on

Donatii de 60.000 lei la evenimentul "Cupa Elis"

31 august, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Turneul de Golf ‘Cupa Elis” a avut loc pe data de 27 august la Theodora Golf din localitatea Teleac, judetul Alba. La eveniment au participat 150 de invitati, colaboratori, jucatori de golf si reprezentanti ai ONG-urilor. Editia cu numarul XIV Cupa Elis s-a desfasurat sub egida „Elis Routes”, un proiect pentru marcarea traseelor de ciclism si drumetii cu scopul dezvoltarii turistice. Actiunea este sustinuta de compania Elis Pavaje si realizata în colaborare cu ONG-uri.

În cadrul evenimentului, invitatii au contribuit cu donatii de 20.000 lei care vor merge catre Asociatia La Pas din Alba. Elis Pavaje a oferit dublul acestei sume, cu o donatie proprie care va fi împartita mai multor asociatii. În total, 60.000 lei s-au adunat în favoarea cauzei.


"Ne dorim ca împreuna cu partenerii nostri sa aducem o schimbare concreta, durabila în România. Suntem o echipa nu doar din ratiuni de business, ci si pentru ca împartasim aceleasi valori pentru viitor. Obiectivul de anul acesta al Cupei Elis este înca un pas în directia dezvoltarii unor zone mai putin cunoscute din România si introducerea lor în circuitul turistic. Suntem considerati deschizatori de drumuri în domeniul nostru si vrem sa fim deschizatori de drumuri si în ceea ce priveste proiectele pentru comunitate. Elis Routes are deja realizari în Alba si Prahova si, cu sustinerea partenerilor nostri, vom pune pe harta noi trasee de ciclism si drumetii pentru turismul românesc," a declarat Emil Gota, Director General Elis Pavaje.


A XIV-a editie a Cupei Elis a adus nu doar un scop caritabil si experiente memorabile, dar si premii sau cadouri pentru participanti oferite de sponsorii evenimentului: OTP Bank Romania, Royal Carribean prin reprezentantul World Travel, Vitis Metamorfosis, Birra Peroni, Samdam Romania, Julius Meinl Romania AlbaSportVision,

Pentru evenimentul desfasurat în acest an, Elis Pavaje a avut onoarea de a sponsoriza traducerea bestseller-ului ‘’Golful nu este un sport al perfectiunii” scris de Dr. Bob Rotella si l-a oferit tuturor participantilor, pasionati de acest sport.
Seara s-a încheiat cu festivitatea de premiere a celor mai buni jucatori de golf din competitie si un spectacol oferit de Luca Valentin, multiplu campion mondial în bartending.

 

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje produce pavele, dale, borduri, rigole, boltari, blocheti si alte produse din beton vibropresat. Compania ofera totodata servicii de consultanta si proiectare, transport, montaj si întretinere, precum si antrepriza generala pentru lucrari complexe de infrastructura si amenajari exterioare. Elis Pavaje detine în prezent 4 unitati de productie.

 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Vanzarile de locuinte din SUA au crescut in iulie la maximul ultimilor 2 ani - 24 August 2009 Vanzarile de locuinte din SUA au crescut in iulie la maximul ultimilor 2 ani - 24 August 2009
Casa de fier cu 500 de euro/mpc Casa de fier cu 500 de euro/mpc
Reabilitare in zece ani Reabilitare in zece ani
Distrigaz Sud vrea sa scumpeasca gazele cu 12% Distrigaz Sud vrea sa scumpeasca gazele cu 12%
Bani pierduti la cadastru Bani pierduti la cadastru
Locuinte ANL inaugurate la Piatra Neamt Locuinte ANL inaugurate la Piatra Neamt

Vezi mai multe articole