitiva, poti incepe cu unul sau doua echipamente si sa adaugi echipamente noi in ritmul propriu.
 • Unitatea inteligenta este compatibila cu multe dispozitive pentru locuinta: ecosistemul de produse Somfy si parteneriate cu marci importante de echipamente pentru locuinta.
 • TaHoma suporta protocoalele cheie smart home: Integrare nativa a protocoalelor io-homecontrol, RTS si Zigbee 3.0, impreuna cu compatibilitatile cloud.
 • TaHoma switch a fost verificat pentru evaluarea de securitate IoT a UL.[1]
 • TaHoma® switch face parte din initiativa ACT FOR GREEN lansata de Somfy, care garanteaza produse de inalta calitate ce indeplinesc standardele de design ecologic. ACT FOR GREEN este o initiativa voluntara Somfy care are ca scop reducerea impactului asupra mediului al produselor pe parcursul ciclului lor de viata, de la extractia materiilor prime pana la fabricatie, transport si utilizare, pana la scoaterea din uz a produsului.

 

 

TaHoma switch este disponibilă în România prin partenerii Somfy la prețul de vânzare recomandat de 999 RON inclusiv TVA.

 

Mai multe detalii despre TaHoma switch vei gasi aici.

 

Despre Somfy

 

Somfy este liderul mondial in furnizarea de sisteme de control automatizat pentru tehnica de umbrire si acces in locuinte si cladiri comerciale. Compania a fost fondata in Franta, in anul 1969. Portofoliul include o oferta globala adaptata tuturor tipurilor de aplicatii.

Dezvoltate avand in vedere confortul, usurinta in utilizare, securitatea si sustenabilitatea, inovatiile noastre automatizeaza si conecteaza rulouri, jaluzele si perdele, porti si usi de  garaj, sistemele de incalzire si iluminat, sisteme de alarma si multe altele.

 


[1] Această evaluare demonstrează că  TaHoma switch folosește cele mai bune practici din industrie și îndeplinește criteriile critice pentru securitatea cibernetică IoT pentru a vă oferi liniște sufletească în fiecare zi.

 

TaHoma switch îndeplinește 9 cerințe de securitate cibernetică, cum ar fi: actualizări și conexiuni securizate, precum și securitatea datelor stocate și transmise și întreținerea securității aplicațiilor mobile.

 

UL este liderul global pentru testarea, inspecțiile și certificările de siguranță și securitate.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

TP-Link a anuntat la CES 2021 primul sistem mesh Wi-Fi 6 din lume cu asistentul vocal Alexa integrat TP-Link a anuntat la CES 2021 primul sistem mesh Wi-Fi 6 din lume cu asistentul vocal Alexa integrat
COMPUTEX 2022 – Expozitia mondiala de ICT si IoT COMPUTEX 2022 – Expozitia mondiala de ICT si IoT
Cum va arata casa viitorului Cum va arata casa viitorului
Routerul Mercusys MR50G este disponibil si in Romania Routerul Mercusys MR50G este disponibil si in Romania
Experimentati, simtiti si bucurati-va de puterea sunetului Experimentati, simtiti si bucurati-va de puterea sunetului
Design bazat pe tehnologie LED Design bazat pe tehnologie LED

Vezi mai multe articole