on

Ferestre De Mansarda Antiefractie – Siguranta Caminului Tau!

24 aprilie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cand spui ferestre de mansarda trebuie sa te gandesti ca acestea reprezinta solutia optima pentru luminarea locuintelor sau al oricarui tip de constructie moderna. Ele asigura un grad superior de  penetrare a luminii si o ventilatie corespunzatoare in interiorului incaperii, dar si o priveliste neingradita catre exterior. Daca pui siguranta familiei si a caminului tau pe primul loc atunci trebuie sa fii constient ca printre locurile de intrare preferate de hoti se numara mai ales ferestrele. Exista masuri care cresc protectia impotiva acestor intrusi. Luminatorul de mansarda Fakro antiefractie va ofera multiple posibilitati de a bloca accesul raufacatorilor iar in randurile de mai jos vom incerca sa va prezentam o serie de aspecte notabile oferite de ferestrele antiefractie Fakro FTP-V P2 Secure.

Pe langa confort si calitate, aceste modele de geamuri mansarda de tip FTP-V P2 Secure sunt prevazute cu tehnologie patentata, de ultima generatie care asigura protectie sporita si sunt echipate cu noul sistem de prevenire a demontarii geamului, sticla laminata antiefractie clasa P2A si maner cu incuietoare. Sistemul patentat topSafe de consolidare a structurii și feroneriei ferestrelor de mansarda care pe langa sporirea semnificativa a gradului de protectie impotriva efractiei, protejeaza si impotriva caderilor accidentale in timpul lucrarilor de intretinere efectuate la acoperis.

Geamul securizat si sistemul topSafe au ca rezultat acordarea clasei de siguranta minim III - conform EN13049. Incepand inca din anul 2008, FAKRO este prima companie care a introdus pe piata o oferta completa de ferestre de mansarda cu clasa de siguranta minim III, stabilind un nou standard in domeniul de ferestre de acoperis.

Spre deosebire de ferestrele normale, care pot fi sparte cu usurinta chiar si cu un banal ciocan, acest tip de fereastra beneficiaza de o sticla laminata antiefractie clasa P2 impenetrabila la lovituri cu obiecte contondente fiind aproape imposibila spargerea lor. In plus, fereastra de mansarda FTP-V P2 Secure nu necesita masuri suplimentare de siguranta cum ar fi incuietori sau lacate care ingreuneza utilizarea, gratie sistemului integrat in mecanismul de inchidere ce permite suplimentar, blocarea in doua pozitii de intredeschis.

S-a dovedit ca faptasii renunta la eforturile lor deja dupa un singur minut. Poliția judiciara va sfatuiește in acest sens ca la achiziționarea ferestrelor, sa acordați atentie in mod obligatoriu la clasa de protectie la efractie P2, grija care este acoperita de acest tip de fereastra ce se diferentiaza de restul ferestrelor normale si datorita sistemul de prevenire a demontarii geamului care va ingreuna si descuraja orice tentativa de patrundere prin efractie.

Pentru un plus de calitate si rezistenta in timp la factorii externi precum efectul coroziv al umezelii sau actiunea nociva a cariilor de lemn, acest tip de geamuri mansarda sunt incadrate intr-un lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid si lacuit bistratal cu solutie acrilica ce le confera un aspect natural. Pentru o configurare personalizata in functie de necesitatile si profilul fiecarui client, ferestrele Fakro beneficiza de o gama larga de accesorii interioare si exterioare.

Daca iti cauti ferestre mansarda preturi si doresti ca spatiul in care locuiesti sau iti desfasori o activitate comerciala sa beneficieze de protectie optima si calitate premium, atunci te invitam sa studiezi detaliile complete si oferta de pret de la Deposib, magazin online de ferestre mansarda si accesorii.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Securitatea casei: de ce sa alegi geamuri cu sistem antiefractie Securitatea casei: de ce sa alegi geamuri cu sistem antiefractie
Jaluzele pentru Fiecare Incapere: Ghid de Alegere si Sfaturi de Specialitate Jaluzele pentru Fiecare Incapere: Ghid de Alegere si Sfaturi de Specialitate
Tripanul - o noua generatie de termopane Tripanul - o noua generatie de termopane
Usi glisante Usi glisante
Plase Anti-insecte pentru Tamplarie din PVC - Aluminiu sau Lemn Stratificat Plase Anti-insecte pentru Tamplarie din PVC - Aluminiu sau Lemn Stratificat
Cum se vopseste o usa de interior Cum se vopseste o usa de interior

Vezi mai multe articole