on

Fauritorii de vise – O casa de vis se construieste cu oameni dedicati

29 ianuarie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu totii am visat la o casuta a noastra, pe unii dintre noi imaginatia ne-a purtat “pasii” pe taramuri magice... la o casuta mica in inima padurii, pe altii spre zone mai moderne... catre o vila impunatoare situata in cea mai distinsa zona a orasului. Dar de la casa mult visata, la realitatea construita drumul e lung, greu si uneori anevoios... asta daca nu alegi sa predai stafeta unei echipe de profesionisti.

Casa mult visata nu va putea fi ridicata doar de tine si o mana de prieteni. Tocmai de aceea, este recomandat sa angajezi o echipa de constructii. Aceasta, sub indrumarea unui arhitect si a unui inginer, se va ocupa de planul de proiectare si, pe baza schitelor, de realizarea intregii constructii. Iar cand vine vorba de amenajare lucrurile se mai complica putin.

Dupa achizitionarea sau constructia locuintei, cel mai important pas este reprezentat de amenajarea ei. Acest proces, poate fi uneori epuizant, stresant, costisitor si totodata poate solicita foarte mult din timpul tau. Cu toate acestea, satisfactia avuta odata cu depasirea acestei provocari este de nepretuit.

“Ca sa te bucuri de un design rafinat, cineva trebuie sa se murdareasca pe maini!”

Este foarte important sa stii ca in momentul in care te-ai decis ca vrei sa reamenajezi, te vei confrunta cu o responsabilitate mare. Pe langa idei, bugete si resurse, trebuie sa coordonezi si echipele de mesteri... si nu uita ca ai si un job, poate si familie. Dar nu te descuraja! Exista solutii, iar proiectul #DreamBuilders by PIATRAONLINE iti ofera solutii si idei pentru asta.

Pentru ca nu e tocmai usor sa tii sub control un intreg proiect de amenajare, echipa DreamBuilders te va ghida in toti pasii ce tin de acest proces, de la idee, la intalnirea cu arhitectul si pana la finalizarea ultimelor detalii.

Indiferent ca este vorba de o amenajare de la zero sau de o renovare, casa ta are nevoie de profesionisti care sa inteleaga nevoile si preferintele tale. #DreamBuilders este echipa de montaj PIATRAONLINE, o echipa dinamica cu peste zece ani de experienta in domeniu si cu mii de proiecte implementate cu succes, atat in tara, cat si in strainatate.

#DreamBuilders este o echipa formata din specialisti in montajul pietrei, specialisti care pe langa faptul ca stiu sa ii protejeze frumusetea si sa o puna in valoare, iti pun la dispozitie si un ghid care cuprinde toate aspectele pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand amenajezi. Ghidul cuprinde si sfaturi privind selectia apartamentului, discutia cu arhitectul, selectia materialelor si multe alte informatii utile. El este disponibil aici.

Te intereseaza sa afli care sunt cei mai buni adezivi pentru piatra naturala? Citeste si: Ce adeziv sa alegi pentru montarea pietrei naturale.

Ce inseamna colaborarea cu #DreamBuilders?

Atunci cand se lucreaza la un proiect de amenajare, toate echipele trebuie sa lucreze impreuna pentru indeplinirea aceluiasi scop. DreamBuilders inseamna o colaborare perfecta intre toate echipele dintr-un santier, astfel incat, la final sa livreze proiecte frumoase, dupa standardele impuse de client.

In momentul in care iti doresti sa iti renovezi apartamentul sau sa aduci schimbari in cel pe care abia l-ai achizitionat, trebuie sa apelezi la serviciile unui arhitect.

Arhitectul, fiind primul fauritor de vise, se va ocupa de proiectarea, design-ul si coordonarea intregii echipe pentru finalizarea proiectului dupa dorintele si necesitatile tale. Iar ca sa devina un DreamBuilder el trebuie sa vina cu propria lui viziune despre locuinta, cu acel ceva care sa transforme casa intr-un adevarat camin.

Dupa stabilirea conceptului, vin echipele care pun ideile in aplicare, practic oamenii care dau viata locuintei tale, ei sunt cei care trag instalatiile prin pereti, cei care monteaza parchetul sau piatra, cei care executa si monteaza usile si ferestrele, cei care prin truda si experienta lor iti implinesc visul.

Echipa de montaj #DreamBuilders este cea care se ocupa de toata partea practica a proiectului de reamenajare. Respectand cerintele si dorinte tale, ei se vor ocupa de montarea pardoselii, de distrugerea si construirea de noi ziduri, de montarea pietrei naturale produsa de PIATRAONLINE si de multe altele.

#DreamBuilders by PIATRAONLINE, o echipa formata din specialisti in montajul pietrei, te vor ajuta sa iei cele mai bune decizii in ceea ce priveste selectia pietrei, se vor ocupa de masuratori si de montaj si se vor asigura ca lucrarea respecta si cele mai inalte standarde de calitate.

Sa transformi o casa in acasa devine o misiune mult mai usoara atunci cand apelezi la specialisti. Fauritorii de vise nu sunt doar simpli meriasi, ci experti in domeniile lor. Caci pentru a transforma o casa in acasa, nu e nevoie doar de multa truda, ci si de experienta.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

5 reguli pentru o casa rezistenta la cutremure 5 reguli pentru o casa rezistenta la cutremure
Am nevoie de un inspector! Am nevoie de un inspector!
Despre elementele metalice debitate cu jet de plasma: avantaje si dezavantaje Despre elementele metalice debitate cu jet de plasma: avantaje si dezavantaje
Recomandarile forumistilor: “Cum pot transforma un gol de fereastra in gol de usa?” Recomandarile forumistilor: “Cum pot transforma un gol de fereastra in gol de usa?”
Modul in care hidroforul iti aduce confortul in casa Modul in care hidroforul iti aduce confortul in casa
Construirea casei: detaliile care trebuie incluse obligatoriu in planul initial Construirea casei: detaliile care trebuie incluse obligatoriu in planul initial

Vezi mai multe articole