Electrolux propune un ghid practic de cumparare a masinii de spalat

10 februarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Masina de spalat rufe este un produs de care nu ne putem lipsi in activitatea casnica, de aceea achzitionarea ei trebuie sa fie facuta atent, in functie de nevoile personale si de functionalitatile care sa ne usureze procesul de curatare a hainelor si sa mentina produsul performant, cat mai mult timp. Intr-o piata a electrocasnicelor in continua dezvoltare, posibilitatile de alegere sunt multiple, cele mai noi masini de spalat rufe dispunand de nenumarate specificatii tehnice ce trebuie cercetate si consultate cu atentie.

Pentru a lua o decizie corecta de achizitie si pentru a avea o masina de spalat rufe functionala cat mai mult timp, specialistii Electrolux au creat un ghid practic de cumparare a masinii de spalat rufe, culegand cele mai utile criterii de selectie, astfel incat sa fiti sigur ca alegerea facuta este cea de care aveti nevoie.

3 pasi pentru a sti exact ce tip de masina de spalat rufe aveti nevoie

1. Incepeti prin a masura spatiul pe care il aveti la dispozitie pentru a sti catre ce tip de masina de spalat sa va orientati in cautarile dumneavoastra:

  • 60cm latime pe 60cm adancime – sunt suficienti pentru o masina de spalat cu incarcare frontala
  • 40cm latime pe 60cm adancime – o masina cu incarcare verticala sau o masina cu latime mica (slim) incap perfect
  • 60cm latime si intre 34-45cm adancime –  incape bine o masina cu latime mica (slim)

De asemenea, nu uitati sa verificati iesirile pentru instalatii de apa si canalele pentru a avea siguranta ca racordarea masinii de spalat la sursa de alimentare cu apa va fi simplu de realizat.

2. Capacitatea masinii de spalat rufe este de asemenea un criteriu foarte important, iar pentru a va orienta la produsul potrivit este bine sa va ganditi de cate ori spalati rufe pe saptamana. Daca spalati rufe mai putin de 4 ori pe saptamana, atunci o masina de spalat rufe de 5-6 kg va asigura spalarea in bune conditii. Daca spalati rufe de 4-6 ori pe saptamana, masinile de spalat de 7 kg pot sustine chiar si unele articole mai mari, iar pentru spalare zilnica, alegerea cea mai buna este o masina de spalat cu capacitatea intre 8 si 10 kg.

3. Inainte de a achizitiona o masina de spalat este recomandat sa stiti ce tip de tesaturi exista in garderoba dumneavoastra pentru a alege un produs care va protejeaza hainele, cat mai mult timp. Astfel, pentru hainele din bumbac este bine sa va orientati la o masina de spalat care ajusteaza automat timpul de spalare, cum ar fi OptiSense Technology de la Electrolux, evitand spalarea excesiva a rufelor, iar pentru articolele din lana urmariti sigla Woolmark Blue, ce certifica faptul ca masina poate fi folosita pentru curatarea lanii cu eticheta de spalare exclusiv manuala. De asemenea, pentru materialele delicate cautati o masina de spalat care pre-mixează detergentul si balsamul cu apa, cum face Electrolux UltraMix System, eliminand riscul aparitiei petelor dupa spalare.

Tehnologii utile in ingrijirea hainelor pe termen lung

Dupa ce ati stabilit care sunt nevoile dumneavoastra de spalare, este important sa stiti si cum sa alegeti masina de spalat dupa functiile si tehnologiile de ingrijire. O masina de spalat rufe are numeroase caracteristici la care trebuie sa fiti atent inainte de achizitie:

TIMP - Exista o serie de programe care permit o spalare mai flexibila. De exemplu, functia Time Manager de la Electrolux va permite sa alegeti durata ciclului de spalare din pana la opt variante, astfel incat sa va puteti adapta spalarea dupa nevoile dumneavoastra, in timp ce optiunea de spalare rapida va permite sa realizati spalarea rufelor cu pana la 50% mai rapid, in cazul în care aveti nevoie urgenta de rufe spalate.

USCARE MAI USOARA - Cu cat rufele se rotesc mai rapid pe parcursul unui ciclu de spalare, cu atat mai multa apa este eliminata din acestea si vor necesita mai putin timp de uscare. Vitezele de centrifugare Electrolux se situeaza între 600 rpm si 1800 rpm.

Vitezele mai mari de centrifugare pot produce o sifonare mai accentuata, dar masinile de spalat rufe cu abur pot reduce sifonarea atat de mult încat unele articole nici nu vor mai necesita calcare.

ABUR SI CALCARE - O masina de spalat rufe prevazuta cu programe cu abur, cum sunt cele de la Electrolux, va revitalizeaza cu blandete tesaturile delicate, chiar si pe cele care se curata exclusiv chimic, netezind cutele si lasand rufele cu un miros proaspat si un aspect de nou. In acelasi timp, programul de calcare face calcatul rapid si usor pentru ca reduce sifonarea, ajustand automat nivelul apei si viteza de centrifugare.

Achizitionati o masina de spalat Electrolux adaptata nevoilor dumneavoastra si beneficiati de oferta

Pentru ingirjirea optima a hainelor, Electrolux impreuna cu detergentii Ariel si Lenor va ofera o promotie speciala. Pana in data 30.04.2017, la orice masina de spalat marca Electrolux cumparata, veti primi un set cadou cu detergent Ariel si balsam de rufe Lenor pentru 50 sau 100 de cicluri de spalare, cantitatea depinzand de tipul produsului achizitionat. Pentru a profita de promotie, trebuie sa inregistrati achizitia si bonul fiscal, pe site-ul www.registerelectrolux.com pana pe 15 mai 2017.

Pentru mai multe detalii despre produsele si promotiile Electrolux, puteti accesa www.electrolux.ro sau pagina oficiala de Facebook.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Brico Depôt te ajuta sa-ti pregatesti casa de Paste Brico Depôt te ajuta sa-ti pregatesti casa de Paste
Amenzi de 3.000 de lei pentru cei de la bloc Amenzi de 3.000 de lei pentru cei de la bloc
ABB lanseaza oferta sa in domeniul solutiilor digitale industriale de ultima generatie, ABB AbilityTM ABB lanseaza oferta sa in domeniul solutiilor digitale industriale de ultima generatie, ABB AbilityTM
Credit ipotecar pentru copii Credit ipotecar pentru copii
Solutiile de iluminat inteligent cu LED contribuie la scaderea emisiilor CO2 cu peste 60% Solutiile de iluminat inteligent cu LED contribuie la scaderea emisiilor CO2 cu peste 60%
Mobilierul rustic si patinat este pe placul orasenilor Mobilierul rustic si patinat este pe placul orasenilor

Vezi mai multe articole