Constructia cartierului Henri Coanda din Voluntari, blocata de un impostor

10 august, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Lucrarile de constructie a cartierului Henri Coanda din zona Voluntari vor fi reluate in cel mai scurt timp posibil de catre Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL), dupa ce instanta s-a pronuntat, saptamana trecuta, pentru continuarea proiectului. „Momentul exact al reluarii lucrarilor depinde de constructori, care trebuie sa-si regrupeze activitatile. Speram ca lucrarile sa fie reluate cat mai repede“, a declarat Gheorghe Popescu, directorul general al ANL, citat de Mediafax.
 
Lucrarile au fost sistate in septembrie 2005, dupa ce Ion Radu Fotino a revendicat in instanta un teren cu o suprafata de 26 hectare. Ulterior s-a constatat ca acesta avea acte false, iar suprafata pe care o revendica nu se suprapunea amplasamentului cartierului.
 
Dana Florea, consilier de imagine al ANL, ne-a declarat ca Ion Radu Fotino este certat penal, in prezent, iar Tribunalul va decide ce se va intampla cu el. „I s-au cerut daune si cheltuieli, ceea ce inseamna ca va plati pentru ce a facut“, a precizat consilierul ANL.
 
Sursa: Gardianul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Vanzarile de locuinte incetinesc Vanzarile de locuinte incetinesc
Titlurile de proprietate imobiliara se pot obtine in numai zece zile Titlurile de proprietate imobiliara se pot obtine in numai zece zile
Muncitorul din constructii emigrat, la 300 de euro distanta Muncitorul din constructii emigrat, la 300 de euro distanta
Casa noua la bloc cu gradina la scara Casa noua la bloc cu gradina la scara
Harta preturilor apartamentelor comuniste din Bucuresti - 16 Martie 2009 Harta preturilor apartamentelor comuniste din Bucuresti - 16 Martie 2009
Scumpiri de 10-20% la apartamente in 2008 Scumpiri de 10-20% la apartamente in 2008

Vezi mai multe articole