Braduti decorativi de Craciun

Decoratiuni de Craciun - Partea a II-a

03 decembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Continuam seria articolelor pentru cei care iubesc sa creeze decoratiuni manual, dar si pentru cei care isi doresc sa incerce ceva nou. Faptul ca reusesti sa iti decorezi casa de sarbatori cu propriile maini si alaturi de cei dragi este o satisfactie in sine.

1. Aranjamentul de sub brad

Locul in care asezi cadourile este, cu adevarat, un loc magic, mai ales pentru cei mici, care asteapta cu nerabdare dimineata de Craciun pentru a descoperi ce au primit. Cutiile frumos impachetate vor arata mult mai bine daca sub brad asezi un covoras decorativ. Ai nevoie de material textil rosu si alb si de o foarfece. Suprapune fasii de material alb cu rosu, dupa ce ai crestat fiecare fasie ca in exemplul de mai jos. Poti crea aceste volane fara sa fie nevoie sa cosi materialul.

 

2. Braduti infasurati

 

Un proiect pe care il poti realiza alaturi de cei mici. Ai nevoie doar de carton, sfoara colorata si nasturi pentru a realiza multi braduti veseli. Creeaza conuri de diferite marimi din carton si acopera-le cu adeziv. Infasoara sfoara colorata in jurul lor si creeaza mici ciucuri pentru varf. Apoi, lipeste nasturi de diferite culori, pentru a decora bradul. Poti folosi aceste decoratiuni pentru a crea un aranjament pe masa festiva, sub brad, langa cadouri sau oriunde altundeva.

3. Aranjament pentru masa

Creeaza un aranjament pentru masa festiva de Craciun folosind un suport pentru tort care are un capac transparent. Asaza in interior lumanari parfumate, crengute de brad, conuri de brad, globuri si alte ornamente. Poti folosi chiar si o instalatie luminoasa cu leduri mici albe, pe care o poti aprinde in seara de Craciun.


Mai multe modele gasiti in primul articol pe aceasta tema, aici.

www.hgtv.com
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Acvariul - mai mult decat un simplu decor Acvariul - mai mult decat un simplu decor
Amplasarea oglinzilor in interiorul locuintei Amplasarea oglinzilor in interiorul locuintei
Ce sunt lichenii stabilizati si ce eforturi presupun amenajarile interioare cu acestia Ce sunt lichenii stabilizati si ce eforturi presupun amenajarile interioare cu acestia
Brazii nergri iau locul celor verzi sau albi Brazii nergri iau locul celor verzi sau albi
Oglinda - decor si introspectie Oglinda - decor si introspectie
Tapetul  "in practica " Tapetul "in practica "

Vezi mai multe articole