on

Lichenii stabilizati – cum ii poti folosi pentru realizarea unor proiecte uimitoare

24 iulie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Panourile verzi, realizate cu ajutorul lichenilor stabilizati, reusesc sa schimbe total infatisarea unui apartament sau a unei case. Indiferent de dimensiunile panourilor, lichenii aduc locuintei un aer fresh, menit sa ne ofere o stare de bine.

Utilizare
In ultimii ani, lichenii decorativi au inceput sa fie din ce in ce mai cautati. Ei pot fi folositi atat in spatiile exterioare, cat si in cele interioare. Pentru amplasarea lichenilor intr-un spatiu exterior se recomanda montarea lor intr-o zona ferita de razele soarelui.

Rezistenta
Lichenii stabilizati se comporta foarte bine in timp, in functie de locul in care sunt amplasati ei pot rezista si pana la 10 sau chiar 15 ani. Nu au nevoie de un sistem de irigare sau fertilizare, deoarece lichenii nu cresc. Poti gasi licheni stabilizati intr-o gama variata de colori: rosu, roz, mov, galben, verde, albastru si multe altele.

Mai jos iti prezentam cateva proiecte de DIY pe care le poti realiza si singur. Ai nevoie doar de un pistol de lipit cu silicon incins. Stai fara grija, lichenii stabilizati sunt foarte usor de folosit si nu necesita o atentie sporita. Ei se pot aplica pe orice tip de suprafata: pereti, corpuri suspendate, usi de mobilier, pereti mobili, sau chiar pe tavan.

 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa-ti alegi ceasul de perete Cum sa-ti alegi ceasul de perete
Targul de design - inspiratie pentru arhitectii de interior Targul de design - inspiratie pentru arhitectii de interior
5 motive in favoarea si defavoarea pomului de Craciun natural 5 motive in favoarea si defavoarea pomului de Craciun natural
Brazii nergri iau locul celor verzi sau albi Brazii nergri iau locul celor verzi sau albi
Amenajari interioare inedite cu panouri decorative din lemn recuperat Amenajari interioare inedite cu panouri decorative din lemn recuperat
Camere pline de tinerete si culoare Camere pline de tinerete si culoare

Vezi mai multe articole