on

Conceptele nordice KUMA pentru proiectele rezidentiale

03 martie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

KUMA permite dezvoltatorilor de proiecte rezidentiale, sa realizeze concepte unice de lavoare avand posibilitatea de a alege din varietatea larga a formelor de bol. Indiferent de stilul pe care doriti sa il abordati, lavoarele KUMA sunt adaptate oricarui proiect rezidential.

Cele mai noi colectii pentru baie KUMA intruchipeaza eleganta si confortul formal. Acestea, combina cu usurinta proportiile compacte si un gust estetic contemporan, cu referiri la trasaturile distinctive ale stilului scandinav. Cu o experienta vasta in oferirea celor mai atragatoare produse in domeniul bailor, KUMA este partenerul ideal pentru proiectele rezidentiale.

Conceptele KUMA formate din lavoar si mobilier cu spatii de depozitare, reprezinta solutia perfecta pentru proiectele rezidentiale care doresc sa transforme baia intr-un spatiu modern, elegant dar si practic. Acestea au un design nordic, minimalist, foarte apreciat in proiectele din Romania.

Minimalism

Sistemul KUMA Hanna 60 a fost conceput pentru iubitorii stilului modern. Conceptul evidentiaza colturile rotunjite ale lavoarului si mobilierului, o abordare unica, ce pune in evidenta tehnologia moderna. Un element de design creat in Romania cu tehnologie daneza, dar si cu mentalitate nordica in ceea ce priveste procesul de ofertare, fabricatie si servicii post vanzare.

Mobilierul suspendat, cu o lungime de 60 cm, cu 2 sertare, este generos pentru dimensiunea sa, din MDF vopsit alb, rezistent la umiditatea din baie. Combinarea mobilierului cu una din cele trei variante de culori ale lavoarului - marmura alb, granulon Buzi si granulon Black Star, va aduce un plus de dinamism baii.

Inovație

Sistemul KUMA Annemarie 75 -(lungimea mobilierului fiind de 75 cm), este perfect pentru adeptii conceptelor contemporane. Designul este elementul cheie care defineste conceptele KUMA pentru baie. Noutatea sistemului Annemarie 75 este ventilul bolului care este mascat de o piesa realizata din acelasi material.

Produsele KUMA combina forme si volume moderne pentru un produs final nu doar atragator din punct de vedere estetic ci si extrem de practic. Montarea sistemului Annemarie 75 pe perete raspunde tuturor cerintelor functionale si estetice ale beneficiarilor oferind avantajul unei baii aerisite si ordonate.

Sistemul cu lavoar alb si mobilier beneficiaza de doua variante de finisaj: alb sau wood.

Utilitate

Baia casei nu are o suprafata generoasa? Acesta nu este un impediment pentru transformarea ei intr-un loc intim si modern, cu toate facilitatile de care ai nevoie. KUMA Selma 60 este alegerea perfecta.

Conceptul este format dintr-un mobilier pe picioare, perfect pentru baile unde peretii nu permit montajul suspendat. Nu doar ca vei crea un design modern in baie, dar vei castiga si spatiu, datorita celor doua sertare care ofera o zona de depozitare generoasa. Secretul procesului de amenajare a unei bai de dimensiuni mici sta si in combinarea culorilor. O metoda pentru a crea vizual un spatiu mai generos, consta in asortarea podelei inchise la culoare cu un mobilier deschis la culoare. Sistemul KUMA Selma 60 cu lavoar alb, poate fi o solutie, fiind disponibil in doua variante de finisaj: ALB sau WOOD.

Conceptele KUMA formate din lavoar si mobilier cu spatii de depozitare, reprezinta solutia perfecta pentru proiectele rezidentiale care doresc sa transforme baia intr-un spatiu modern, elegant dar si practic. Acestea au un  design nordic, minimalist, foarte apreciat in proiectele din Romania.

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA!

*****

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Lucrarile de mantuiala pun in pericol viata locatarilor Lucrarile de mantuiala pun in pericol viata locatarilor
Ce blocuri s-au construit in Bucuresti dupa cutremurul din 1977 Ce blocuri s-au construit in Bucuresti dupa cutremurul din 1977
Asigurarea locuintelor, din nou obligatorie Asigurarea locuintelor, din nou obligatorie
Hornbach deschide in toamna magazinul din Sibiu Hornbach deschide in toamna magazinul din Sibiu
Epson este lider pe piata de videoproiectoare din Romania in 2016 Epson este lider pe piata de videoproiectoare din Romania in 2016
Realpro: Preturile proprietarilor scad, insa preturile de trazactionare continua sa creasca Realpro: Preturile proprietarilor scad, insa preturile de trazactionare continua sa creasca

Vezi mai multe articole