on

City of Mara lanseaza Avenue: un nou concept de locuire, la Timisoara

21 octombrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Joi, 24 octombrie 2019, va avea loc lansarea oficiala a proiectului ansamblului City of Mara Avenue, parte din City of Mara, o investitie de peste 55 milioane de euro, care va transforma definitiv fosta zona industriala de pe Calea Circumvalatiunii, intr-un spatiu modern, cochet, inspirat din stilului de locuire vest-european.

Situat pe Calea Circumvalatiunii nr.1, proiectul aduce la Timisoara un nou concept imobiliar, cel de ”city mall”, un concept integrat de living si lifestyle, in care noile blocuri de locuinte vor oferi la parter o gama variata de servicii, destinate locatarilor, dar nu numai lor.

In cifre, ansamblul imobiliar va insemna sase noi blocuri cu un regim de inaltime de P+11e, cu 507 de apartamente si 4.000 de metri patrati de spatii comerciale pentru supermarket-uri, sali de sport si fitness, cafenele, restaurante, spalatorie de haine, librarie, brand-uri de lifestyle.

City of Mara Avenue, situat la nici 7 minute de mers pe jos de centrul Timisoarei, este ultima etapa a proiectului, care, pana acum, inseamna  261 de apartamente vandute dintr-un total de 281 apartamente construite.

Cu totii ne dorim sa traim intr-un loc in care ne trezim dimineata, coboram la micul dejun cu croissant si cafea, avem un loc unde lasam hainele pentru spalat, ne intalnim la pranz cu prietenii in gradinile complexului, citim o carte intr-o librarie cocheta sau facem shopping, iar seara luam cina intr-un restaurant unde ospatarul cunoaste vinul nostru preferat.

Sau sa detinem un apartament intr-un loc foarte dorit, pentru cei care investesc in active imobiliare centrale, carora le creste valoarea in timp.

Cresterea economica in sectorul imobiliar a dus la dezvoltarile rezidentiale ample, in care se incearca implementarea stilului de locuire Vest-european, mai precis acela de a-i oferi locuitorului un concept de locuire ce include un lifestyle modern. Pe scurt -  un mod de viata construit in jurul locuintei.

Dezvoltatorii cu o viziune pe termen lung investesc in concepte de living, de spatii de locuit ce includ servicii si facilitati care ofera confort si experiente viitorilor locatari.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Prin parteneriatele public-private, Prin parteneriatele public-private,
Credite in blocuri rezidentiale bancare Credite in blocuri rezidentiale bancare
"Nu m-as grabi sa iau un credit, perspectiva pe piata imobiliara e proasta" - 06 Martie 2009
P3 incheie inca un an cu performante record si pune bazele unei cresteri majore in 2017 P3 incheie inca un an cu performante record si pune bazele unei cresteri majore in 2017
Statul cauta bani pentru exproprieri ca sa profite de ieftinirea pamanturilor - 03 Februarie 2009 Statul cauta bani pentru exproprieri ca sa profite de ieftinirea pamanturilor - 03 Februarie 2009
Piata materialelor pentru confortul termic al locuintelor aduce 1,2 mld. euro pe an Piata materialelor pentru confortul termic al locuintelor aduce 1,2 mld. euro pe an

Vezi mai multe articole