Decoratiuni de Craciun - Partea a III-a

05 decembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Sarbatorile de apropie, iar casa trebuie decorata in spiritul Craciunului. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa te limitezi la decoratiunile traditionale pe care le gasesti in magazin, incepand cu luna noiembrie sau chiar mai devreme. Creeaza obiecte unicat ce aduc o nota personala.

1. Lampa festiva

Nu e nevoie sa schimbi lampa de sarbatori, dar o poti decora putin. Foloseste mici decoratiuni de brad, fulgi, pasari, cai, clopotei etc., leaga-le cu sfoara alba, aurie sau argintie si agata-le de bratele lustrei. O alta alternativa ar fi sa folosesti margele mari din sticla transparenta, sa le insiri pe sfoara si sa le legi de lampa la diferite inaltimi. Sau sa decupezi fulgi de zapada de diferite marimi din carton alb si sa ii legi in acelasi fel de bratele lustrei. Daca aceasta este plasata chiar deasupra mesei festive, cu atat mai bine.

2. Brazi muzicali

Ai nevoie de o tija metalica sau de lemn si un suport pe care sa stea. Poti infige aceasta tija intr-o bucata de polistiren. Apoi, printeaza cateva foi cu partituri muzicale. Foloseste o hartie galbuie pentru un efect de patina. Decupeaza bucati rotunde, mai mici pentru varf si din ce in ce mai mari pentru baza bradului. Cresteaza-le  radial cu o foarfeca si apoi infige hartiile pentru a crea bradutul. La final, ridica varfurile pentru a imita cat mai bine un brad.

 

3. Alee luminata

Daca stai la casa, decoreaza aleea si intrarea principala cu o solutie simpla, dar de mare efect. Foloseste borcane mari si umple-le cu sare mare. Apoi pune cate o lumanare alba groasa in fiecare. Vei obtine o alee luminoasa si eleganta cu foarte putin efort.

 

Sursa foto: www.hgtv.com

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mozaicul ca forma de arta Mozaicul ca forma de arta
Simplu si eficient in designul contemporan Simplu si eficient in designul contemporan
Decorarea ferestrelor - perdele simple, perdele duble, jaluzele sau draperii, vitraje si voalaje Decorarea ferestrelor - perdele simple, perdele duble, jaluzele sau draperii, vitraje si voalaje
Antic si contemporan - mobilierul in decoratiuni interioare Antic si contemporan - mobilierul in decoratiuni interioare
Sticlarie tip Galle - goana dupa autentic Sticlarie tip Galle - goana dupa autentic
Agatatori creative care te vor ajuta sa nu-ti mai ratacesti cheile vreodata Agatatori creative care te vor ajuta sa nu-ti mai ratacesti cheile vreodata

Vezi mai multe articole