Cuier cu camasi puse pe umerase

Organizarea eficienta a hainelor

09 februarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Indiferent de gen, cu totii intampinam probleme atunci cand trebuie sa ne ordonam hainele in sifoniere sau sertare, si mai presus de acest lucru, intampinam probleme in a mentine aceasta ordine, de cele mai multe ori din cauza unui program haotic.

Solutia pentru o mai buna si mai facila organizare consta in mici artificii pe care oricine le face cu obiecte pe care le are deja in locuinta, cum ar fi cutii de pantofi, inelele pe care le folosesti pentru perdeaua de la dus sau chiar cutiile sticlelor de vin pe care il savurezi seara.

Mentinerea ordinii intr-un sertar se poate dovedi a fi o adevarata provocare, mai ales cand pentru a scoate un obiect vestimentar din acesta, le deranjezi inevitabil si pe celelalte. Pentru a evita acest lucru, poti compartimenta un sertar cu ajutorul unor cutii de pantofi pe care nu le folosesti in alte scopuri. Astfel nu vei mai crea o dezordine generala in sertar.

Sa nu mai ai spatiu absolut deloc in sifonier este un fenomen destul de recurent, mai ales in randul femeilor. Solutia este un suport mobil pentru haine, in genul celor pe care le vezi in magazine. Pe langa faptul ca este foarte practic si ocupa relativ putin spatiu, poate deveni un element de decor atractiv din punct de vedere vizual. Mai mult de atat, un astfel de suport nu costa mai mult de 30 de lei in magazinele de specialitate.

Cat despre organizarea pantofilor, daca s-au adunat prea multi in suportul dedicat acestora si nu mai ai loc, ii poti depozita foarte usor in interiorul unor sticle de vin. Folosind aceasta tehnica nu numai ca te folosesti intr-un mod practic de spatiul de care dispui, dar iti protejezi si pantofii de praf si alti factori ce pot duce la deteriorarea acestora.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Miroase a Craciun in casele noastre Miroase a Craciun in casele noastre
Sarbatoreste romaneste de Ziua Nationala a Romaniei Sarbatoreste romaneste de Ziua Nationala a Romaniei
Case green, cu arhitecturi speciale sau dotari tehnologice deosebite - cele mai inovatoare tipuri de locuinte de la Imobiliarium Case green, cu arhitecturi speciale sau dotari tehnologice deosebite - cele mai inovatoare tipuri de locuinte de la Imobiliarium
Cum sa te pregatesti ca sa nu te ia iarna prin surprindere Cum sa te pregatesti ca sa nu te ia iarna prin surprindere
Ce iti recomandam sa verifici atunci cand cumperi o casa Ce iti recomandam sa verifici atunci cand cumperi o casa
Cum sa stai corect la birou ca sa nu ai probleme medicale Cum sa stai corect la birou ca sa nu ai probleme medicale

Vezi mai multe articole