on

Depanero devine service autorizat pentru De'Longhi

21 iulie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

•           Incepand din aceasta luna, Depanero ofera clientilor De'Longhi din Romania servicii de reparatii, de call-center si pick-up & return

•           Portofoliul Depanero include, in prezent, 62 de branduri

 

Depanero, cea mai mare firma de service electro-IT din Romania, devine service autorizat pentru De'Longhi, lider mondial in productia de espressoare de uz casnic si un jucator important pe piata de electrocasnice mici.

 

Incepand din aceasta luna, Depanero ofera clientilor servicii de reparatii (in garantie si post-garantie), servicii de call-center si pick-up & return, la nivel national, pentru produsele comercializate de De'Longhi, cea mai importanta categorie fiind cea de espressoare.

 

In Romania, De'Longhi ofera o gama variata de produse electrocasnice de bucatarie (espressoare, grill & barbeque, prajitoare de paine), de climatizare si tratarea aerului (aer conditionat, ventilatoare, purificatoare, dezumidificatoare), sisteme de incalzire etc.

 

„De'Longhi este un brand de renume, lider mondial in categoria de espressoare automate, dar si a espressoarelor manuale, produse care au cunoscut o crestere semnificativa a vanzarilor in ultimii ani, in randul consumatorilor si iubitorilor de cafea din Romania. Ne bucuram sa extindem numarul partenerilor cu un brand foarte apreciat pe plan local si sa le oferim astfel clientilor suportul imediat de care au nevoie”, a declarat Irina Mincinopschi, director general Depanero.

 

Din portofoliul Depanero fac parte, in prezent, 62 de branduri. Compania incheie constant parteneriate cu branduri noi si vizeaza o extindere a numarului de parteneri pana la finalul acestui an.

 

Depanero ofera servicii de consultanta, diagnosticare si remediere rapida a defectiunilor, atat pentru produsele aflate in garantie, cat si pentru cele in post-garantie, pentru acestea din urma oferind garantie la reparatie. Peste 31.000 de fise de reparatii sunt deschise, in medie, pe luna, in service-ul Depanero.

 

Si noi am testat produsele De'Longhi, mai precis: espressorul manual cu pompa De`Longhi Dedica EC 685.R si rasnita De`Longhi Dedica KG 520.M. Review-ul il gasesti aici.

 

 

Despre Depanero

Depanero este cea mai mare firma de service din Romania in domeniile electro-IT, electrocasnice mici si mari, tablete si telefoane mobile. Compania Depanero are o prezenta la nivel national, cu angajati proprii, acoperind toate judetele tarii. Cei aproximativ 300 de angajati ai companiei au mii de ore de experienta de service si pregatire profesionala, precum si mii de ore de relatii cu clientii acoperind majoritatea categoriilor de produse de folosinta indelungata, cum ar fi: telefoane mobile, tablete, IT, electronice, electrocasnice mici si mari etc. 

Depanero ofera servicii de consultanta, diagnosticare si remediere rapida a defectiunilor, atat pentru produsele aflate in garantie, cat si pentru cele in post-garantie, pentru acestea din urma oferind garantie la reparatie.

De asemenea, Depanero ofera servicii de instalare la domiciliul clientilor pentru: aparate de aer conditionat, centrale termice, aparate electrocasnice, echipamente audio-video.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Miele prezinta noile serii de electrocasnice la IFA 2017 Miele prezinta noile serii de electrocasnice la IFA 2017
Cladire inalta, teren scump Cladire inalta, teren scump
Reprezentantii industriei ospitalitatii isi dau intalnire la ROMHOTEL Reprezentantii industriei ospitalitatii isi dau intalnire la ROMHOTEL
Primaria Capitalei nu poate subventiona noul tarif de la energia termica. Intretinerea pentru trei camere va depasi un salariu minim pe economie - 12 ianuarie 2010 Primaria Capitalei nu poate subventiona noul tarif de la energia termica. Intretinerea pentru trei camere va depasi un salariu minim pe economie - 12 ianuarie 2010
La CONSTRUCT – AMBIENT EXPO se gasesc cele mai inspirate idei de amenajari interioare si exterioare La CONSTRUCT – AMBIENT EXPO se gasesc cele mai inspirate idei de amenajari interioare si exterioare
Castigatorul competitiei regionale PowerUp! By InnoEnergy Castigatorul competitiei regionale PowerUp! By InnoEnergy

Vezi mai multe articole