on

Epson prezinta la Digital Signage hostessa virtuala si instalatia interactiva bazata pe facetraking

26 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Epson, producătorul de videoproiectoare numărul unu la nivel mondial, prezintă aplicații multimedia interactive folosind echipamentele sale de videoproiecție la zona de „Digital Signage”, din cadrul târgului de tipăritură și semnalistică „Print&Sign”. Cele mai spectaculoase aplicații sunt HOLOFACE pentru  divertisment, dar și „Hostessa virtuală”, destinată retailului.

HOLOFACE este o instalație interactivă bazată pe tehnologia facetracking. O cameră specială urmărește chipul utilizatorului și preia cele mai mici detalii de mimică. Apoi computerul procesează aceste informații în timp real și le proiectează pe o figură uriașă de zeu digital. Demonstrația este realizată folosind echipamentele instalabile Epson din seria EB-G7000, proiectoare cu tehnologie 3LCD, luminozitate pe alb și pe culoare la același nivel înalt de 7000 de lumeni, rezoluție WUXGA și amplificare 4K. Astfel, dispozitivele din seria EB-G7000 redau imagini de calitate superioară în culori realiste. Aplicația HOLOFACE este realizată de Aural Eye, studio de video-mapping și artă vizuală.

Hostessa virtuală este o soluție de promovare de produs pentru retail, creată cu ajutorul proiectoarelor ultra short-throw din seriile EB-600 și EB-1400, cu interfață tactilă. Aceste dispozitive sunt capabile să proiecteze de la o distanță de 45 cm și au luminozitate de peste 3100 de lumeni și rezoluții de la XGA la WUXGA.

Seria EB-600 oferă interactivitate și o conectivitate avansată potrivită pentru sălile de curs. Aceste proiectoare de top pentru distanțe ultra-scurte utilizează cea mai nouă tehnologie și permit partajarea conținutului prin modalități multiple de interactivitate. Mai mult, tehnologia tactilă și cele două creioane interactive le permit utilizatorilor să interacționeze cu conținutul, prin scriere sau trasare directă pe imaginile proiectate, fără a fi necesare dispozitive mobile sau PC-uri.

Modele din seria EB-1400 au fost concepute pentru spații de lucru moderne, în care se lucrează în colaborare. Proiectoarele au multiple posibilități de interactivitate și afișează o imagine de până la 100 de inci. De exemplu, cu modelul de top EB-1460Ui, utilizatorii pot susține prezentări în timp ce împart ecranul cu un coleg printr-o conferință video Skype. Tehnologia tactilă şi cele două creioane interactive ale proiectorului le permit utilizatorilor să deruleze ușor slide-urile prezentărilor, iar cu ajutorul aplicației iProjection pot partaja și reda wireless diferite tipuri de conținut de pe dispozitivele mobile iOS şi Android.

Toate aceste soluții sunt expuse în standul Epson (201 – 202) de la etajul 1.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Din vara, metrul patrat construit va avea un pret oficial - 09 martie 2010 Din vara, metrul patrat construit va avea un pret oficial - 09 martie 2010
Chiriasi si proprietari in aceeasi casa Chiriasi si proprietari in aceeasi casa
Caravana „Inovatia Wienerberger mai aproape de tine” ajunge la Brasov! Caravana „Inovatia Wienerberger mai aproape de tine” ajunge la Brasov!
Case controlate prin computer Case controlate prin computer
Somfy Romania: afaceri in crestere cu 30%, peste asteptari, in 2020 Somfy Romania: afaceri in crestere cu 30%, peste asteptari, in 2020
JYSK a lansat colectia de accesorii si decoratiuni de Craciun 2019 in cadrul evenimentului Winter Feelings JYSK a lansat colectia de accesorii si decoratiuni de Craciun 2019 in cadrul evenimentului Winter Feelings

Vezi mai multe articole