on

ELIS PAVAJE a început construcţia unei noi fabrici de prefabricate din beton

23 decembrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 

Elis Pavaje a demarat la Arad lucrările pentru constructia celei de-a cincea fabrici de prefabricate din beton vibropresat. Cea mai mare fabrică Elis Pavaje se va realiza cu o învestiție de circa 20 de milioane de euro.

 

Conform reprezentanţilor companiei, noua fabrică va produce atât produse standard - pavele, dale, borduri, elemente prefabricate din beton pentru garduri şi ziduri, elemente de canalizare - cât şi produse speciale cu finisaje noi. Platformele noii fabrici se vor întinde  pe o suprafaţă de teren de 110.000 metri pătraţi iar capacitatea tehnologică a liniei de producţie va fi de 7.000 de metri pătraţi de pavele/zi. Se preconizează că fabrica va începe producția în a doua jumătate a anului viitor.

 

Constructia de la Arad a fost o decizie firească, ca urmare a planului de dezvoltare teritorială. În conditiile în care costurile de transport reprezintă o pondere importantă în valoarea finală a mărfii, este important să fim în proximitatea clienților noștri. Fabrica de la Arad va deservi județele din vestul țării.  Ca urmare a cererii de produse premium din aceasta zonă am decis să investim într-o linie de producție de ultimă generație, fapt ce va permite lansarea unor modele de pavele și dale cu finisaje superioare. Clienții vor putea vedea produsele din oferta companiei montate într-un showroom de 6.000 mp care se va amenaja la fabrica de la Arad. Elis Pavaje a început deja angajările pentru noul punct de lucru, unde se vor crea 80 locuri de muncă, în cadrul departamentelor de producție, vânzări, logistică.” a precizat dl Emil Goța, director general al companiei  

 

Elis Pavaje, o poveste începută în urmă cu peste 30 de ani

 

În anul 1991, intuind un potenţial de piaţă imens pentru România, unde pavelele din beton erau cvasi-necunoscute, dl Elisiu Goța a pornit o mică afacere de familie cu un utilaj artizanal care producea 6 mp de pavele/zi. Făcând un salt de 30 de ani, compania detine astăzi capacități de  producție de peste 20.000 mp de pavele pe zi în patru unități de producție şi a ajuns la afaceri de 287,3 milioane de lei în 2020. În acest interval s-au pavat peste 20 de milioane de metri pătrați cu pavele Elis Pavaje și s-au montat peste 18 milioane de metri liniari de borduri. Conform studiului de piaţă realizat de compania Neomar Consult, Elis Pavaje și-a menținut poziția de lider al pieţei, având o cotă de piaţă de 25%. În prezent,  în cadrul companiei lucrează  peste 590 de angajați.

 

Inovaţia, cheia succesului la Elis Pavaje

 

Parcursul celor 30 de ani nu a fost deloc ușor. “Am inovat an de an, am adus produse noi, soluții noi. Am investit în tehnologie, în produse, în materiale informative pentru a facilita pătrunderea produselor pe piață, am urmărit tendințele și am căutat să răspundem nevoilor clienților. Am vizat permanent excelenţa operaţională, optimizarea fluxurilor şi proceselor folosind la maxim resursele existente şi îmbunătaţirea experienţei clienţilor în procesul de achiziţie şi punere în operă a produselor noastre.”, precizează dl. Emil Goţa.

 

Panourile fotovoltaice, soluţia adoptată de Elis Pavaje pentru reducerea poluării

 

Unul dintre obiectivele societății contemporane este diminuarea amprentei de carbon şi reducerea emisiilor de CO2, în special în unităţile de producție, mari consumatoare de energie. “În octombrie am finalizat investiția în panouri fotovoltaice la fabrica de la Vinţu de Jos, iar în 2022 urmează să extindem proiectul și în celelalte fabrici, inclusiv la cea nouă de la Arad, în vederea reducerii emisiilor de CO2 cu peste 420 tone/an. Energia obținută astfel urmează să o folosim exclusiv pentru uzul propriu”, explică dl. Emil Goţa soluţia folosită de Elis Pavaje pentru reducerea poluării.

 

Elis Pavaje face parte din grupul de firme Elis, deținute de familia Goța, în localitatea Petrești, jud. Alba. Pe lângă cele 4 fabrici de pavele și produse prefabricate din beton vibropresat, care activează sub denumirea Elis Pavaje, din grup fac parte și alte companii care furnizează agregate de carieră sau balastieră, beton asfaltic,  pentru producția prefabricatelor din beton, în lucrările realizate de către Elis Pavaje și pentru vânzare.

 

Despre Elis Pavaje


Infiintată in 1991, in Petresti, judetul Alba, compania oferă în prezent un sistem complet de produse și servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la productie prefabricate din beton vibropresat, consultantă și proiectare, până la transport, montaj și întreținere pavaj. Produsele Elis sunt disponibile în rețelele de bricolaj, într-o rețea vastă de distribuitori, precum si în showroom-urile proprii din Petrești (Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamt), Vințu de Jos (Alba).

Pentru alte detalii trimiteți email pe adresa:,marketing@elis.ro, Contact Bianka Dobre, tel 0744381918. Pentru angajări, solicitati mai multe informații pe cv@elis.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tinerii pasionati de design interior se mai pot inscrie pana pe 10 martie la 10DesignBlog Tinerii pasionati de design interior se mai pot inscrie pana pe 10 martie la 10DesignBlog
Harta gigacaloriei in ianuarie Harta gigacaloriei in ianuarie
Vara aceasta spune ‘’da” provocarilor in constructii Vara aceasta spune ‘’da” provocarilor in constructii
Daca nu pot sa-si vanda casele, romanii le dau la schimb pe altele - 13 august 2010 Daca nu pot sa-si vanda casele, romanii le dau la schimb pe altele - 13 august 2010
Pretul gazelor furnizate populatiei ar putea creste cu 20% Pretul gazelor furnizate populatiei ar putea creste cu 20%
In Bucuresti se construieste foarte putin In Bucuresti se construieste foarte putin

Vezi mai multe articole