on

Trepte 2.0 – Afla cu ajutorul tehnologiei marimea treptelor pentru scara interioara

18 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cei care tocmai au inceput sau au incheiat recent un proiect de scara interioara, stiu, probabil, foarte bine ce etape presupune acest proces. Inainte de construirea efectiva a acesteia, cautarea materialelor si masuratorile sunt pasi necesari si care trebuie tratati cu mare atentie. Din fericire, exista platforme precum www.dippanels.ro, unde aceasta etapa devine una foarte simpla si placuta.

Dincolo de faptul ca un client poate gasi aici materiale de cea mai buna calitate, din lemn masiv romanesc, si poate beneficia de transport gratuit oriunde in Romania, site-ul ofera si functia de configurare a treptelor. Practic, masuratorile clasice devin irelevante, iar tehnologia performanta de masurare este cea care va determina cu exactitate forma si dimensiunea treptelor necesare pentru o anumita lucrare. Fara masuratori suplimentare si fara crearea unor sabloane.

Astfel, riscul de a gresi dimensiunile scade dramatic, doar prin faptul ca masuratoarea digitala este mult mai precisa decat cea mecanica. Functia este utila nu doar in cazul treptelor clasice, dar si pentru treptele cu forma neregulata, scarile elicoidale sau cu design unicat.

Informatiile preluate de sistemul de masurare digitala de la www.dippanels.ro sunt transmise direct catre centrul de productie a treptelor din lemn, iar in acest mod lucrarea este efectuata la dimensiunile dorite inca din fabrica.

Cum functioneaza serviciul de masurare?

In prima faza, la adresa proiectului va sosi un specialist. Acesta va capta forma digitala a dimensiunilor si a formelor treptelor de scara, dupa care datele vor fi redirectionate catre departamentul de productie al Dip Panels, pentru realizarea treptelor conform proiectului. De asemenea, beneficiarul va primi si el informatiile captate, in format PDF.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

O scara potrivita unui interior cu stil O scara potrivita unui interior cu stil
Placarea structurilor existente cu trepte din lemn masiv Placarea structurilor existente cu trepte din lemn masiv
Spatii interioare practice: amenajarea partii superioare a casei scarii Spatii interioare practice: amenajarea partii superioare a casei scarii
Ce lemn folosesti pentru realizarea unei scari interioare Ce lemn folosesti pentru realizarea unei scari interioare
Cum se placheaza o structura din beton cu trepte din lemn masiv? Cum se placheaza o structura din beton cu trepte din lemn masiv?
Scara si balustrada... Scara si balustrada...

Vezi mai multe articole