Cu ce te surprinde Liziera de Lac?

12 septembrie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cum arata casa viitorului pentru tine? Si nu, nu trebuie sa te gandesti la holograme sau la roboti care te servesc la masa, ci mai degraba la un spatiu in care confortul si timpul sunt in centrul atentiei. Iar cum timpul este extrem de pretios, prioritatile noastre s-au schimbat de la interesul pentru bunurile materiale, la cel pentru experiente de viata valoroase.


Un stil de viata conectat este deja un obicei pe care il practicam zi de zi pentru a ne facilita activitatea, asadar nu este nicio supriza ca ne dorim acelasi confort tehnologic si acasa. Iar aceasta inseamna ca si locuinta noastra sa iasa din traditional si sa evolueze ca dotari spre o casa inteligenta.


Casa viitorului ar trebui sa ne permita sa economisim timp, sa ne asigure confort si relaxare, sa ne conecteze cu membrii comunitatii in care locuim si sa ne usureze traiul de zi cu zi acasa, prin dispozitive si sisteme inteligente conectate la internet de mare viteza, nu doar legate la prize montate in pereti.
 

Ca atare, ideea de a locui intr-un smart home dintr-un complex rezidential de case inteligente devine un deziderat tot mai des intalnit la persoanele care vor sa isi achizitioneze o locuinta noua.
 

Un ”smart home” este, asadar, o oferta atractiva si aspirationala pentru viitorii proprietari intr-o lume puternic digitalizata, datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera, inclusiv beneficii care tin de locatie, pret, infrastructura, acces usor la facilitati diverse, natura, sau privelistea ce poate fi admirata de pe terasa casei.
 

Criteriile in baza carora definim o casa inteligenta sunt:

• dispozitivele si sistemele inteligente montate in casa -  ne ofera deopotriva confort si economie energetica, precum si libertatea de a controla si monitoriza locuinta, de oriunde, in orice moment.

• conectivitate -  casele sunt conectate la interior si la exterior pentru a crea legaturi smart intre dispozitive, sisteme de cladiri, rezidenti si activitatile recreative oferite de complexul rezidential.
 

• management comunitar - pentru o experienta de viata mai buna pentru rezidenti, prin aducerea in proximitate a serviciilor si facilitatilor care le creeaza o experienta pozitiva, ii ajuta sa economiseasca timp, bani si sa se elibereze de stresul cotidian.
 

• sustenabilitate si eficienta energetica prin tehnologii inteligente create pentru a fi in armonie cu mediul inconjurator si a reduce emisiile de dioxid de carbon.
 

Le poti avea pe toate, alaturi de o viata linistita si sanatoasa departe de forfota orasului, la doar 15 minute de Bucuresti, in complexul smart Liziera de Lac.
 

Daca iti doresti un loc in care sa iti cresti copiii in armonie cu natura si sa te bucuri de toate facilitatile pe care ti le ofera orasul la fix 2 minute distanta de casa, atunci un cuib tip smart home in acest mini oras ar putea fi alegerea optima pentru tine si familia ta.
 

Situata in sud - estul Bucurestiului, intr-o zona inconjurata de lac, padure si campuri verzi, Liziera de Lac ofera un trai comod si relaxant rezidentilor, cu toate beneficiile urbane incluse, in cele 5 tipuri de case smart cu gradina care dau personalitate si viata ansamblului rezidential. Comunitatea este creata intr-un spatiu in care natura domina, 52% din complex sunt spatii verzi.
 

Unul dintre principiile de baza il reprezinta accesul la spatii comune largi care stimuleaza interactiunea pozitiva dintre vecini pentru o viata sociala echilibrata si un stil de viata activ in comunitate.
Facilitatile la care rezidentii au acces sunt piscina cu bazin semi-olimpic, gradinita pentru copii, teren multi-sport, o statie de incarcare pentru masini electrice, restaurant, farmacie, petshop si un spatiu de co-working pentru cei care lucreaza remote.

 

De asemenea, tot pentru confortul locuitorilor, Liziera de Lac le ofera acces la o aplicatie smart prin care rezidentii isi pot rezerva timp pentru terenul de sport, acces la piscina, pot oferi acces vizitatorilor si pot urmari in timp real transportul privat. Toate beneficiile complexului sunt concentrate in jurul bunastarii oamenilor si al respectului fata de mediul inconjurator.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cladiri sustenabile pentru o lume mai verde Cladiri sustenabile pentru o lume mai verde
Ziarul Aqua City, primul ziar al unei comunitati urbane din Bucuresti Ziarul Aqua City, primul ziar al unei comunitati urbane din Bucuresti
Ce-i preocupa pe romanii din mediul urban legat de achizitionarea unei locuinte Ce-i preocupa pe romanii din mediul urban legat de achizitionarea unei locuinte

Vezi mai multe articole