on

De 110 ani, Ceresit este partenerul tau de incredere

03 iunie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cate branduri din domeniul constructiilor si amenajarilor se pot mandri cu o experienta de 110  ani? Extrem de putine, iar Ceresit este unul dintre ele.

 

 

De 110 ani, Ceresit este alegerea profesionistilor din intreaga lume pentru lucrari durabile si finisaje de inalta clasa. De 110 ani, Ceresit reprezinta etalonul calitatii germane si partenerul de incredere al arhitectilor, al inginerilor-constructori, al meseriasilor si al beneficiarilor.

In calitatea sa de lider mondial, Ceresit a investit neincetat in cercetare pentru dezvoltarea si inovarea continua a produselor sale. Una dintre cele mai noi inovatii de la Ceresit o reprezinta Sistemul Impactum. Acest sistem are o rezistenta foarte mare la socuri mecanice extreme, prezinta parametri de termoizolare excelenti si o durabilitate de zeci de ani. Sistemul de termoizolare exterioara Ceresit Impactum are in componenta sa elastomeri extrem de flexibili, care asigura o revenire usoara a sistemului la forma sa initiala dupa deformarea mecanica provocata de un soc, precum si ranforsari din diferite tipuri de fibre: sticla, carbon si poliacrilamida.

O alta noutate de la Ceresit o constituie Sistemul de Culori Intense. Aceasta paleta deosebita a fost creata special pentru a permite investitorilor si arhitectilor sa finiseze fatadele cladirilor conform celor mai recente tendinte. Sistemul de Culori Intense Ceresit este disponibil in 36 de culori grupate în sapte palete de nuante: diamant, safir, ametist, cuart, smarald, ambra si rubin.

Ceresit se mandreste astazi cu aportul pe care l-a avut la construirea sau amenajarea unor cladiri celebre precum emblematicele Burj Khalifa si Burj Al Arab din Emiratele Arabe Unite, Stadionul Wembley din Anglia, hotelul Four Seasons sau Statia de Energie Nucleara Kalinin, ambele din Rusia. Nici contributia pe care Ceresit si-a adus-o la construirea Romaniei de azi nu poate fi trecuta cu vederea. Sky Tower, Emerald Residence, Stadionul “Lia Manoliu”, Aeroportul Henri Coanda sau Hotelul Novotel, toate localizate in Bucuresti, sunt cateva dintre constructiile asupra carora Ceresit si-a pus amprenta in ultimii 10 ani.

Astazi, produsele Ceresit nu reprezinta doar o cale de finalizare a unei lucrari, ci o solutie eficienta si de incredere pentru orice provocare. Avand responsabilitatea celor 110 de experienta, in rolul sau de promotor al calitatii, Ceresit continua sa dezvolte produse si solutii inovatoare si sustenabile, care sa raspunda celor mai exigente solicitari.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

De este esential sa folosesti grunduri pentru o suprafata perfect pregatita? De este esential sa folosesti grunduri pentru o suprafata perfect pregatita?
De ce WPC-ul ieftin este de fapt mai scump? De ce WPC-ul ieftin este de fapt mai scump?
BCA-ul, materialul inovator perfect pentru orice constructie BCA-ul, materialul inovator perfect pentru orice constructie
Multibat, MULTIAPLICAT! Multibat, MULTIAPLICAT!
Ai un proiect de amenajare unde vei folosi piatra naturala? Theda Mar este partenerul potrivit Ai un proiect de amenajare unde vei folosi piatra naturala? Theda Mar este partenerul potrivit
Ce este apa de sticla? Ce este apa de sticla?

Vezi mai multe articole