Dressingul, visul oricarei femei - partea a II-a

29 noiembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Am revenit cu ponturi pentru un dressing construit ca la carte. Aceasta incapere este visul oricarei femei. De aceea, daca ai posibilitatea sa il transformi in realitate tine cont de cateva elemente de care nu te poti lipsi.

1. Atentia la detalii

Chiar si cele mai mici obiecte ale garderobei tale merita o atentie speciala. Accesoriile, precum esarfele, bijuteriile, ceasurile, palariile si manusile, au nevoie de spatii dedicate. Altfel, risti sa le deteriorezi. In plus, daca nu sunt la indemana si usor de vazut, vei uita ca le ai si, ca urmare, vei uita sa le porti. Sertarele compartimentate sub un blat de sticla sunt ideale pentru a depozita accesoriile. Totul va arata ca vitrina unui magazin de moda.

2. Confortul tau

E spatiul tau. De aceea, experienta din interiorul lui ar trebui sa fie un rasfat. Alege un covor sau o mocheta moale cu un design sofisticat pentru podeaua dressingului. Va fi o placere sa intri in dressing de fiecare data. In exemplul de mai jos, modelul geometric se reflecta in usile de sticla ale dulapurilor si capata un efect mult mai accentuat. Adauga si un scaun sau fotoliu comod pentru a te relaxa in timp ce te decizi care va fi tinuta zilei respective.

3. Masuta de toaleta

Daca spatiul iti permite, ar fi ideal sa ai in dressing si o masuta de toaleta pentru a te putea aranja si farda in voie dupa ce ti-ai ales tinuta. Templul feminitatii ar fi complet. Pentru a putea folosi masuta de toaleta in cele mai bune conditii, foloseste un sistem de iluminat special in jurul oglinzii.

Click aici pentru a citi prima parte a acestui articol.

 

Sursa: homeanddecor.com.sg

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Trei lucruri de facut daca te muti in perioada sezonului rece Trei lucruri de facut daca te muti in perioada sezonului rece
Depozitarea bicicletei in apartament Depozitarea bicicletei in apartament
Tinerii la domiciliu | Carantina Tinerii la domiciliu | Carantina
Planul familiei tale in caz de urgenta Planul familiei tale in caz de urgenta
Trucuri pentru depozitarea in spatii mici (partea a II-a) Trucuri pentru depozitarea in spatii mici (partea a II-a)
ZECO – pentru suprafete sigure pe timp de iarna ZECO – pentru suprafete sigure pe timp de iarna

Vezi mai multe articole