on

Configurarea unei scari din lemn in cativa pasi simpli

14 august, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In cladirile cu mai multe etaje, scara interioara este indispensabila. Aceasta se alege dupa locul in care urmeaza sa fie pusa, spatiu, dar si traficul preconizat.

In afara aspectului functional, scarile interioare trebuie sa raspunda si unor exigente de design: sa se incadreze in nevoile estetice ale beneficiarului, sa se incadreze corespunzator in modul de finisare al zonei adiacente si sa reziste o perioada cat mai lunga de timp. Modele de scari interioare din lemn masiv, potrivite pentru orice tip de spatiu, vei gasi si pe site-ul partenerului nostru de incredere, Dippanels.ro.

Scarile din lemn se pot modela in asa fel incat sa puna in valoare spatiul in care sunt amplasate. In general sunt realizate ca structuri deschise (fara contratreapta), detaliu ce ofera spatiului luminozitate si lejeritate vizuala. Lemnul este un element natural cu calitati extinse in design.

In realizarea scarilor interioare Dippanels.ro foloseste lemn de esenta tare care se incadreaza in segmentul Premium: fag sau stejar - dimensionat pentru a obtine rigiditate si rezistenta crescuta a structurii.

Ai nevoie de o scara interioara personalizata? Iti explicam mai jos cum o poti configura in doar cateva minute cu ajutorul celei mai noi tehnologii de proiectare si productie a scarilor interioare.

In realizarea treptelor din lemn pentru scari interioare, fagul, stejarul, frasinul sau paltinul sunt cele mai folosite esente de lemn tare, datorita proprietatilor de rezistenta mecanica ridicata. Lemnul de fag este alegerea care echilibreaza cel mai bine costul si rezistenta.

Configurarea unei scari interioare nu este o operatiune tocmai usoara, mai ales pentru incepatori, dar din fericire, exista platforme precum www.dippanels.ro, unde aceasta etapa devine una foarte simpla si placuta.

1. Acceseaza https://www.dippanels.ro/scari-si-accesorii/scari-personalizate.html si selecteaza unul din cele 4 formulare disponibile. Poti opta pentru o scara alternanta, o scara dreapta, o scara in forma de L sau o scara interioara in forma de U.

2. Completeaza formularul ales cu toate detaliile, dar nu uita sa atasezi planul casei sau o schita realizata de tine, si imagini de la fata locului. Informatiile vor fi analizate de un consultant Dippanels.ro, care te va indruma mai apoi in realizarea proiectului perfect pentru tine.

3. Daca ai neclaritati in legatura cu dimensiunile si/sau tipologia scarii de care ai nevoie, poti apela cu incredere la serviciile de asistenta si masuratori, On Line sau On site (la adresa de amplasare a scarii). Tarifele le gasesti aici!

4. In baza informatiilor transmise de tine sau preluate de echipa Dippanels.ro, vei primi modelul 3D al scarii si specificatia acesteia, ce va include toate detaliile tehnice. Dar mai intai trebuie sa semnezi cotatia de pret, sa furnizezi datele de facturare si sa achiti un avans de 10% din valoarea totala a proiectului. In acest stadiu poti analiza si chiar modifica aspectul scarii interioare.

5. Dupa finalizarea tuturor detaliilor de design, veti primi forma finala a scarii in format 3D, precum si specificatiile aferente acesteia. Achita diferenta de 90% din valoarea scarii si proiectul tau va intra in faza de productie si finisare.

6. Scarile vor fi livrate in 10 zile lucratoare, dar in functie de complexitatea proiectului, termenul de livrare poate suferi modificari de +/-4 zile. Scarile interioare, din motive de siguranta, sunt livrate de catre Dippanels.ro. Iar timpul de tranzit pe teritoriul Romaniei este de maxim 24 ore.

Este important sa stii ca Dippanels.ro asigura gratuitate atat la serviciul de configurare, cat si la cel de livrare, pe intregul teritoriu al Romaniei.

De asemenea, site-ul iti ofera si functia de configurare a treptelor. Astfel, masuratorile clasice devin irelevante. Forma si dimensiunea treptelor necesare pentru un anumit proiect, fiind determinate cu ajutorul tehnologiei digitale de masurare. Aceasta tehnologie reduce timpul de proiectare prin eliminarea fazei de confectionare a sabloanelor si garanteaza un proiect fara risc de eroare. Tehnologia poate fi folosita pentru scarile interioare cu turnanta, trepte cu forma neregulata, scara elicoidala sau design unicat.

Mai multe detalii despre partenerii nostri vei gasi aici.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum utilizam spatiul de sub scara? Cum utilizam spatiul de sub scara?
Dippanels.ro ne dezvaluie secretele scarilor interioare din lemn Dippanels.ro ne dezvaluie secretele scarilor interioare din lemn
Placarea structurilor existente cu trepte din lemn masiv Placarea structurilor existente cu trepte din lemn masiv
Trepte 2.0 – Afla cu ajutorul tehnologiei marimea treptelor pentru scara interioara Trepte 2.0 – Afla cu ajutorul tehnologiei marimea treptelor pentru scara interioara
Cum construim corect o scara – partea 1 Cum construim corect o scara – partea 1
Cum se placheaza o structura din beton cu trepte din lemn masiv? Cum se placheaza o structura din beton cu trepte din lemn masiv?

Vezi mai multe articole