on

Copiii invata sa-si construiasca propria jucarie la Veranda Mall

23 februarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Veranda Mall continuă seria de activități educaționale pentru copii. Dacă până acum vizitatorii centrului comercial au fost obişnuiţi să participe la piese de teatru, spectacole de dans și jocuri, din acest weekend, copiii sunt aşteptaţi la un atelier gratuit în care vor învăța să-și creeze propria jucărie.

„Am creat în Veranda Mall un spațiu al imaginației și creativității, unde cei mici sunt invitați să învețe și să exploreze lumea din jurul lor prin joacă. Activitățile pe care le organizăm aici sunt dintre cele mai diverse, de la piese de teatru la jocuri, ateliere de pictură pe figurine din ipsos, spectacole de dans și, de această dată, chiar un atelier prin care îi provocăm să-și construiască propria jucărie. Astfel, își vor dezvolta încrederea în sine şi puterea de concentrare prin realizarea obiectului final, pornind de la idee la materializarea acesteia. Veranda este un mall al familiei şi vom continua să organizăm astfel de activităţi, pentru ca experienţa la cumpărături să fie îmbinată cu momente unice petrecute alături de cei dragi”, a spus Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

Atelierele de bricolaj se vor desfăşura în spațiul destinat copiilor de lângă Intrarea Amfiteatru din Veranda Mall, în weekendurile 25-26 februarie, respectiv 4-5 martie, în intervalul orar 15:00 – 19:00, accesul fiind gratuit. Scopul acestei activităţi este de a dezvolta imaginaţia copiilor, într-un cadru special amenajat, unde vor putea construi jucării, pe care le vor lua apoi acasă.

Tot în această perioadă, ECDL ROMÂNIA în parteneriat cu Veranda Mall, oferă tinerilor posibilitatea de a-și testa gratuit competenţele digitale. Elevii din şcoala primară pot participa la cursuri IT interactive, în grupe de câte 10 copii, care au loc la în mall în fiecare weekend. De asemenea, liceenii care intenţionează să se înscrie în programul internaţional de certificare ECDL sunt încurajaţi să ia parte la simulările gratuite, după modelul ECDL PROFIL BAC. Toţi cei care vor ajunge la ECDL EduHub din cadrul Veranda Mall vor putea asista şi la demonstraţii ECDL 3D Printing, având acces la imprimante 3D.

Veranda Mall aşteaptă vizitatorii şi la Târgul de Cadouri, deschis până pe 12 martie, unde vor găsi cosmetice, bijuterii, articole handmade, cărţi, dulciuri, dar şi obiecte decorative.

Doar luna aceasta cei care vin la Veranda Mall pot profita de ultimele reduceri de sezon sau de o masă delicioasă la cele mai recunoscute branduri naţionale şi internaţionale precum KFC, Sushi Terra, Salad Box, McDonald’s, Oro Toro, Starbucks, Mesopotamia, C House sau Pizza Colosseum.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Casele, asigurate obligatoriu Casele, asigurate obligatoriu
ROCKWOOL este partener al proiectului EFdeN care va reprezenta Romania la Solar Decathlon 2018 ROCKWOOL este partener al proiectului EFdeN care va reprezenta Romania la Solar Decathlon 2018
Da start sezonului gratarelor cu OptiGrill®+ de la Tefal Da start sezonului gratarelor cu OptiGrill®+ de la Tefal
Mio Technology lanseaza in Romania Mio MiVue Drive, noua gama de Navigatie video pentru autovehicule Mio Technology lanseaza in Romania Mio MiVue Drive, noua gama de Navigatie video pentru autovehicule
Din cauza termenelor prea scurte prevazute in lege, persoanele cu venituri mici ar putea ramane fara ajutoare pentru incalzire Din cauza termenelor prea scurte prevazute in lege, persoanele cu venituri mici ar putea ramane fara ajutoare pentru incalzire
ROMEXPO a dat startul pregatirilor pentru Craciun ROMEXPO a dat startul pregatirilor pentru Craciun

Vezi mai multe articole