DEDEMAN deschide primul magazin din Bucuresti

DEDEMAN deschide primul magazin din Bucuresti

27 aprilie, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

DEDEMAN deschide primul magazin din Bucuresti
 
Bucuresti, 24 Aprilie 2009 – Dedeman, retailerul de materiale de constructii si pentru amenajari interioare, deschide primul magazin din Bucuresti, in Soseaua Giurgiului nr. 320.
 

Inaugurarea celui de-al 13-lea magazin DEDEMAN, in Bucuresti, reprezinta unul dintre obiectivele strategiei de dezvoltare pe termen mediu a firmei, ce vizeaza acoperirea zonei de sud a tarii.
 
Deschiderea primului magazin Dedeman din capitala a implicat o investitie de peste 12 milioane euro si reprezinta primul dintre cele patru proiecte din planul investitional stabilit pentru anul 2009. Pe parcursul anului vor fi inaugurate alte trei magazine, in curand in Buzau, Iasi si inca unul in Bucuresti.
 
Amplasat pe un teren de 30.000 metri patrati, magazinul Dedeman are o suprafata construita de 12 500 metri patrati. Din punct de vedere ocupational, Dedeman a creat locuri de munca in Bucuresti pentru 170 de persoane pe posturi de: consultanti vanzari, receptioneri marfa, soferi, reprezentanti vanzari, referenti relatii cu clientii, lucratori comerciali, casieri si personal administrativ.
 
Gama produselor comercializate in reteaua de retail Dedeman este extrem de generoasa si variata, insumand peste 40 500 de produse, acoperind cererea pentru: materiale de baza in constructii, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, decoratiuni interioare, electrocasnice si electronice, utilaje, scule si accesorii, produse de gradina.
 
Pe langa o gama foarte larga de produse, clientii Dedeman pot beneficia si de o paleta extinsa de servicii, dintre care: servicii de livrare a marfurilor la domiciliu, consultanta gratuita, inchirieri scule, service in garantie si postgarantie pentru centrale termice si scule electrice, precum si design 3D pentru interior prin care clientul are posibilitatea de a personaliza virtual spatiul pe care il are de decorat/amenajat cu ajutorul unui consultant Dedeman.
 
click stanga pentru a mari imaginea
 “Deschiderea primului magazin Dedeman in Bucuresti reprezinta un pas important in extinderea firmei Dedeman la nivel national, dorind ca pana in 2015, sa ajungem la o retea formata din 30 de centre comerciale. Experienta  ne-a demonstrat ca seriozitatea, pasiunea si profesionalismul dedicat clientilor nostri reprezinta cheia succesului Dedeman” - declara Presedintele Dragos Paval.
 
Compania de retail Dedeman a realizat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 250 mil. euro in crestere cu 35 % fata de anul 2007 cand a inregistrat o cifra de afaceri de 184,5 mil. euro. 
Infiintata in anul 1992, cu un numar ce se apropie de 3000 de angajati in intreaga retea – 13 magazine, DEDEMAN este una dintre cele mai dinamice companii din domeniul retailului de materiale de constructii si pentru amenajari interioare. In prezent, ocupa locul al doilea in clasamentul retailerilor de materiale de constructii si pentru amenajari interioare de tip , tintind pozitia de lider pe aceasta piata.
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Leasingul imobiliar are regim de inaltime limitat Leasingul imobiliar are regim de inaltime limitat
Chiriasii ANL isi pot cumpara locuintele daca platesc suma integral Chiriasii ANL isi pot cumpara locuintele daca platesc suma integral
Pretul apartamentelor ar putea scadea cu 65% pana la sfarsitul anului - 17 Februarie 2009 Pretul apartamentelor ar putea scadea cu 65% pana la sfarsitul anului - 17 Februarie 2009
Ce locuinte cauta vizitatorii la targurile imobiliare Ce locuinte cauta vizitatorii la targurile imobiliare
Produsele KUMA –  o investitie rationala in piese de design de calitate Produsele KUMA – o investitie rationala in piese de design de calitate
JYSK si Hope and Homes for Children lanseaza campania „Am nevoie de tine”, impreuna cu un videoclip caritabil JYSK si Hope and Homes for Children lanseaza campania „Am nevoie de tine”, impreuna cu un videoclip caritabil

Vezi mai multe articole