on

De 110 ani, Ceresit este partenerul tau de incredere

03 iunie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cate branduri din domeniul constructiilor si amenajarilor se pot mandri cu o experienta de 110  ani? Extrem de putine, iar Ceresit este unul dintre ele.

 

 

De 110 ani, Ceresit este alegerea profesionistilor din intreaga lume pentru lucrari durabile si finisaje de inalta clasa. De 110 ani, Ceresit reprezinta etalonul calitatii germane si partenerul de incredere al arhitectilor, al inginerilor-constructori, al meseriasilor si al beneficiarilor.

In calitatea sa de lider mondial, Ceresit a investit neincetat in cercetare pentru dezvoltarea si inovarea continua a produselor sale. Una dintre cele mai noi inovatii de la Ceresit o reprezinta Sistemul Impactum. Acest sistem are o rezistenta foarte mare la socuri mecanice extreme, prezinta parametri de termoizolare excelenti si o durabilitate de zeci de ani. Sistemul de termoizolare exterioara Ceresit Impactum are in componenta sa elastomeri extrem de flexibili, care asigura o revenire usoara a sistemului la forma sa initiala dupa deformarea mecanica provocata de un soc, precum si ranforsari din diferite tipuri de fibre: sticla, carbon si poliacrilamida.

O alta noutate de la Ceresit o constituie Sistemul de Culori Intense. Aceasta paleta deosebita a fost creata special pentru a permite investitorilor si arhitectilor sa finiseze fatadele cladirilor conform celor mai recente tendinte. Sistemul de Culori Intense Ceresit este disponibil in 36 de culori grupate în sapte palete de nuante: diamant, safir, ametist, cuart, smarald, ambra si rubin.

Ceresit se mandreste astazi cu aportul pe care l-a avut la construirea sau amenajarea unor cladiri celebre precum emblematicele Burj Khalifa si Burj Al Arab din Emiratele Arabe Unite, Stadionul Wembley din Anglia, hotelul Four Seasons sau Statia de Energie Nucleara Kalinin, ambele din Rusia. Nici contributia pe care Ceresit si-a adus-o la construirea Romaniei de azi nu poate fi trecuta cu vederea. Sky Tower, Emerald Residence, Stadionul “Lia Manoliu”, Aeroportul Henri Coanda sau Hotelul Novotel, toate localizate in Bucuresti, sunt cateva dintre constructiile asupra carora Ceresit si-a pus amprenta in ultimii 10 ani.

Astazi, produsele Ceresit nu reprezinta doar o cale de finalizare a unei lucrari, ci o solutie eficienta si de incredere pentru orice provocare. Avand responsabilitatea celor 110 de experienta, in rolul sau de promotor al calitatii, Ceresit continua sa dezvolte produse si solutii inovatoare si sustenabile, care sa raspunda celor mai exigente solicitari.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Termobetonul – Ce este si la ce se foloseste Termobetonul – Ce este si la ce se foloseste
Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie II Tipuri de cherestea pentru constructii - despre clasificare, umiditate, tratamente, costuri si sortimente de lemn pentru constructie II
Tehnologia SIN, unica in Romania, doar la King Steel Tehnologia SIN, unica in Romania, doar la King Steel
Ceresit FT101 transparent, solutia multifunctionala pentru profesionisti Ceresit FT101 transparent, solutia multifunctionala pentru profesionisti
Inca mai crezi mitul fals ca BCA este radioactiv? Inca mai crezi mitul fals ca BCA este radioactiv?
Radioactivitatea în construcții: periculoasă sau nu? Radioactivitatea în construcții: periculoasă sau nu?

Vezi mai multe articole