Detaliile decorative care fac diferenta

28 iulie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ingeniozitatea conteaza mai mult decat bugetul atunci cand vrei sa aduci un suflu nou casei tale. Schimbarile minore, dar inspirate sunt cele care confera personalitate si unicitate locuintei. Iti oferim cateva idei simple pe care le poti pune in aplicare in doar cateva ore.


1. Transformari neasteptate

Daca te pregatesti sa inlocuiesti ferestrele de lemn ale casei, iti propunem o metoda de a recicla cel putin una dintre ele. Pentru acest proiect, ideale sunt ferestrele de lemn cu multe ochiuri, deoarece au un efect decorativ sporit. Transforma fereastra, impreuna cu tocul acesteia, intr-o masuta de cafea ingenioasa, ce vine la pachet cu propriul spatiu de depozitare. Poti vopsi rama ferestrei in orice nuanta. Adauga un maner decorativ si masuta e gata de primit oaspeti.

2. Schimbarea la fata a peretelui

Te-ai plictisit de culoarea peretilor, insa nu vrei sa ii revopsesti? Poti apela la o solutie mai rapida de a ii reimprospata. Foloseste un trafalet cu model grafic, alege o nuanta ce contrasteaza cu cea a peretelui si priveste cum peretii vor prinde viata sub ochii tai.

3. Tranforma sticla in portelan

Reinventeaza vasele anoste de sticla vopsindu-le peretii interiori in diverse culori. Astfel, acestea vor capata textura de portelan si un look minimalist. Vei beneficia de obiecte decorative moderne, personalizate in functie de culorile camerei tale, totul cu costuri minime.

4. Spatii mici cu personalitate

Baia de serviciu este, in cele mai multe cazuri, un spatiu mic si anost. Insa, chiar si spatiile ce par sa aiba un rol strict functional, pot deveni locuri in care sa intri cu placere. Ofera textura si personalitate peretilor din baie prin imbracarea unuia dintre ei in lemn si vopsirea celorlalti intr-o culoare care sa se potriveasca cu esenta lemnului folosit. Adauga o ghirlanda de flori deasupra vasului de toaleta pentru a completa designul rustic.

 

Sursa poze: pinterest.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

5 motive in favoarea si defavoarea pomului de Craciun natural 5 motive in favoarea si defavoarea pomului de Craciun natural
Mai multa culoare pentru corpurile de iluminat Mai multa culoare pentru corpurile de iluminat
Patul japonez - ideal pentru dormitoarele "autohtone" Patul japonez - ideal pentru dormitoarele "autohtone"
#staysafe cu piatraonline.ro #staysafe cu piatraonline.ro
Sticlarie tip Galle - goana dupa autentic Sticlarie tip Galle - goana dupa autentic
Mobila pictata: scurt istoric si sfaturi de realizare a unor astfel de piese in regim DIY Mobila pictata: scurt istoric si sfaturi de realizare a unor astfel de piese in regim DIY

Vezi mai multe articole