on

Flanco gazduieste ediția de anul acesta a campaniei Portret de Familie

12 decembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cel mai cunoscut proiect public de fotografie - Portret de Familie – inițiat de Foto Union, începe astăzi în magazinul Flanco Băneasa. Ajunsă la cea de-a șasea ediție, campania de fotografie gratuită va dura 7 zile, până pe 18 decembrie, și se va desfășura într-un spațiu special amenajat din magazin, realizat cu ajutorul Mobexpert. Cei care doresc să își facă lor și celor dragi un cadou memorabil de sărbători pot veni în magazin însoțiți de familie, prieteni sau colegi în fiecare zi pe perioada campaniei, în intervalul 17.00-21.00.

”Portret de Familie este, poate, cel mai frumos cadou pe care-l putem face în preajma Sărbătorilor”, spune Cristian Șuțu, coordonatorul proiectului. ”Și asta pentru că fiecare familie va primi cadou, pe loc, o fotografie printată sub forma unei cărți poștale, de trimis pe adresele rudelor și prietenilor. Anul trecut au participat peste 6000 de persoane, iar anul acesta cred că vom depăși recordul. Iar pentru noi asta înseamnă tot atîtea motive de bucurie.”

”Portret de familie este un proiect pe care l-am remarcat de la prima ediție și care ne este foarte drag”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco Retail. ”Cine a participat o dată, sigur a revenit și în anul următor, astfel că evenimentul a reușit să devină o tradiție foarte frumoasă de sărbători pentru sute de participanți. Faptul că pozele sunt imprimate ca și cărți poștale a reușit să reînvie și obiceiul foarte frumos de a le trimite celor dragi aflați departe un gând bun de sărbători.”

Cei care doresc să își facă un Portret de Familie, pot veni oricând, fără o rezervare în prealabil, intrând în ordinea sosirii, iar familiile cu copii mici vor avea prioritate. Participanții vor primi fotografiile sub formă de carte poștală (10x15 cm), cât și în format electronic, pe e-mail.

O parte dintre fotografii le voi realiza și cu un smartphone – Huawei P9, favoritul meu în materie de fotografie cu smartphone – și le voi urca pe Instagram pe conturile @cristiansutu și @fotounion”, adaugă Cristian Șuțu.

Portret de Familie este un eveniment la care participă, zilnic, cîteva sute de oameni, astfel că timpul de așteptare este posibil să se prelungească, în special în weekend.

Magazinul Flanco Băneasa este situat în incinta Galeriei Mobexpert.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

In 2007, in Bucuresti s-au vindut doar 1.500 de apartamente noi In 2007, in Bucuresti s-au vindut doar 1.500 de apartamente noi
Costul consolidarii, cat jumatate din imobil Costul consolidarii, cat jumatate din imobil
O posibila metoda de stimulare a pietei: Schimburile de locuinte - 4 Martie 2009 O posibila metoda de stimulare a pietei: Schimburile de locuinte - 4 Martie 2009
Romania vs Ungaria: Ce se va intampla cu piata imobiliara dupa aderare? Romania vs Ungaria: Ce se va intampla cu piata imobiliara dupa aderare?
asig asig
Creditul de casa pentru capsunari este mai scump cu 3.000 de euro Creditul de casa pentru capsunari este mai scump cu 3.000 de euro

Vezi mai multe articole