on

SCHNEIDER ELECTRIC HUB - o noua unitate moderna de business deschisa la Novi Sad

28 iunie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Novi Sad, 28 iunie 2023 - Schneider Electric Hub a deschis oficial noua sa cladire, care se va numi InGrid, in Novi Sad. Datorita procesului complex de reconstructie, vechea cladire a halei de productie a lui Novkabel a fost transformata intr-o unitate moderna de business, caracterizata printr-o amprenta neutra de carbon, precum si solutii unice Schneider Electric, care furnizeaza atat energie din surse regenerabile, dar asigura si un nivel semnificativ de confort si functionalitate completa pentru munca.


Portofoliul de solutii in expansiune pe care il producem in Novi Sad necesita si mai multi angajati profesionisti, pentru care sunt asigurati 14.500 m2, din care doar Centrul nostru de Date acopera 1.500 m2,” a spus CEO-ul Schneider Electric HUB Dragoljub Damljanović .

Cladirea va avea certificat LEED GOLD pana la sfarsitul anului si este considerata neutra din punct de vedere al carbonului, tinand cont ca va folosi energie electrica exclusiv din surse regenerabile pentru incalzire, racire si ventilatie. Cladirea este alimentata cu energie verde din productia proprie a unei centrale de energie solara (1500 m2 de panouri solare), instalata pe acoperisul cladirii, iar restul de energie cu certificat verde va fi compensata prin achizitionarea din retea. Se estimeaza ca aproximativ 20% din consumul total anual de energie va fi obtinut din productie proprie.

In cadrul cladirii, angajatii au la dispozitie 1000 m2 pentru doua incaperi in care sunt amplasate servere, inca 500 m2 de camere auxiliare in centrul de date, un amfiteatru cu 200 de locuri, patru atriumuri de 700 m2 cu verdeata, 11 bucatarii, 54 de sali de meeting, 28 de camere izolate fonic, patru sali de antrenament, o sala de sport cu dusuri, o sala de rugaciune, 3 camere securizate, 350 de locuri de parcare cu 10 incarcatoare electrice si 4 lifturi.

Pentru reconstructia si revitalizarea vechii cladiri s-a folosit tot materialul demontat de pe santier, care este unul dintre principiile importante in ceea ce priveste sustenabilitatea. Un mare beneficiu pentru locatie, rezultat in urma certificarii LEED, este reinnoirea pasajelor pentru biciclete si pietoni catre si in interiorul complexului, iar linia de autobuz care circula pe acolo va fi reactivata.

Schneider Electric Hub se asteapta la o crestere constanta a numarului de angajati in urmatorii cativa ani, cu 5-10% in fiecare an. In acest moment, 322 de femei (mai mult de 30 la suta) fac parte din forta de munca, ceea ce plaseaza aceasta companie in standardul mondial al industriei IT.

________________________

 

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

"Romanii pleaca resemnati din casele executate. In Canada proprietarii rupeau tot"
Aerul conditionat: o binefacere sau o necesitate? Aerul conditionat: o binefacere sau o necesitate?
Zile norocoase pentru clientii Praktiker Romania: 3 masini au fost deja castigate! Zile norocoase pentru clientii Praktiker Romania: 3 masini au fost deja castigate!
Roca isi aniverseaza centenarul oferind o experienta memorabila la Barcelona: weekend in doi + doua bilete la un meci al echipei FC Barcelona Roca isi aniverseaza centenarul oferind o experienta memorabila la Barcelona: weekend in doi + doua bilete la un meci al echipei FC Barcelona
Apartamentele vechi din Capitala coboara spre pragul de 1.000 de euro/mp - 15 Aprilie 2009 Apartamentele vechi din Capitala coboara spre pragul de 1.000 de euro/mp - 15 Aprilie 2009
PlanRadar digitalizează managementul de șantier PlanRadar digitalizează managementul de șantier

Vezi mai multe articole