on

Energie solara pentru proprietarii de case: oferta integrata de la Wetterbest

24 aprilie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Acoperișul casei tale poate face mai mult decât să te protejeze de ploaie sau să îți asigure confortul termic. În prezent, cu ajutorul sistemelor solare performante, îți poți produce propriul curent electric, folosind energia verde și regenerabilă a soarelui. În felul acesta, poți reduce semnificativ factura la energie electrică și vei contribui la structura noului coș energetic al României, în spiritul Misiunea Casa: fiecare câte puțin.

 

Wetterbest, unul dintre cei mai importanți producători de sisteme pentru acoperișuri din România, a lansat propria sa gamă de sisteme solare pentru acoperișuri metalice. Acestea oferă proprietarilor de case posibilitatea de a-și produce propriul curent electric, folosind energia verde și regenerabilă a soarelui. În plus, aceste sisteme solare sunt ușor de instalat pe acoperișul clădirilor existente sau în timpul renovării acestora, cu o eficiență energetică personalizată pe nevoile fiecărei locuințe și cu o garanție de până la 25 de ani.

Pe lângă beneficiile financiare și energetice, utilizarea de surse regenerabile de energie este și un gest ecologic important, cu impact pozitiv asupra mediului și a sănătății noastre. O astfel de investiție poate contribui semnificativ la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la îmbunătățirea calității aerului din jurul nostru.

Țări precum Germania sunt deja foarte avansate în acest domeniu, cu o capacitate instalată de peste 50 GW de energie solară fotovoltaică. În plus, aproape fiecare al doilea proprietar de casă din Germania utilizează deja energie solară pentru a-și produce propriul curent electric, conform datelor Asociației Germane pentru Energie Solara (BSW-Solar). România are încă un potențial enorm pentru dezvoltarea energiei solare, dar tot mai mulți proprietari de case încep să exploreze această opțiune.

Dacă sunteți proprietar de casă și sunteți în căutarea unor opțiuni pentru a vă reduce factura la energie electrică și a contribui la un mediu mai curat, atunci sistemele solare pentru acoperișurile metalice oferite de Wetterbest ar putea fi soluția perfectă pentru dvs. Aceste sisteme sunt ușor de instalat și oferă o soluție personalizată pentru fiecare nevoie, cu o garanție de până la 25 de ani. În plus, puteți beneficia de consultanță de specialitate în alegerea soluției potrivite pentru locuința dvs. și de suport în întocmirea dosarelor pentru obținerea finanțărilor nerambursabile. În funcție de nevoile personale, puteți opta în cazul fiecărui sistem ales pentru trei tipuri de pachete, cu puteri de 3 kW, 6 kW și 10 kW, care cuprind panouri fotovoltaice, sisteme de susținere, invertoare solare, acumulatori și accesorii de calitate superioară, la cele mai competitive prețuri.

Acoperișul este un element extrem de important in ceea ce înseamnă eficiența energetică a unei clădiri. Prin oferirea posibilității de achiziție a centralei fotovoltaice în momentul achiziției unui sistem de invelitori metalice dorim să optimizăm timpul, efortul și nu în ultimul rând bugetul clienților nostri. Oferim consultanță de specialitate în alegerea soluției potrivite fiecărui tip de locuință și suport în întocmirea dosarelor pentru obținerea finanțărilor nerambursabile” a declarant d-nul Marian Pîrvu, Director General Wetterbest.

În oferta Wetterbest se regăsesc 3 tipuri de sisteme fotovoltaice, prin care consumatorii pot beneficia de energie verde, regenerabilă:

• ON-GRID – conectate la sistemul energetic national;

• HIBRID – sisteme autonome proiectate astfel încât să includă stocare în baterii pentru a asigura continuitatea furnizării energiei pe timpul nopții sau când nivelul de iradiere solară este insuficientă;

• OFF-GRID – energia generată este încorporată în baterie

În funcție de nevoile personale, consumatorii pot opta în cazul fiecarui sistem ales pentru trei tipuri de pachete, cu puteri de 3 kW, 6 kW și 10 kW. Acestea cuprind panouri fotovoltaice, sisteme de susținere, invertoare solare, acumulatori și accesorii de calitate superioară, la cele mai competitive prețuri.

Livrarea acestora se realizează la nivel national, prin reteaua de distribuție Wetterbest.


***

Despre Wetterbest

Wetterbest este unul dintre cei mai importanți producători de sisteme pentru acoperișuri din Romania, având o experiența de peste 20 de ani pe piața de învelitori metalice. În 2020, Wetterbest a inaugurat la Băicoi o nouă fabrică de acoperișuri metalice, după o investiție de 44,5 milioane de lei. În prezent, compania fabrică anual peste 10 milioane de metri pătrați de acoperișuri metalice și asigură o gamă completă de accesorii pentru montaj.

 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Invelitorile din tabla Invelitorile din tabla
Intretinerea acoperisului Intretinerea acoperisului
Cum sa alegem tigla metalica? 5 aspecte cheie Cum sa alegem tigla metalica? 5 aspecte cheie
Tot ce trebuie sa stii despre sistemul pluvial in 2020 Tot ce trebuie sa stii despre sistemul pluvial in 2020
Sistemul de degivrare: cum sa protejezi jgheaburile de efectele inghetului Sistemul de degivrare: cum sa protejezi jgheaburile de efectele inghetului
Intretinerea si garantia acoperisului Intretinerea si garantia acoperisului

Vezi mai multe articole