Ceresit Re-New

Cu Ceresit Re-New reparatiile rosturilor devin floare la ureche

28 octombrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

De acum, misiunea care ti se parea atat de dificila – refacerea rosturilor triunghiulare vechi – devine floare la ureche. Noul Ceresit Re-New este solutia ideala pentru reimprospatarea si repararea vechiului silicon.

Re-New este atat de eficient si usor de folosit, incat pana si doamnele se pot ocupa de reparatiile pentru care altadata apelau la un meserias. Produsul poate fi aplicat cu rolul de strat de etansare de silicon, in rosturile triunghiulare, iar efectul se va observa imediat. Un mare plus in folosirea Re-New este faptul ca nu necesita utilizarea unui pistol de aplicare.

Tot ceea ce trebuie sa ai in vedere este ca aplicarea se face la temperatura camerei, pentru ca stratul din silicon elastic sa dureze mult timp. In rest, este simplu. Pozitionezi aplicatorul tubului la un unghi de aproximativ 90 de grade, astfel incat sa existe contact cu ambele fete ale rostului. Apoi, deplasezi tubul de-a lungul rostului si aplici uniform. La final, lucrarea trebuie protejata cel putin 6 ore inainte de orice contact cu apa, si macar 24 de ore pana la prima utilizare a unor agenti de curatare.

Avantajele folosirii Re-New nu se rezuma insa doar la aplicabilitate. Deoarece acesta este un produs pe baza de apa, retusurile pot fi facute foarte usor imediat dupa executarea lucrarii, doar prin turnarea apei peste suprafata pe care doresti sa o corectezi.

Cu Ceresit Re-New iti deschizi de acum apetitul pentru reparatii, indiferent daca este vorba despre bai, dusuri, toalete, vestiare, bucatarii sau echipamente sanitare.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa rezolvi eficient problema spatiului dintr-o baie foarte mica Cum sa rezolvi eficient problema spatiului dintr-o baie foarte mica
Amenajarea baii rupte din filmele romantice Amenajarea baii rupte din filmele romantice
Toaletele viitorului Toaletele viitorului
Amenajarea baii moderne, un amalgam de stiluri clasice Amenajarea baii moderne, un amalgam de stiluri clasice
Vasul de toaleta al viitorului: fara margini, fara stropi, fara zone greu de curatat Vasul de toaleta al viitorului: fara margini, fara stropi, fara zone greu de curatat
Baia de la bloc Baia de la bloc

Vezi mai multe articole