on

Cu o investitie de peste 45 milioane de euro, S IMMO anunta deschiderea oficiala a cladirii de birouri THE MARK

27 iunie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

• Spatiile comerciale si de birouri au un grad de ocupare de aproape 100%

• Deschiderea oficiala a beneficiat de prezenta mai multor artisti internationali

 S IMMO anunta deschiderea oficiala a cladirii de birouri THE MARK, care a presupus o investitie de peste 45 de milioane de euro.

In prezent cladirea are un grad de ocupare de aproape 100%. Chiriasii The Mark sunt companii precum Infosys, Deloitte, Dentons, WPP, Starbucks, Esky Travel si restaurantul The Mark /Rosan Grup.

Suntem foarte incantati ca putem anunta oficial deschiderea cladirii THE MARK. De fapt aceasta nu este doar o cladire de birouri, ci o comunitate. Am urmarit sa oferim cel mai bun produs atat din punct de vedere arhitectural si durabilitate, dar si din punct de vedere al experientei pe care o traiesti lucrand sau vizitand THE MARK”, declara Friedrich Wachernig, membru in board-ul S IMMO AG.

Situat langa Piata Victoriei, ansamblul THE MARK cuprinde doua cladiri de birouri si este proiectat ca un turn elegant de 15 etaje, impreuna cu un Podium de 6 etaje. Suprafata inchiriabila este de aproximativ 25.500 de metri patrati dispunand de  300  locuri de parcare plus 44 de spatii suplimentare de parcare in zona exterioara.

Conceptul artistic din interiorul cladirii al THE MARK a fost semnat de nonconformistul Aldo Giannotti.  “Zborul pasilor” („Flight of steps”), opera sa realizata in interiorul cladirii, ce include desene si  artele spectacolului, ofera noi perspective asupra cladirii. In lucrarea sa, artistul a vizualizat treptele ca pe o metafora ce reprezinta viata omului si parcursul acestuia de la tinerete, pana la varsta inaintata. Fiecare vizitator al cladirii va putea face parte din aceasta experienta.

Proiectul THE MARK este creat de unul dintre cei mai recunoscuti arhitecti la nivel international, Chapman Taylor si propune mediului de afaceri din Bucuresti o noua perspectiva asupra modului de lucru si de viata. Este o cladire de birouri inteligenta in care tehnologia de ultima generatie si prezenta artei creeaza atat un spatiu de lucru eficient si confortabil, cat si o experienta inedita. Cladirea are o fatada inteligenta meteo sensibila, care ii confera o vizibilitate excelenta chiar si dupa lasarea intunericului.

In primul trimestru al anului 2019, S IMMO AG a raportat venituri mai mari cu 9,9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 47,8 milioane de euro (Q1 2018: 43,5 milioane euro). In ceea ce priveste indicatorul EBITDA, rezultatele arata o crestere de 13,1% comparativ cu anul anterior, pana la 19,5 milioane de euro (Q1 2018: 17,3 milioane euro). 

*****

S IMMO AG este o companie de investitii in domeniul imobiliar, cu sediul in Viena. Compania se concentreaza exclusiv pe investitii in Uniunea Europeana, in special in Austria, Germania si Europa Centrala si de Est. Portofoliul de proprietati S IMMO include in principal spatii de birouri, centre comerciale si hoteluri, si anumite active in zona de proprietati rezidentiale. Portofoliul S IMMO reprezinta fluxuri mari de numerar si cresteri profitabile.  

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Top 5 tendinte pentru amenajarea unei gradini creative in 2018 Top 5 tendinte pentru amenajarea unei gradini creative in 2018
Nu renuntati la parchetului masiv Nu renuntati la parchetului masiv
constructori constructori
Conditii minime pentru o casa - 26 Mai 2009 Conditii minime pentru o casa - 26 Mai 2009
MisiuneaCasa.ro este cea mai accesata platforma de constructii din Romania MisiuneaCasa.ro este cea mai accesata platforma de constructii din Romania
eMAG dezvaluie 10 produse din oferta de Black Friday eMAG dezvaluie 10 produse din oferta de Black Friday

Vezi mai multe articole