on

Classic blue – culoarea anului 2020

03 ianuarie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Institutul Pantone a anuntat culoarea care stabileste tendinta pentru urmatoarele luni ale anului, si anume Classic Blue - o culoare a carei eleganta deriva din simplitate, incredere si profunzime.

Albastrul este considerat o culoare odihnitoare, o culoare ne duce adesea cu gandul la mare si induce o stare de bine, de prospetime. In tonuri deschise ofera spatiului senzatia de deschis, aerisit. Conform studiilor realizate de-a lungul anilor, se pare ca albastru este cea mai populara culoare. De asemenea, albastrul ofera un sentiment total de relaxare si liniste, incurajeaza concentrarea si reflectarea.

Traim vremuri care necesita incredere si convingere. Acest tip de constanta si certitudine este exprimat de Pantone 19-4052 Classic Blue, o nuanta de albastru solida pe care te poti baza intotdeauna. Albastrul clasic ne incurajeaza sa privim dincolo de evident, sa ne dezvoltam gandirea”, a transmis Leatrice Eiseman, director executiv al Pantone Color Institute.

Iata cateva idei de amenajare, pe care vi le prezentăm prin amabilitatea agenției de comunicare ERGO - specializată în design, lifestyle și arhitectură:

 

 

 

Surse foto: ERGOBONALDO, UNSPLASH

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ce trebuie sa ai in vedere cand decizi sa-ti renovezi apartamentul Ce trebuie sa ai in vedere cand decizi sa-ti renovezi apartamentul
Zugravirea camerelor vechi Zugravirea camerelor vechi
Renovarea bucatariei Renovarea bucatariei
Renovarea apartamentului iarna – o idee buna sau nu? Renovarea apartamentului iarna – o idee buna sau nu?
Primul pas intr-o renovare a interiorului casei Primul pas intr-o renovare a interiorului casei
Cum se realizeaza placarea cu marmura in baie si bucatarie Cum se realizeaza placarea cu marmura in baie si bucatarie

Vezi mai multe articole