on

Hagag Development Europe Lansează H East Residence: Un Nou Standard în Locuințe Moderne

09 mai, 2024

comenteaza trimite unui prieten printeaza

HAGAG DEVELOPMENT EUROPE PREIA ÎN PORTOFOLIU PROIECTUL REZIDENȚIAL „OBOR EST RESIDENCE”

Hagag Romania

Relansat sub brandul Hagag, cu denumirea comercială H East Residence, ansamblul devine cel de al doilea proiect de mari dimensiuni din oferta dezvoltatorului

București, 9 mai 2024: Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe preia în portofoliu proiectul rezidențial Obor Est Residence, localizat în zona de est a Bucureștiului, pe platforma fostei fabrici „Izolatorul”. În urma unui amplu proces de analiză a particularităților proiectului existent, finalizat prin aportul adus conceptului și temei de proiectare, compania anunță relansarea acestuia sub brandul Hagag, cu denumirea comercială “H East Residence”.

Ansamblul de locuințe – dedicat segmentului mediu al pieței - se întinde pe o suprafață de teren de peste 17.500 de metri pătrați și este dezvoltat în două faze de construire.

Ne uităm deja de mai bine de doi ani către zona de est a Bucureștiului, unde am identificat un potențial enorm pentru dezvoltare și ne bucurăm să putem adăuga în portofoliu acest nou proiect prin care ne extindem oferta rezidențială cu peste 500 de apartamente noi. Vorbim despre o zonă care, în ultimii trei ani, a înregistrat o evoluție semnificativă în ceea ce privește cererea. În același timp, vorbim despre o zonă unde stocul de unități locative este predominant învechit, cu foarte puține construcții noi. Așadar, avem încredere că H East Residence va aduce plus-valoare nu doar clienților care doresc să locuiască sau să investească într-un complex rezidențial nou și modern, situat într-o locație bine conectată, ci și zonei în ansamblu”, spune Yitzhak Hagag, cofondator și acționar principal al Hagag Development Europe.

Contribuția, viziunea și implicarea echipei Hagag Europe încă din etapele incipiente ale tranzacției se reflectă în îmbunătățirile aduse conceptului și temei de proiectare atât pe partea de estetică a fațadelor, cât și în zona de reconfigurare și optimizare a unităților locative, a materialelor, finisajelor și instalațiilor, inclusiv în aria elementelor care țin de eficiență energetică și sustenabilitate.

Antreprenorul General este BTDConstruct & Ambient, iar managementul de proiect este asigurat de Vitalis Consulting.

Faza I a proiectului, unde lucrările de execuție a structurii de rezistență sunt în curs de finalizare, va livra trei clădiri rezidențiale cu unsprezece etaje (2S + P + 10E), un imobil cu șase etaje (2S + P + 5E), și un număr total de 273 de apartamente, 380 locuri de parcare și 2.000 de metri pătrați de spații comerciale moderne. Finalizarea lucrărilor este programată pentru finalul anului 2025.

Totodată, în acord cu standardele și politica de servicii a companiei, H East Residence va urma linia proiectelor rezidențiale din portofoliul local al companiei și va oferi rezidenților și investitorilor servicii de administrare a complexului și a proprietății, o echipă Concierge dedicată și opțiuni de mobilare și amenajare la cheie, alături de confortul și siguranța de a locui într-un ansamblu rezidențial de tip “Gated Community”.

Odată finalizat, ansamblul va cuprinde șapte imobile cu 568 de unități locative de tip studio, două, trei și patru camere, deservite de 824 de locuri de parcare subterane și supraterane. Celor 50.000 de metri pătrați construiți de apartamente li se adaugă peste 5.000 de metri pătrați de spații comerciale amplasate la parterul clădirilor rezidențiale și aproximativ 5.200 de metri pătrați de spații verzi în interiorul complexului, stații de încărcare pentru autoturisme electrice, loc de joacă și multiple căi de acces, precum și facilitățile zonei.

      ***

Despre HAGAG Development Europe

Hagag Development Europe este un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv. Compania este implicat`ă în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea a multiple clădiri sau terenuri situate în zonele centrale, semi-centrale sau în curs de dezvoltare ale Bucureștiului, fiind și primul dezvoltator de pe piața locală care a plasat și continuă să plaseze investiții semnificative în dezvoltarea segmentului de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, cu valoare istorică și prezență arhitecturală unică.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cladiri sustenabile pentru o lume mai verde Cladiri sustenabile pentru o lume mai verde
Ziarul Aqua City, primul ziar al unei comunitati urbane din Bucuresti Ziarul Aqua City, primul ziar al unei comunitati urbane din Bucuresti
Ce-i preocupa pe romanii din mediul urban legat de achizitionarea unei locuinte Ce-i preocupa pe romanii din mediul urban legat de achizitionarea unei locuinte
Cu ce te surprinde Liziera de Lac? Cu ce te surprinde Liziera de Lac?

Vezi mai multe articole